Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312883 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #1560 poslato: Mart 21, 2017, 03:40 »
Potpis na Nenadov komentar.  :palac:

Neko objašnjenje mora da postoji zašto nam, npr., igra Ruiz. Ili pre njega onaj moučeni Mouče! Na moju žalost, ja to objašnjenje ne mogu ni u maglovitim nagoveštajima da sagledam.
Ko te igrače dovodi i ZAŠTO ??
Nenad reče da Srna nije nimalo lošiji od ЏОНа. Dapače, mislim da je čak i bolji! Od Ruiza ne videsmo ama baš ništa - osim snažnog šuta, tek tu i tamo.
Le Talek? Ono, OK je igrač, vidi se da zna. Ali, mili brate i sestro, takvih igrača smo već imali, a možemo ih iskopati u JSL barem još 3-4.
Ako stranac ne pravi neku bitnu, vidljivu, razliku, ja zaista ne mogu da skontam šta on tu radi?

Da ne ispadne da sam odjednom postao "anti-s(t)ranac", mislim da je Donald pun pogodak (naravno, kad mu se oće! ).
Ko još? Pa, izgleda mi da ova dva najnovija pojačanja obećavaju: Pingpong i Boaći. 
Što se Kange tiče - dečko izgleda ima čudnu glavu... Čas zasija i pokaže na delu da bi mogao da bude "novi Kule" (KO?! ) , da bi onda opet nestao i krenuo da se vuče po terenu ko prebijena hijena. Pegava.

Utisak koji ostaje je da i dalje gomilamo igrače kao da smo u suficitu četres miliona, a ne u jebenom dugu!
Kako ovaj klub uopšte opstaje meni nikada neće biti jasno. Verujem ni vama.

Ona stara izdanja Crvene Zvezde, kada se dolazilo na Maru da se uživa u dobrom fudbalu su, u principu, počivala na stabilnom kosturu tima. Znalo se ko su prvih jedanaest, znalo se ko su još trojica-četvorica koji mogu da udju kao zamene i to je bilo to! Jebateled, ja i dan danas mogu u snu da odrecitujem sastav FK CZ koji je došao do polufinala KŠ pod Miljanovom palicom. Ili, onaj koji je igrao finale UEFA kupa, pod Bata Stanetom. Da ne spominjem 13 (da, trinaestoricu! ) koji su osvojili KEŠ i čuvenog "Ušatog".
A ovo danas? HVali nam odje oni smajli dje se oni pop krsti.

I zato ću da glasam za Vučka !   :slavi:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1561 poslato: Mart 21, 2017, 11:38 »
Nenade, za penal dozvoljavam da nisam dobro video. Za Milica si u pravu, jeste igrao od pocetka, ja sam pogresno napisao. Ali sto se tice Srnica necemo se sloziti. Ruiz ma koliko bio van forme radi duplo vise od Srnica u defanzivi, brzi je i jaci, skida mnogo lopti a tu i tamo da poneki gol. Ruiz moze samo da napreduje, a Srnic je imao citavu proslu sezonu da pokaze sta zna. Nista pod milim bogom pokazao nije, kao i na Brdu. Milic - osim akcije kod treceg gola - takodje nista. Ali, ruku na srce, Milic jos nije ni dobio pravu sansu pa je sto se njega tice mislim prerano za definitivne zakljucke.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1562 poslato: Mart 22, 2017, 11:54 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=4cFc8I6Grkc[/youtube]

kakvo oducavanje od fudbala,i na zalost samo nereseno,iako partizan fakticki sem gola nije imao ni jednu sansu...
ovo je otprilike prva generacija zvezde koje se malko bolje secam,i secam se te titule. pre njih mozda prva secanja su mi zvezda-real kad smo ispali posle 4-2 na marakani i 2-0...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1563 poslato: Mart 22, 2017, 12:42 »
 ja ne vidim ni jednog igrača u sadašnjem timu FKCZ koji su bolji od Ruiza i La Taleka ali kod nas pogotovo kad se pojavi "brat Miki" obično kreće lov na zle strane igrače koji zauzimaju mesto našim ful talentima tipa Srnić i Sikimić. Pritom se zaboravlja da su naši igrači čak i skuplji od tih stranaca koji možda nisu ful igrači( koji bi pa ful igrač došao na naše livade) ali su ipak za ove naše balvane( čast izuzecima) ipak pojam za savremeni fudbal.
Istina u našoj nameštenoj ligi Zvezda bi verovatno bila šampion čak i sa svih 11 domaćih igrača ali to nije merilo kvaliteta tih igrača 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1564 poslato: Mart 22, 2017, 12:55 »
Letalek je go kurac od igraca. Ni tamo ni vamo. Pogotovo sto igra sa izrazenom kurcoboljom.
Otkad je dosao nema i od igre.
Ruiz isto ne pravi neku razliku na nivou nase lige za razliku od Viere recimo ili Ibanjeza.
I naravno slazem se da u FKCZ nema boljih od njih trenutno i to je problem. Ali u Srbiji ima.

Dakle nije problem kad dodje kvalitetan stranac ali kad dodju oni koji su smijesni je problem.
I jos kad ih ima 10.

Nije mozda za poredjenje ali ono sto je uradio KK je primjer. Jeste lakse u kosarci jer treba manje igraca( ali je i veci izbor) ali sa druge strane od FK se ne trazi da bude medju 8 ekipa u evropi vec medju 48.
Napravis kostur domacih igraca i dodajes strance. Bude promasaja naravno ali gdje ih to pa nema i na kraju dobijes TIM.
KK Partizan i Zvezda su primjer kako se moze raditi.
Za oba kluba je zajednicka jedna stvar. U sportskom sektoru nema demokratije.

To sam na pocetku sezone rekao jos. Da ovo ne lici na Zvezdu sa ovoliko stranaca i da se moraju forsirati domaci igraci koji jesu skuplji ali ako ih ne otkrijes na vrijeme( ko je rekao Maksimovic i Milivojevic).
Ali posto je ocigledno da se u Zvezdi dovodi na kila jer njih 8 ima svoje kombinacije to je problem.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1565 poslato: Mart 22, 2017, 01:42 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=4cFc8I6Grkc[/youtube]

kakvo oducavanje od fudbala,i na zalost samo nereseno,iako partizan fakticki sem gola nije imao ni jednu sansu...
ovo je otprilike prva generacija zvezde koje se malko bolje secam,i secam se te titule. pre njih mozda prva secanja su mi zvezda-real kad smo ispali posle 4-2 na marakani i 2-0...

Bio!  :yes:

kakvo ponašanje igrača, nedopustivo, a i sudija diskutabilan, Božo Mamić ... nije bio dorastao ovoj velikoj utakmici.
Poništen Piksijev gol i dva penala za partizan.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1566 poslato: Mart 22, 2017, 02:47 »
nisam skontao oko onog saopštenja, je l to klupsko ili nekog od tih autora sa tog navijačkog sajta.

Uglavnom, ima gomila prilično diskutabilnih tvrdnji.

Ovako, iz moje perspektive, čini mi se da je 5 stranaca neka objektivna mera, jer ipak je za Srbiju malo bezveze da u timu ima više stranaca nego domaćih igrača.

Što se tiče nekog uticaja na rezultat u Evropi, nema tu neke posebne filozofije, podela stranac - domaći je nebitna, podela je na dobre i loše igrače. Malo se previše mnogi zaleću kada pljuju igrače iz naše lige, kada ih vide u Zvezdi i Partizanu kako ne prave rezultate u Evropi. Po meni, vrlo često to nije do kvaliteta datih igrača nego do disfunkcionalnih sredina u kojima igraju.

Evo ovog leta smo videli npr. da je Miroslav Radović igrač koji nema nikakav doprinos za naš klub u Evropi. A čisto igrčaki gledano, on je kvalitetniji igrač od 90% stranaca koji su zaigrali u srpskom fudbalu. Postoji veliki broj domaćih igrača koji nisu napravili nikakvo ime u domaćem fudbalu, a uredno iz sezone u sezonu igraju u grupnoj fazi evropskih takmičenja.

Letos su Đorđe Čotra i Igor Todorovski izbacili Partizan iz Evrope, prethodnog leta su Žarko Marković i Đorđe Despotović izbacili Zvezdu iz Evrope, Vladimir Rodić je dao gol kojim je Malme uveo u Ligu šampiona, Marko Momčilović je prvak Rumunije kao kapiten Steaue, Milan Jevtović prvi napadač Rozenborga, Milunović u BATE-u došao do reprezentacije itd, itd...

Za gotovo sve ove momke je zajedničko da nikad nisu dobili šansu u top 4 kluba Srbije, i u inostransvo su odlazili na mala vrata iz Rada, Lučana, Čačka, Javora...

Ne kažem da su ovo bogzna kakvi igrači, ali je glupost reći da niko u ovoj ligi ne igra fudbal. Kvalitet jeste problem, ali daleko veći problem za naše klubove su Rajo, Falji, SNS-DS-SPS ekipa po upravnim odborima itd... E kad se navijači i javnost pobune protiv tog problema, onda više o broju stranaca niko neće razmišljati

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1567 poslato: Mart 22, 2017, 03:46 »
 Slažem se i ja da treba od domaćih igrača napraviti kičmu(stub) ekipe ali kako to uraditi kad svakog iole dobrog igrača naši fudbalski radnici brže bolje prodaju umesto da zadrže tim barem dve sezone i igranjem u Evropi podignu cenu igračima. Od prošlogodišnje ekipe Zvezde prodati su Grujić,Katai,Rajković,Jovanović i Jović i naravno da nije lako pronaći zamene za njih tako brzo. Pošto zvezdaši ipak najviše gledaju rezultat pristupilo se brzom rešenju tj kupovini stranaca pa su stigli Ruiz,Mouče,Fibel,Frimpong,Boaći,Kanga koji svi imaju neki kvalitet mada su neki baš loše izgledali na tereenu pa je sa njima raskinuta saradnja( Fibel i Mouče). U klubu nema plana već se radi od danas do sutra i gleda kako da se strpa neki evrop u sopstveni džep. Za tonisu krivi igrači kao Ruiz i La talek koji su još jednom ponavljam bolji igrači od svih srpskih igrača u Zvezdi ponaosob. Zašto Ruiz mora da čuva leđa Anđelku a La talek igra u sredini umesto na štoperu pitanje je za "kumove" i one koji preko njih peru lovu.     

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1568 poslato: Mart 22, 2017, 07:34 »
Naravno da nisu krivi Ruiz i Letalek.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1569 poslato: Mart 25, 2017, 09:17 »
Jebateled, Delije drže korak sa upravom kad su "saopštenja" u pitanju!    :stuart:

Uskoro će im severna tribina biti premala za nove "lekcije" pučanstvu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1570 poslato: Mart 26, 2017, 09:44 »
što im piše na tom romanu u deset redova?!  :zbunjen:

p.s. nešto slaba posjeta sinoć?! razlozi?!
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1571 poslato: Mart 26, 2017, 10:11 »
delije(tacnije deo njih)su dobile vruc samar od simpatizera protiv olimpijakosa pa sad uzvracaju. Dobro je da se i kod njih malo prodrma posto su se uspavai prilicno.
« Poslednja izmena: Mart 26, 2017, 10:12 Blefer »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1572 poslato: Mart 26, 2017, 10:34 »
"Delije uzvraćaju udarac"!

Ovo bi mogao da bude naslov za neki novi nastavak serije "Otpisani".

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1573 poslato: Mart 26, 2017, 01:06 »
Nije u redu da lekcije dele oni koji ne idu na sve utakmice nego samo na EL.
Ti ljudi kojima je upućeno upozorenje su bili tu pre 10 godina, protiv Olimpije, Širokog ili Splita, a njih nema.

Kontradiktorno.
Grupa ima apsolutno pravo da proziva bilo koga zbog fudbalskih utakmica. Zbog košarkaških, ne.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1574 poslato: Mart 26, 2017, 01:09 »
što im piše na tom romanu u deset redova?!  :zbunjen:

p.s. nešto slaba posjeta sinoć?! razlozi?!

Citat
"Osnova ljudskosti: Kada sa bratom igraš – ne zviždi i ne vređaj! Pljuvači, zviždači i mame je*ači. Dolaze samo na odlučujuće utakmice gde isključivo očekuju pobedu, u stanju su da pljuju svoje, ne poštuju ništa, nemaju ideale i prinpice, u stanju su da urade po 100 selfija na jednoj utakmici, a usta da ne otvore, u stanju su da za vreme naše utakmice gledaju neku atraktivniju kod kuće, u stanju su da žele da s*ebu nešto što je 30 godina građeno. Pravi Zvezdaši i navijači!'', stajalo je u "saopštenju" preko transparenata na severnoj tribini.