Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312832 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #975 poslato: Oktobar 27, 2016, 03:49 »
E do mojega...Kanga zavrsio na stakama...
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #976 poslato: Oktobar 27, 2016, 05:33 »
E do mojega...Kanga zavrsio na stakama...

Lom!?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #977 poslato: Oktobar 27, 2016, 05:52 »
Ne znam. Mislim da nije. Samo sam video fotografiju.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #978 poslato: Oktobar 30, 2016, 02:55 »
Je li to neki bojkot?  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #979 poslato: Oktobar 30, 2016, 04:40 »
Sikima! :rock:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #980 poslato: Oktobar 31, 2016, 10:27 »
Jos jedna bleda igra. Nemamo ni igru ni hemiju u ekipi, nismo tim. Sto i ne cudi previse, jer ne verujem da smo ove sezone istrcali u istom sastavu dvaput zaredom. Ne znam cemu toliko rotiranje. Opet je Le Talek vracen na stopera, u vezi su igrali ovog puta Poletanovic i mladji Lukovic (kojeg je na poluvremenu zamenio Srnic). Bez konkurencije najbolji na terenu bio je Plavsic. Decko zaista gine za svaku loptu, brz je i iskace sa svih strana. Odlican je bio i Noj Andjelkovic, a treba pomenuti i Sikimu sa dva gola. Ovo ostalo nije vredno pominjanja maltene uopste. Petkovic je imao jedan sjajan prodor pred kraj, jako lepo i neocekivano od njega...imao je i jednu "intervenciju" kada je u zelji da je izbaci zahvatio loptu tako da je opalio u visokom luku na suprotnu stranu terena i to iza sebe ?!?! funniest videos...tuga. Gol koji smo primili je standardno idiotski; opet nam je covek ostao sam samcit u srcu sesnaesterca. Donald je imao sjajno proigravanje za Sikimu kod drugog gola, i jos par lepih dijagonala. Medjutim, ono sto nije toliko tipicno za njega, barem deset puta tokom utakmice je dao kratak alibi pas prvom levom do sebe. To mi se nimalo ne svidja, a jasno je zbog cega to radi: prosto, nema kreativca ispred sebe. Kanga je povredjen, Babunski se nije nametnuo, Poletanovic i Lukovic jr jos uvek nisu taj nivo. Treba pomenuti i sjajnu mini rolu Rileta kada je usao u drugom poluvremenu. Imao je i jedan sjajan sut pred kraj levom spoljnom, nazalost golman je dirao loptu pa je otisla pored stative.

Rad je igrao tradicionalno borbeno, bilo je tu i grubih startova. Svejedno, nije to kvalitet zbog kojeg bi trebalo da strepimo do bukvalno zadnje sekunde, a bas to se desilo...setio sam se scene od pre par godina protiv Donjeg Srema pred punom Marakanom kada smo im isto tako pred kraj dali loptu i ovi bili izjednacili u zadnjem minute.

Ponovo bedna poseta, par hiljada ljudi, 5 u vrh glave. Sramota. Sve u svemu, ovo ne obecava. Nit tima, niti igre...

Idemo dalje, subota i Cacak.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #981 poslato: Oktobar 31, 2016, 12:09 »
 nema Fibela ni Mouče nije u sastavu pa se postavlja pitanje odgovornosti stručnjaka koji su ih doveli
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #983 poslato: Oktobar 31, 2016, 01:28 »
Auh kakva je to utakmica bila...nabiti u misju rupu onakav tim Barselone...uh. Vrlo verovatno poslednja "prava" velika evropska utakmica Zvezde, bez obzira sto su I kasnije igrani neki veliki mecevi protiv evropskih velikana.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #984 poslato: Novembar 05, 2016, 05:20 »
Grof promenio formaciju igramo klasičnu 4-4-2 formaciju sa Orlandinjom i Sikimom u napadu..... :D

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #985 poslato: Novembar 05, 2016, 11:41 »
Ko nekada, Filke i Dule udarna dvojka! A iza njih Sejo, Pižon, Džaja...
Koliko se sećam, ta sezona je krenula loše da ne može lošije biti!   :smeh3:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #986 poslato: Novembar 07, 2016, 10:32 »
Pregrmesmo i Cacak. Sramota je na kakvom terenu je igrana utakmica. Zaista nemam reci. Kakva oranica. Zbog toga je uostalom Grof i poceo sa twin towers u spicu, nadajuci se da cemo iz vazduha, iz skoka, doci do gola. Slabo je tu bilo fudbala. Manojlo solidan osim jednog stravicno glupavog i nepotrebnog istrcavanja koje na srecu nije kaznjeno. Petko, Le Talek, Rendula i Dule noj - nisu primili gol. Nista vise, ali i nista manje. A nije da nisu bili zreli u pojedinim momentima. Ispred njih Plavsa, Donald, Ruiz i Poletanovic...trudili se jesu, ali u onakvim uslovima izlisno je i pricati o pojedinacnom ucinku. Najvise je pokazao Plavsic, mada nije bio na nivou prethodnih par utakmica. Posle je Ruiza menjao Srnic, cim je usao prosao je lepo po desnoj strani i servirao tacnu Sikimi koji se opet upisao. Orlandic, osim sto je pogodio precku posle kornera, ocekivano nije pokazao nista...a uspeo je da promasi nemoguce u nadoknadi poluvremena... :udaraozid:

Sve u svemu utakmica koju cemo brzo zaboraviti. Nema ni govora o nekakvoj ozbiljnoj igri u ovakvim zemljoradnickim uslovima...pisemo 3 boda i to je sve. Sva sreca pa nije bilo povreda.

Idemo dalje, Gornji Milanovac posle pauze za reprezentaciju.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #987 poslato: Novembar 17, 2016, 04:04 »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #988 poslato: Novembar 17, 2016, 10:02 »
http://mondo.rs/a957183/Sport/Fudbal/Crvena-zvezda-pod-kontrolom-UEFA.html

Uzeti Terzi pasoš što pre... :whistling:

Danas su završili preglede. Radi se o tome da su ljudi u vansportskom sektoru bili po 12 sati na poslu. Ekipa koja je došla u proveru uopšte nije naivna.

Verujem da su ispeglali papire sve pre kontrole, jedino meni još uvek ništa, ali i tome se bliži kraj...  :palica:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #989 poslato: Novembar 18, 2016, 06:18 »
Papiri su čisti. Zvezda igra Evropu sledeće godine.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.