pero nisi bas u pravu. ne prave delije nikakvu razliku izmedju onih koji su godinama uz kk i koji idu na svaku utakmicu i nekih kako kazes novokomponovanih navijaca. njima su svi drugi osim njih simpatizeri.
ne slazem se ni sa njihovim nametanjem stavova, niti mislim da imaju prava bilo kome bilo sta da namecu. kao sto ne razumem i kad neko ko nije delija ih kritikuje,kao rade ovako ili onako(ne pricam kritiku nasilja,kriminala i sl,nego bas usko navijackih stvari). svako ima prava da radi kako misli da treba i kako najbolje zna. delije imaju puno pravo da prozivaju koga hoce,njihovo pravo, ali ne da namecu svoje stavove. posebno ne na silu ili uz pretnju silom. a ono sto se moglo procitati na njihovom forumu je za sada neko provejavanje pretnje silom,ne bas jasna i direktna pretnja.
takodje simpatizeri imaju prava da rade kako oni misle da valja i da treba...
sto se mene licno tice glupo je zvizdati olimpijakosu na predstavljanju.tj treba im aplaudirati pri ulasku u halu, izlasku na teren i predstavljanju,na kraju utakmice i prilikom izlaska sa terena. ali tokom utakmice apsolutno je ok zvizdati.koliko?po meni onoliko koliko utakmica i dogadjaji na njoj zahtevaju. ne pricam o vredjanju, o prozivanju,samo o zvizdanju. i ne vidim sta je strasno ili pogresno u tome. docekas ih aplauzom i ispratis sa istim,ne smeta mi ni skandiranje olimpijakosu i zajednicko navijanje. ali je zvizdanje tokom utakmice takodje apsolutno ok. ne vidim nikakav problem u tome.
saga,sustina je da su delije popizdele sto je ostatak tribina,osim njih u kopu,zvizdao igracima olimpijakosa. cak je bilo i zvizdanja delijima pilikom nekog navijanja zvezda-olimpijakos. istina bilo je nesto zvizdanja i prilikom izlaska olimpijakosa sa parketa, nisam primetio nesto znacajno da ga je bilo prilikom predstavljanja olija,vise sporadicno.zvog toga su se delije iznervirale, i zbog kako oni kazu nepostovanja prema njima.