Jos jedna bleda igra. Nemamo ni igru ni hemiju u ekipi, nismo tim. Sto i ne cudi previse, jer ne verujem da smo ove sezone istrcali u istom sastavu dvaput zaredom. Ne znam cemu toliko rotiranje. Opet je Le Talek vracen na stopera, u vezi su igrali ovog puta Poletanovic i mladji Lukovic (kojeg je na poluvremenu zamenio Srnic). Bez konkurencije najbolji na terenu bio je Plavsic. Decko zaista gine za svaku loptu, brz je i iskace sa svih strana. Odlican je bio i Noj Andjelkovic, a treba pomenuti i Sikimu sa dva gola. Ovo ostalo nije vredno pominjanja maltene uopste. Petkovic je imao jedan sjajan prodor pred kraj, jako lepo i neocekivano od njega...imao je i jednu "intervenciju" kada je u zelji da je izbaci zahvatio loptu tako da je opalio u visokom luku na suprotnu stranu terena i to iza sebe ?!?! funniest videos...tuga. Gol koji smo primili je standardno idiotski; opet nam je covek ostao sam samcit u srcu sesnaesterca. Donald je imao sjajno proigravanje za Sikimu kod drugog gola, i jos par lepih dijagonala. Medjutim, ono sto nije toliko tipicno za njega, barem deset puta tokom utakmice je dao kratak alibi pas prvom levom do sebe. To mi se nimalo ne svidja, a jasno je zbog cega to radi: prosto, nema kreativca ispred sebe. Kanga je povredjen, Babunski se nije nametnuo, Poletanovic i Lukovic jr jos uvek nisu taj nivo. Treba pomenuti i sjajnu mini rolu Rileta kada je usao u drugom poluvremenu. Imao je i jedan sjajan sut pred kraj levom spoljnom, nazalost golman je dirao loptu pa je otisla pored stative.
Rad je igrao tradicionalno borbeno, bilo je tu i grubih startova. Svejedno, nije to kvalitet zbog kojeg bi trebalo da strepimo do bukvalno zadnje sekunde, a bas to se desilo...setio sam se scene od pre par godina protiv Donjeg Srema pred punom Marakanom kada smo im isto tako pred kraj dali loptu i ovi bili izjednacili u zadnjem minute.
Ponovo bedna poseta, par hiljada ljudi, 5 u vrh glave. Sramota. Sve u svemu, ovo ne obecava. Nit tima, niti igre...
Idemo dalje, subota i Cacak.