Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312896 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #1605 poslato: April 14, 2017, 12:41 »
kako ne igra,kad je dao drugi gol...

To što je dao gol ga ne opravdava činjenice da ne igra  :yes:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1606 poslato: April 14, 2017, 09:24 »
kako ne igra,kad je dao drugi gol...

Pitanje sam postavio nakon Duletovog posta u kojem je napisao da će Vujaklija igrati umesto Boaćea.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1607 poslato: April 15, 2017, 11:19 »
Pa i nije igrao od početka, ušao je 20 min pred kraj kao zamena umesto Vujaklije.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1608 poslato: April 15, 2017, 01:12 »
pa da.ali igrao je znaci.a profa je pitanje postavio posle tvog posta,ali utakmica je tada vec bila odigrana  ;)
« Poslednja izmena: April 19, 2017, 12:50 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1609 poslato: April 18, 2017, 09:12 »
grof da ima barem malo obraza trebalo bi jos veceras da podnese ostavku. Terzu cemo ipak morati motkom da najurimo ...
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1610 poslato: April 18, 2017, 09:42 »
Zašto? Nisu igrali loše, a pobedio je brži tim!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1611 poslato: April 18, 2017, 09:57 »
 ako ovo nije lose onda jebiga

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1612 poslato: April 18, 2017, 11:24 »
Ne znam, Pjer. Ja sam gledao celo prvo i poslednjih 25 minuta drugog.
Koliko sam snimio, naša najveća glupost je bila u pokušajima da nabacimo te neke super duge i super visoke lopte na Boaćija već na šeset metara, što je fudbal iz 1948. godine, ako ćemo iskreno.

JSDovci su igrali mnogo konkretnije i opasnije. Imali su plan koji je bio ostvariv, za razliku od našeg: pretrčati našu odbranu i to odmah još na polovini terena! A, ako zatreba, skresati Kangu i Plavšu.  I to im je uglavnom uspevalo.

No, za razliku od prethodnih nekoliko derbija, mi se nismo povukli nakon 1:1, nismo muljali, odugovlačili i sl. Igrali smo, pa šta nam bog da.
S druge strane, njihovi odbrambeni su imali zadatak koji su ispunili od A do Š! Rokaj, seci, kasapi... Zna se da će sudija samo u teškoj nuždi (dijareja, recimo) da izvadi crveni na derbiju i to su oni maksimalno iskoristili.
Možda bi neko drugi ovde upisao: "muška borba".

Ne znam. Možda.

Kao što je i muško "izležavanje" nakon 1:3. Ali, stvarno bi bilo bedno da mi sad nešto kukamo na njihovo pravo da odugovlače kada su u vodjstvu.

Njihov drugi gol je baš sumLJiv, ali bilo - prošlo.

Na kraju još samo ovo. Ja sam mislio da, ako nas danas pobede, oni osvajaju prvenCvo.
Kad ono - KUA! 

Ima tu još sijaset neki zagugiljeni pravila!

Najveća šarada bi bila da i oni i mi pobedimo sve do kraja i mi osvojimo titulu!! A oni definitivno bolji! U tom slučaju bi trebalo instant da podignemo spomenik onom Tomiću, oma ispred Ljutice Bogdana 1.  :klanja:

« Poslednja izmena: April 18, 2017, 11:27 nyc »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1613 poslato: April 19, 2017, 12:27 »
 u tri derbija ove sezone bili smo losi a to su skoro pa jedine utakmice koje imaju tezinu u srpskom fudbalu. Ostalo se zatvara na razne nacine pa ispada da ni mi  a 6ni komsije nema gde da izgubimo.Primili smo drugi gol na jedno pola sata pre kraja i stali bez ideje i zelje da nesto promenimo. Mozda i dodjemo do titule lili kupa ali vidi se iz aviona da nismo fudbalski ni za predkolo u Evropi i to je ono sto boli. Tukli su a mogli smo i  mi da tucemo i uzvratimo ali neko mora da pripremi ekipu i fizicki i takticki a kod nas tropa.
« Poslednja izmena: April 19, 2017, 12:28 Blefer »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1614 poslato: April 19, 2017, 01:43 »
grof da ima barem malo obraza trebalo bi jos veceras da podnese ostavku. Terzu cemo ipak morati motkom da najurimo ...
verujem da bozovic ide na kraju sezone. a misim da u ovim okolnostima ni navijacima to nece biti neki problem. stvorila se nopravdano atmosfera medju njima da je on neki mnogo veliki trener(na osnovu prve polusezone kad je dosao),i realno terza nije ni smeo da ga skloni,sve i da je hteo,jer bi se zamerio delijama,a njemu to ne pada na pamet.
u sustini vec posle prve sezone je grof pokazao puno nedostataka i puno nejasnih i nerazumljivih odluka. secam se da sam ga kritikovao za drugu polusezonu i raspravljao se sa jednim drugom. ako su tada jos i postojale dileme oko njegovog trenerskog znanja,posle evropskih utakmica se to iskristalisalo,a nakon prvog derbija u jna i kukavicke taktike postalo je jasno da on zasluzuje otkaz,i da on sigurno nije trener koji treba zvezdi...

istina je ono sto je napisao profa, a to je da smo prvi put posle oko godinu i po dana i prvog njegovog derbija(onaj od 3-1 na marakani) izasli na derbi da igramo,a ne da se ko picke branimo i idemo na neresen rezultat. to nam se maltene svaki put u predhodnim derbijima osvetilo. sada se videlo da nismo igrali na nereseno, i da je bila jasna ideja da se ide na pobedu. pocetak utakmice do njihovog gola je bio otvoren na obe strane,uz dosta solidnu igru. bili smo tu negde,uz njihove nesto bolje sanse,sto dobrim delom mogu da zahvale nasoj odbrani,koja je i dalje dosta losa.sto je i za ocekivati,kad lukovic, koji je na nivou amatera igra na maltene najosetljivijem mestu. i to standardno,iako je i laiku jasno da on to ne moze,i da ispada smesan i pored prosecnih igraca iz nase lige,kamoli protiv partizana ili nekih ozbiljnijih protivnika. prosle godine u trecem derbiju sezone,isto na marakani(valjda je to onaj kad je sikima dao gola, izjednacio u nadoknadi everton) ja i drug smo se smejali kako lukovic izgleda.bukvalno kao zalutali amater,a kad je usao bozinov,rekli smo hvala bogu da ulazi neko sa kim on moze da se juri.
kad su dali gol,mi smo dosta pali,i tek pred kraj poluvremena poceli da igramo. odlicno smo otvorili drugo poluvreme,napadali,dali gol,imali jos jednu da kazemo polusansu.  i u sustini napadali smo sve do pred sam partizanov gol. tada je partizan imao onu sansu(par min pre toga se videlo da je partizan poceo da igra i drzi loptu u nogama) pre kornera,gde je opet ispao lukovic, i otvorio se prostor. tada pada ta drugi gol,koji je sumjiv, ali nije neka greska sudije.jer kada ja posle isporenih snimaka nisam bas u potpunosti nacisto dal je faul, tu nema sudijske greske. u sustini i da je svirao niko mu a ne bi rekao. ali nije i primili smo nesrecan gol,uz naravno veliki kiks manojlovica. utakmica je u tom momentu na zalost bila gotova,i mi vise nismo ozgledali kao tim. zasto je to tako to je vec pitanje za trenera pre svega...

sve u svemu smo zasluzeno izgubili. a grof je zaokruzio ciklus. napravio je u prvoj polusezoni odlican tim i igru. da li namerno,dal slucajno ne znam(ne verujem da je bas slucajno),a onda je od tada rastavio i unistio sve sto je za kratko vreme uradio i sto je izgledalo za nase pojmove svemirski u tako kratkom periodu. vec u drugom delu sezone je bilo puno nelogicnosti,ne davanje sanse ni jednom mladjem igracu i sl, sve uz objasnjenje jurimo titulu,a imali smo ko zna vise koliko bodova prednosti. polako se razgradjuje tim i igra,a tu je najmanji problem tih nekoliko igraca koji su otisli(istina kljucnih),a mnogo vise neke druge stvari.
za to vreme partizan je napravio ekipu,napravio igru, i uigrao se, a mi na zalost nismo pogodili u zadnja dva prelazna roka ni jedno jedino pojacanje da kazes ono bas svaka cast to je bas to. kanga,boace i frimpong su solidni, ali do sada nisu pokazali da su igraci koji dominiraju i donose prevagu u derbiju,a kamoli u nekim vecim utakmicama sa jacim protivnikom(naravno mislim na evropu). jedini koji je dominirao u domacim okvirima jeste sada u ovom delu sezone kanga, ali on ni jednu jacu utakmicu nije odigrao dobro(ni evropsku, ni derbi). ova dvojica su dobri,ali to nije ni na nivou nase lige neka dominacija...
uz sve to imamo 40 igraca u timu. neki se sklanjaju,bez da se ista bolji dovode umesto njih,a pare se bacaju. i menja se tim,nema kontinuiteta. uz mnogo neshvatljivih odluka bozovica,i razloga zasto tako postypa...

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1615 poslato: April 19, 2017, 02:49 »
Upravo pogledah šta sam već ranije napisao. Pa bih samo da dopunim.

Ako je neko zaključio iz mog komentara da sam nešto "ljut" na sudca Gruju i pomoćnike jer su, tobož, "dozvolili grubu igru" njihovim odbrambenim igračima - NEĆE BITI!
Štaviše, ja sam baš impresioniran oštrom, beskompromisnom igrom Evertona, Milenkovića, Jevtovića i Miletića.  Momci su RAZBIJALI!!
E, TAKO se igra derbi! TAKO se igra utakmica od koje zavilsi budućnost tvoja i tvog tima!

Dal će možda delovati ofucano- ako kažem da su ti momci odigrali MUŠKI!? Od početka do kraja?
Dok je kod nas taj "borbeni duh" pokazao samo Kanga - ali kada je utakmica već bila završena!   I to na sasvim seljački način.   :udaraozid:

Sećam se - obzirom da već imam "staž" na ovom našem forumu - da su sami grobari onolko psovali i proklinjali Nikolića.

ALI! Za mene je on prvoklasan trener - za ovu našu ofucanu ligu (da se ipak razumemo).  Utego je sve redove u Partizanu - odbranu, sredinu, napad. I iznad svega, UBRZAO je timsku igru!
Nema tu puno vunovlačarenja. Imaš loptu u nogama? Onda pod hitno da je se REŠIŠ! I to, po mogućstvu, u smeru - NAPREJ!

Gledam ih danas kako se ekspresno transformišu iz "difens u ofens" (da citiram Radonju! ). I nisu to ni Robben, ni Ronaldo, ni Lewandowski... ALI, brate, trče momci ko navijeni, trude se... uleću sa svih strana, uklizavaju, sprintaju. Ma, MILINA gledati ih! Eto. Čak je i meni, jednom okoštalom cigojneru, bilo "lepo za oči" da ih gledam.

Dal je to Marko Nikolić? Verovatno jeste. I zato mu treba odati priznanje.

A, ako vi, komšije, imate neki drugačiji odgovor - izvolte, prosvetlite nas! 

Kako god, sve čestitke na ubedljivoj pobedi danas.  :klanja:
« Poslednja izmena: April 19, 2017, 02:53 nyc »

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1616 poslato: April 19, 2017, 10:40 »
da se ubacim, ne znam tačno ko je bio protiv Nikolića, ja nisam... Nije baš da sam nešto preterano oduševljen njegovim dolaskom, pre svega, moja mantra je kontinuitet, držanje trenera na duže staze, stoga sam uglavnom bio protiv svake smene, a možda i najviše one kada je Nikolić prvi put smenjen.

Nisam čak bio ni toliko protiv Tomića, on je letos upao u sukobe između frakcija u klubu, tu se dešavalo sve i svašta, dovoljno je videti slučaj sa Miroslavom Radovićem i njegovim fantomskim odlaskom nakon 20 dana u klubu.

Moj bes retko kada ide prema treneru i igračima, za većinu sranja su krivi uglavnom likovi u foteljama u loži.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1617 poslato: April 19, 2017, 11:31 »
Slazem se da je Grof napokon usao otvoreno u derbi, ali sta to vredi kada je postavka igre bila opet pogresna. Sta znaci to "otvoreno" i "napadacki" sa jednim spicom, sa Plavsicem po levoj strani (?) i beskorisnim Ruizom po desnoj? O odbrani ne vredi trositi reci. Manojlovic je skinuo tri zicera ali je kriv i za slobodnjak i za istrcavanje kod drugog gola. Lukovic je za penziju odavno, tragikomicno je kako ga je Djurdjevic pretrcavao, to u stvari vise nije ni smesno. Frimpong je bio jedina svetla tacka u pdbrani. Petkovic je pravio gluposti i ponovo nije uspeo da ubaci ni jedan cestiti centarsut. A Rile je tek posebna prica. Ovo mu je verovatno najgora utakmica u klubu, a sasvim sigurno otkad su ga gurnuli na beka. Zatim, Le Talek, do vidjenja i prijatno. Ono juce nije dostojno fudbala ni iskusnog profesionalca koji ima Dortmund u svom CV. Sramota. Donald takodje ocajan. Kanga je opet bio sve i svja, imao je par budalastina, ali i par blistavih trenutaka (kakvu je samo loptu dao ruizu za asistenciju Boaceu!). Boaci je svoje napravio, nije mogao vise sam i udvojen. Jedan sjajan trzaj glavom kada je njihov golman to jedva izvadio iz male mreze i u drugom poluvremenu gol. U prvom delu prvog poluvremena Nikolic (koga inace ne podnosim kao coveka ali je dobar trener) je takticki zgromio Bozovica (koga inace ne podnosim ni kao coveka ni kao trenera). toliko pogresnih pasova, gresaka u predaji i postavljanju kod nasih odavno nisam video. posledica toga su dva zicera Djurdjevica i gol Leonarda. Nismo imali zara ni volje, Partizan je vise hteo pobedu, sto je nedopustivo. U poslednjih petanestak minuta pocinjemo da licimo na nesto, a pocetkom drugog poluvremena to krunisemo sjajnom akcijom za izjednacenje. Posle toga Partizan pada.  Jedna stvar za ove sto vole da kroz mikroskop posmatraju sudjenje i prave razne teorije zavere. Hajde da vidimo da li je Leonardo koji je vec imao zuti karton zasluzio najmanje drugi zuti ako ne i direktan crveni zbog namernog udaranja Frimponga par minuta posle izjednacenja? Naravno, to nije razlog Zvezdinog poraza ali hajde da budemo posteni. Taman kada smo pritisli desi se ona budalastina kada smo primili drugi gol...potpuno cistu loptu izgubimo na sredini, Manojlovic skine zicer Leonardu, bude korner i sad, sta...da li je bio faul nad golmanom? Mislim da nije. Da li je igrao rukom Tavamba? Ne, bilo je rame. Jedino nisam siguran da li je posle loptu dodirnuo Leonardo na gol liniji, jer ako jeste bio je u ofsajdu. Tavamba nas je inace mucio celu utakmicu, pokupio je sve visoke lopte, Lukovic mu nista nije mogao u skoku. Ta situacija je i prelomila mec nazalost.

Sve u svemu zasluzena pobeda Partizana. Grof bi trebalo sam da se pokupi i ode, ovako dalje zaista ne ide. Niti igre, niti ideje, niti borbenosti, niti definisanog tima. Dobre su dve stvari. Zahvaljujuci ovom nakaradnom i idiotskom sistemu takmicenja mi smo i dalje prvi bez obzira na poraz. I drugo, mozda ce sada nakon 28-me utakmice bez poraza u nizu za Partizan da napokon malo umuknu one tugaljive kukumavke sa svojim infantilnim teorijama o namestenim prvenstvima, sudijskim vetrovima u ledja i ostalom pratecom zaverologijom.

Idemo dalje, nedelja i Krusevac. Jako bitna utakmica.
"This is exactly what football should be about."

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1618 poslato: April 22, 2017, 08:55 »
Jako bi voleo kad bi mi neko mogao objasniti kako je moguće da je Marko Petković:

1.Fudbaler

2.Profesionalni fudbaler(dakle neko ga čak i PLAĆA?!)

3.I kako je moguće da igra za Crvenu Zvezdu?

:udaraozid: :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1619 poslato: April 22, 2017, 09:25 »
dobar deo utakmice sam vise dremao nego sto sam gledao. penal nisam video uopste kao je sviran,a ni u onom pregledu na kraju utakmice se nije lepo videlo, tj samo su jednom i prikazali. ali verujem drugovima,kada oni kao zvezdasi i bivse sudije kazu da sudija 1.ne zna da sudi 2.seljacki navlaci za nas, sto je izmedju ostalog direktno povezano sa onim pod 1, onda im i te kako verujem. kazu da je penal smesan,tj da nije postojao.a iako je nama ponisten regularan gol, to e menja stvari. sve to i navlacenje mozes da uradis mnogo gospodskije,ali izmedju ostalog za to treba da znas da sudis,a ovaj sudija danas ocigledno to nije znao. u sustini kad se pogledaju krupne stvari koje je pogresio to izgleda ovako-nepostojeci penal sviran zvezdi-ponisten zvezdi regularan gol. pa ispadne kao da nije imao nameru,a sustinski nije tako.
ono koliko sam video polu sanjiv(tj zadnjih pola sata sam odgledao), to i nije toliko lose izgledalo,imali smo neke sanse-donald,boace dve mogu reci,ona jedna vise nego stopostotna,mali adzic na kraju jako lepo gadjao. plavsic dao prelep gol. ali kazem veci deo sam utakmice kroz dremanje gledao pa nisam merodavan za ocenu...
« Poslednja izmena: April 23, 2017, 12:38 NenadBG »