Potpis na Nenadov komentar.

Neko objašnjenje mora da postoji zašto nam, npr., igra Ruiz. Ili pre njega onaj moučeni Mouče! Na moju žalost, ja to objašnjenje ne mogu ni u maglovitim nagoveštajima da sagledam.
Ko te igrače dovodi i ZAŠTO ??
Nenad reče da Srna nije nimalo lošiji od ЏОНа. Dapače, mislim da je čak i bolji! Od Ruiza ne videsmo ama baš ništa - osim snažnog šuta, tek tu i tamo.
Le Talek? Ono, OK je igrač, vidi se da zna. Ali, mili brate i sestro, takvih igrača smo već imali, a možemo ih iskopati u JSL barem još 3-4.
Ako stranac ne pravi neku bitnu, vidljivu, razliku, ja zaista ne mogu da skontam šta on tu radi?
Da ne ispadne da sam odjednom postao "anti-s(t)ranac", mislim da je Donald pun pogodak (naravno, kad mu se oće! ).
Ko još? Pa, izgleda mi da ova dva najnovija pojačanja obećavaju: Pingpong i Boaći.
Što se Kange tiče - dečko izgleda ima
čudnu glavu... Čas zasija i pokaže na delu da bi mogao da bude "novi Kule" (KO?! ) , da bi onda opet nestao i krenuo da se vuče po terenu ko prebijena hijena. Pegava.
Utisak koji ostaje je da i dalje
gomilamo igrače kao da smo u suficitu četres miliona, a ne u jebenom dugu!
Kako ovaj klub uopšte opstaje meni nikada neće biti jasno. Verujem ni vama.
Ona stara izdanja Crvene Zvezde, kada se dolazilo na Maru da se uživa u dobrom fudbalu su, u principu, počivala na stabilnom kosturu tima. Znalo se ko su prvih jedanaest, znalo se ko su još trojica-četvorica koji mogu da udju kao zamene i
to je bilo to! Jebateled, ja i dan danas mogu u snu da odrecitujem sastav FK CZ koji je došao do polufinala KŠ pod Miljanovom palicom. Ili, onaj koji je igrao finale UEFA kupa, pod Bata Stanetom. Da ne spominjem 13 (da, trinaestoricu! ) koji su osvojili KEŠ i čuvenog "Ušatog".
A ovo danas? HVali nam odje oni smajli dje se oni pop krsti.
I zato ću da glasam za Vučka !