Nisam bio tu od nekih 16h danas, ali vidim da je i Nenad upao.
Odlicno znam o cemu sam pricao. Ulaganje moze biti na dva nacina. Ili kroz udio u upravljanju kluba, ili kroz marketing i reklamiranje. Za prvo je Partizan bolja opcija, sto bi rekao Dule, zao mi je. A za drugo, jedino ako bi se zajebavali.
Povracaj novca kroz reklamiranje na dresu JSL kluba

Nemoj da se zajebavamo. Sva sponzorstva u Srbiji su manje vise bespovratnom tipa, smijesno je govoriti o tome da ce se te pare vratiti. Mozes mislit, koju korist ima Gasprom sto ce se u Ivanjici ili Novom Pazaru vidjeti njihova reklama na dresu Zvezde. Liga bez TV prava fakticki, bez navijaca, bez gledalaca preko TV-a, bez prodaje dresova i ostalih marketinskih zezalica. Minijaturno trziste, na kojem je Gasprom jos i monopolista.
Sto se tice ovoga da Gasprom ne bi sponzorisao nesto sto mu se ne isplati (ili sto mu se manje isplati od necega drugog), to bi bilo ok da je izgovorio neko ko zivi u Austriji. Ako smo se cega nagledali u zadnjih dvije decenije, onda smo ovih nasih bajnih priovatizacija, sa nevjerovatnim dilovima stranih investitora i vlasti. Gledano iz ugla nekog Rusa, sta ti predstavlja dati par miliona godisnje na neko sponzorstvo, ako na osnovu toga dobijes neke povlastice koje vrijede mnogo vise. Eto se sad pravimo i naivni pa ne znamo kako je to Zvezda mogla uticati na Gasprom. Ajde, ne nego su se Rusi sami sjetili, ajde ovdje da uvalimo par miliona.
Istu ovu moju pricu ste pricali vi kad smo mi imali EPS, ali dobro,nije sad ni vazno toliko.