Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312943 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #1575 poslato: Mart 26, 2017, 01:30 »
hvala dejo...

znači, ak sam dobro skužio, na dvoboju s Olyjem je došlo do sukoba (možda malo preteška riječ) između delija s nogometa, i košarkaških navijača Zvezde?!

ovaj transparent od jučer je osvrt na petak...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1576 poslato: Mart 26, 2017, 02:48 »
nisam clan neke grupe niti sam ikad bio ali delije su ogromnim delom u pravu iako ima i njihove krivice zbog one bruke od cetvrtka. Nisu sr potrudili da se okupe u vecem broju, nisu informisali ljude kako ce se navijati kao kad je prvi put Olimpijakos gostovao. Nije njihov bes uperen prema navijcima koji prate KKCZ godinama unazad vec novokomponovanim koji dolaze samo u Arenu. Zvizduci gostima krenuli su iz Parter 4 sektora  tamo nema sezonaca. Licno ne zvizdim  ni jednoj ekipi i ne vidim kako se pruza podrska Zvezdi ako zvizdis igracima Olimpijakosa na predstavljanju ekipa. Pljuvace i one koji znaju bolje od Radonjica ko treba da igra spominjao sad poodavno i bilo bi mi veliko zadovoljstvo ako ih ne bude na utakmicama KKCZ.
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1577 poslato: Mart 26, 2017, 04:36 »
pero nisi bas u pravu. ne prave delije nikakvu razliku izmedju onih koji su godinama uz kk i koji idu na svaku utakmicu i nekih kako kazes novokomponovanih navijaca. njima su svi drugi osim njih simpatizeri.
ne slazem se ni sa njihovim nametanjem stavova, niti mislim da imaju prava bilo kome bilo sta da namecu. kao sto ne razumem i kad neko ko nije delija ih kritikuje,kao rade ovako ili onako(ne pricam kritiku nasilja,kriminala i sl,nego bas usko navijackih stvari). svako ima prava da radi kako misli da treba i kako najbolje zna. delije imaju puno pravo da prozivaju koga hoce,njihovo pravo, ali ne da namecu svoje stavove. posebno ne na silu ili uz pretnju silom. a ono sto se moglo procitati na njihovom forumu je za sada neko provejavanje pretnje silom,ne bas jasna i direktna pretnja.
takodje simpatizeri imaju prava da rade kako oni misle da valja i da treba...

sto se mene licno tice glupo je zvizdati olimpijakosu na predstavljanju.tj treba im aplaudirati pri ulasku u halu, izlasku na teren i predstavljanju,na kraju utakmice i prilikom izlaska sa terena. ali tokom utakmice apsolutno je ok zvizdati.koliko?po meni onoliko koliko utakmica i dogadjaji na njoj zahtevaju. ne pricam o vredjanju, o prozivanju,samo o zvizdanju. i ne vidim sta je strasno ili pogresno u tome. docekas ih aplauzom i ispratis sa istim,ne smeta mi ni skandiranje olimpijakosu i zajednicko navijanje. ali je zvizdanje tokom utakmice takodje apsolutno ok. ne vidim nikakav problem u tome.

saga,sustina je da su delije popizdele sto je ostatak tribina,osim njih u kopu,zvizdao igracima olimpijakosa. cak je bilo i zvizdanja delijima pilikom nekog navijanja zvezda-olimpijakos. istina bilo je nesto zvizdanja i prilikom izlaska olimpijakosa sa parketa, nisam primetio nesto znacajno da ga je bilo prilikom predstavljanja olija,vise sporadicno.zvog toga su se delije iznervirale, i zbog kako oni kazu nepostovanja prema njima.
« Poslednja izmena: Mart 26, 2017, 04:40 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1578 poslato: Mart 26, 2017, 06:25 »
 izmedju delija sa svim njihovim manama i onih koji dodju da se zalecu na igrace i trenera KKCZ ipak biram da sam na strani delija. Odlicno oni znaju i ko dolazi godinama na kosarku i nikad problem nije bio izmedju nas, verujem da i ti imas to iskustvo. Mnogo se stvarno nakupilo nabedjenih "znalaca " koji su na pocetku prognozirali dve pobede u EL a sad im je kazu prosuta sezons jer necemo u top 8 .Ima ih koji kazu" necu ni da gledam mec sa d-fakom i da se nerviram".
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1579 poslato: Mart 27, 2017, 11:00 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=4cFc8I6Grkc[/youtube]

kakvo oducavanje od fudbala,i na zalost samo nereseno,iako partizan fakticki sem gola nije imao ni jednu sansu...
ovo je otprilike prva generacija zvezde koje se malko bolje secam,i secam se te titule. pre njih mozda prva secanja su mi zvezda-real kad smo ispali posle 4-2 na marakani i 2-0...

Bio i ja! Bolja proslost...
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1580 poslato: Mart 27, 2017, 11:02 »
Da, bas ce gomila arogantnih balavaca da me uci kako treba da podrzavam svoj klub. Neka njima njihovih huliganskih bratstava i prijateljstava za kafanu i kucne posete, FK je nesto drugo. A na tom stadionu sam neuporedivo duze od svih njih.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1581 poslato: Mart 29, 2017, 03:04 »
Omladinci pobedili Vojvodinu, mislim 2-1 , letimično bacio pogled na utakmicu. Igralo se na glavnom terenu, pred dvestotinak gledalaca.
Video sam jednu mrtvu šansu pred kraj za zvezdu i još fantastičnih odbrana golmana Voše.
Mali je opak golman.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1582 poslato: Mart 29, 2017, 03:09 »
Laki, da li se i ta liga drugih timova koja je valjda nedavno startovala igra na glavnom terenu?

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1583 poslato: Mart 29, 2017, 05:33 »
Danas je 9 godina da je umro Rajko Mitic.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1584 poslato: Mart 29, 2017, 07:49 »
Laki, da li se i ta liga drugih timova koja je valjda nedavno startovala igra na glavnom terenu?

Koliko znam, a znam malo do nikako, ne igra se na glavnom terenu. Ali, ukoliko te to interesuje, mogu sutra pitati tehničku službu.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1585 poslato: Mart 29, 2017, 08:21 »
Ma nema potrebe da se cimaš. Pitao sam samo zbog stanja travnjaka, a ne da bih gledao. Hvala u svakom slučaju.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1586 poslato: Mart 31, 2017, 12:42 »
Sutra nam dolazi Spartak, onaj pravi, iz Subotice  ;) Koliko vidim Ruiz je i dalje povređen, a u medjuvremenu se povredio i dule Noj Anđelković. Šteta, ovog proleća igra u životnoj formi. Sva je prilika da će ga menjati Mihailo Ristić. Žali bože traćenja takvog talenta na beku. Kako god, tri boda moramo da uzmemo kako znamo i umemo.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1587 poslato: April 01, 2017, 06:07 »
Vujaklija dva gola. Solidna partija i pobjeda.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1588 poslato: April 04, 2017, 10:48 »
Pobedili smo Spartak. U prvom poluvremenu jedna mlaka, bezvoljna, igra bez prave igre. Nisam siguran da je to samo zbog gola koji smo dali na samom otvaranju. Plavsic je valjda promasio neku loptu a Vujaklija je bio gde treba i postigao prvenac. Posle toga smo slabo sta uradili, ako izuzmemo sansu frimponga posle prekida (promasio zicer) i vrhunski Kangin sut koji je otisao tik pored desne golmanove stative. U durgom poluvremenu dosta bolje je to izgledalo. Prvo je Spartak izjednacio (posle Riletove greske; bas je pravio gluposti, nije dobro zamenio Andjelkovica), a onda je Kanga imao jos jednu vrhunsku asistenciju za drugi gol Vujaklije koji je uhvatio golmana na krivoj nozi. Odli;an debi, zao mi je sto nije bio i het trik, jer je ubrzo posle drugog gola zamenjen Boacijem. Imali smo jos par dobrih akcija i lepih sansi, ali smo se ispromasivali. Vratice se nadam se kada bude bilo bitnije. Odbrana nam i nije imala mnogo posla. Najvise je gresio Rile, mada se ni Petkovic nije proslavio. Donald prilicno slab, Le Talek pristojan ali nista vise od toga. Plavsic na svom nivou. Milic  :censored: i definitivno najgore "pojacanje" zimus. Posle su usli Milijas, Boaci i debitant Ilic (valjda najmladji u istoriji, srusio rekord Milka debilka star maltene 40 godina). Sve u svemu, nikakva senzacionalna igra ali tri boda. Sramnih 3.000 ljudi na stadionu.

Idemo dalje, sutra je Kup i dolazi nam Mladost iz Lucana.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1589 poslato: April 05, 2017, 02:08 »
Sad sam tek usnimio da je, pored Duleta, Ajkule Bojana i mene i DEJO na tapetu! Nervozni poštar samo bomBARduje li bomBARduje iz njeGOvo selo!    :smeh4:    :smeh4:

Greška! Nenad!    :stuart:
« Poslednja izmena: April 05, 2017, 02:53 nyc »