Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312060 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #1335 poslato: Februar 14, 2017, 11:04 »

Teren će posle prve utakmice da se pretvori u kaljugu. I ovako je očajan.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1336 poslato: Februar 14, 2017, 11:16 »
Meni je potpuno nejasno zbog cega nisu u stanju vec maltene 15 godina da naprave cestit travnjak i normalnu drenazu.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1337 poslato: Februar 15, 2017, 11:06 »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1338 poslato: Februar 16, 2017, 12:43 »
U subotu protiv Novog Pazara besplatan ulaz.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1339 poslato: Februar 16, 2017, 01:20 »
Naplaćivaće izlaz...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1340 poslato: Februar 16, 2017, 01:29 »
nizbezni Lokner :haha

:smeh1:  Koviljski Hajberi.

jedini put u životu kada sam bio pod dejstvom neleganih opijata gledao sam prvi put SOS Bubamaru. I dalje ne znam šta je te noći bilo stvarnost a šta fikcija.

Nakon toga sam više puta gledao istog autora i njegovu emisiju, pa iako nisam bio napušen, efekat je bio isti. Loki je vanvremenski car, a "piramida radosti" je jedna od omiljenih poštapalica u mojoj ekipi.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1341 poslato: Februar 16, 2017, 01:30 »
....a u subotu svi putevi vode na Old Traford u Novoj Pazovi..

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1342 poslato: Februar 17, 2017, 12:02 »
 Lokner

" evo nas na oproštaju legende begaljičkog fudbala ..." :respect
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1343 poslato: Februar 17, 2017, 01:59 »
meni je najjače "treće poluvreme" kada mu neki od gazda plati pivo i ručak, a on ga nahvali kao najvećeg dobrotvora u istoriji tog sela, sreza i okruga  :))

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1344 poslato: Februar 17, 2017, 02:18 »
"sportska prica"

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1345 poslato: Februar 18, 2017, 11:34 »
Dule, kaće izveštaj?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1346 poslato: Februar 19, 2017, 03:23 »
Čim stignem....uveče ili sutra ujutro.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1347 poslato: Februar 20, 2017, 10:39 »
Trazili ste - citajte.

Napokon je pocelo, posle skoro tri meseca. I naravno - bulja od vremena. Magla, temperatura oko nule, sitna kisica. I protivnik koji ne zeli da igra fudbal. Bas sramota, oni nisu presli centar vise od par puta, ne znam ni da li su uopste sutnuli na gol (u okvir gola sasvim sigurno nisu). U takvoj "igri" bez prave igre, gde priotivnik nema apsolutno nikakve ambicije prema napred,  tesko je uopste proceniti na kom smo mi uopste nivou. Odbrana pogotovo, jer me interesovalo kakav je ovaj Frimpong, ali sta reci kada niko nije imao uopste ni priliku da pokaze sta (ne) zna. Ofanzivno su nam bekovi, medjutim, izgledali, prilicno solidno. Andjelkovic je imao nekoliko sjajnih prodora I dobrih centarsuteva, Petkovic je takodje bio dobar i cak je i dao gol, valjda prvi u klubu. Ispred odbrane Donald sasvim solidan, kao i Le Talek. Obojica su, medjutim, povredjeni. Nasuprot njima Kanga, koji je odigrao jednu od najlosijih partija u klubu. Mnogo je gresio u predaji i cesto pravio lose izbore. To prilicno brine, jer od njega i njegove forme dosta toga zavisi. Ruiz je takodje bio ocajan. Plavsic je medjutim odigrao jos jednu vrhunsku utakmicu. Trci kao navijen, svuda ga ima, stalno se sunja oko lopte kada je u posedu protivnika, iskace sa svih strana. Njegovim golom je probijen bunker protivnika. Gol, medjutim, ide na dusu njihovog golmana. Jeste plavsic lepo i precizno sutirao, ali je to islo ispod ruke golmana. Za Boacea vazi isto sto i za Frimponga, ne bih se usudio da dajem neki sud, coveka su bukvalno odsekli od ostatka tima. deluje da zna, robustan je, ume da bude tacno gde treba, ali mislim da je jos rano za definitivne zakljucke. Posle je usao Milijas. Podno severozapada su bila ambulantna kola za svaki slucaj, ako Miki istrci kontru...salim se. Nije se nesto rastrcao, ocekivano, ali je imao par izvanrednih kornera i dva slobodnjaka. Prvi je sutirao sa 30 m i lopta je otisla malo pored golmanove leve stative. da je isla u gol ne bi je video. Drugi put je isao na ubacivanje i Petkovic je dao gol.

Od Pazaraca nisam nesto bog zna sta i ocekivao. Zao mi je samo sto su igrali pravi antifudbal. Sokirao sam se kada sam cuo da im je trener Uske Vucicevic, jedan od mojih omiljenih igraca iz detinjstva. On je bio majstor.

Sve u svemu, pamticemo samo rutinska tri boda. Sve ostalo je uglavnom za zaborav, ukljucujuci i atmosferu. Iako je bio besplatan ulaz bilo je svega petnaestak hiljada ljudi (ruku na srce, ni vremenske prilike nisu isle u prilog nekoj boljoj poseti ali svejedno). Sever je opet gnjavio sa zavijanjima, samo na momente su pokusali da podignu atmosferu...

Idemo dalje, subota i Backa Palanka.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1348 poslato: Februar 20, 2017, 11:37 »
E do mojega....Donald slomio dva prsta...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1349 poslato: Februar 20, 2017, 05:21 »
http://www.kickoff.com/news/73220/khalid-aucho-signs-for-serbian-giants-red-star-belgrade-after-departing-baroka-fc

Khalid Aucho signs for Serbian giants Red Star Belgrade after departing Baroka FC

KickOff.com can confirm that Ugandan midfielder Khalid Aucho has signed for Serbian giants Red Star Belgrade after parting ways with Baroka FC.

Aucho joined Bakgaga at the beginning of the season but struggled to fit in at the club, leading to his departure - along with fellow countryman Geofrey Massa - upon the Cranes’ return from the African Nations Cup finals in Gabon this year.

READ: Aucho headed to European pastures

Having picked up that Aucho’s ITC was issued by SAFA, KickOff.com can now confirm that a deal has since been done with Red Star, who are currently top of the Serbian Super Liga.

“Aucho has signed for Red Star Belgrade and is currently waiting for the issuing of his visa before he joins the team,” says his representative Ivica Stankovic.

Red Star are the most successful club from Serbia and the only team from Eastern Europe to win the UEFA Champions League, which they lifted while it was still known as the European Cup in 1991.