Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312679 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #1620 poslato: April 22, 2017, 09:30 »
sad pogledah na youtubu penal,ovaj se jeste da kazem naslonio na ruiza, ali je ovaj sam od sebe pao. niko ga nije ni povukao ni salpeo i sl. on je osetio ruke da je ovaj naslonjen na njega,i sam pao.sve u svemu smesan penal,iako je ovaj iz napretka retard,sto uopste koristi ruke,pa daje povoda sudiji za ovako nesto...
« Poslednja izmena: April 22, 2017, 11:25 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1621 poslato: April 23, 2017, 03:12 »
Uh, daje povoda sudiji, inače ne bi.  :D ;)  Fudbal je kontaktni sport.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1622 poslato: April 23, 2017, 08:01 »
mito,mislim da sam dovoljno jasno napisao koje su bile sudijine namere.
a hoces da ti kazem zakljucak sudijske komisije?penal je bio,drzi ga sa obe ruke(istina obe ruke igraca napretka su na ruizu),a zvezdi ponisten cist gol...
kao sto rece moj ortak isto tako da sudija hoce moze da svirne onu trujicevu sansu protiv partizana kao penal jer je povlacen rukama,i jos crveni,jer je zadnji igrac. a kad nije sudio onda kazes intenzitet nije bio takav da se svira kazneni udarac,i sudija je ispravno postupio  :cigara:

a u sustini ovo prvo nije penal ni pod razno,nije ni ono nad trujicem,ali je to vise penal nego ovo zvezdino.

PS.da se ne lazemo,nismo mi usamljeni slucajevi,danas je jos gori penal sviran za milan,nego ovaj zvezdin,pa su opet izgubili kod kuce od empolija...
« Poslednja izmena: April 23, 2017, 08:04 NenadBG »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1623 poslato: April 24, 2017, 11:02 »
Na danasnji dan nebo se otvorilo.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1624 poslato: April 25, 2017, 10:50 »
Ne samo sto se nebo otvorilo pre 26 godina, nego je na isti datum pre 42 godine zabelezena najveca poseta u istoriji stadiona. Ne sumnjma da Profa moze iz prve ruke da nam isprica kako je to izgledalo: http://www.mozzartsport.com/vesti/ne-krecite-ka-marakani-necete-moci-ni-da-joj-pridjete/165484
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1625 poslato: April 25, 2017, 11:19 »
Nego da vidimo mi od cega se zivi danas...prodje i taj Krusevac, mnogo bitna utakmica posle kriminalnog izdanja u derbiju. Igrali smo za nijansu bolje (ruku na srce i protivnik je bio za par nijansi slabiji). Odbrana opet tiha jeza. Manojle skinuo zicer, Petkovica prolazili kako su hteli, o Lukovicu ne vredi trositi reci, sramota je sto se neko u takvom fizickom stanju i takvoj formi uopste bavi sportom, da ne govorimo o tome da je standardni prvotimac i da nosi traku. Sta jos treba da zezne, koliko jos treba puta da se na kraju karijere izblamira pa da do nekih glava dodje da je covek bio za veterane pre dve godina.  Ristic je isto van forme, skroz pogubljen posle povreda i promena mesta, uspeli su da ga izgube. Mislim da treba da ide i da proba da spase karijeru, jos nije kasno, ovo ne vodi nicemu. Jedina svetla tacka (ako izuzmemo jedno ispadanje) je bio Frimpong. Definitivno jedan od retkih pogodaka u prelaznom roku. Donald i Le Talek opet ispod nivoa, Kanga toplo-hladno. Ruiz ponovo nista i zaista je nejasno zbog cega se ne da sansa Adzicu. Neki tvrde da je to zbog fizike, konstitucije, sto po meni ne stoji. Dzaba Ruizu sva snaga kada nista ne pokazuje. Ovaj mali cim je usao imao je jedan lep pokusaj koji je njihov golman jedva odbio. Boaci je promasio zaista nepromasivo, ali na srecu nije nas kostalo ovog puta. Naravno, i ovog puta je u fokusu penal koji je sviran za Zvezdu, bez toga neki ljudi ocigledno ne mogu. Dzabe Plavsicu sto je jednu predivnu Kanginu loptu pretvorio u strasan gol, po mom skromnom misljenju najlepsi koji smo dali ove sezone, o tome "poznavaoci" i "ljubitelji" nece pricati, to je nevazno, vazno je da se prica o penalu. Pa kada je vec tako, moje misljenje je da je penal uzasno glup, potpuno nepotreban ali da je bio: da li je Ruiz jedva docekao da padne? Da, naravno da jeste, vidjeno million puta. Ko je onog njihovog halfa terao da povlaci obema rukama, ko ga je ucio da se to radi u 16m? Budalastina. Posle je medjutim ponisten cist gol Plavsicu zbog nepostojeceg ofsajda, a prekinuli su i jednu kontru Napretka takodje zbog ofsajda koji nije bio.

Sve u svemu, spretno - srecno. Jos pet kola do kraja. Idemo dalje, sutra prva polufinalna utakmica Kupa na Banovom brdu (ajde sto nam je sistem takmicenja u ligi potpuno idiotski, ali nisu u stanju da osmisle ne Kup: ako sam dobro razumeo, samo u polufinalu, od citavog takmicenja, se igra dvomec. Zasto, kako, otkud?), a onda protiv Vojvodine u nedelju...utakmica oko koje su vec pocele jajarske price.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1626 poslato: April 27, 2017, 11:15 »
Sjajno prvo poluvreme na Brdu. U tim se vratio Andjelkovic pa je valjda zbog toga Bozovic vratio Plavsica na desnu stranu i to je odmah dalo rezultat. Ta strana sa njim i Petkovicem funkcionise neuporedivo bolje nego sa Ruizom - uostalom sa desne strane su i dosla tri komada. Treba medjutim pomenuti i savrsen centarsut Andjelkovica koji je u trepavicu pogodio Le Taleka za vodjstvo. Boaci opet komada dva. Mislim da smo napokon dobili pravog centarfora. Plavsic igra u velikoj formi, opet je probijao kad je hteo i kuda je hteo. Kanga je imao opet jedan sjajan sut, medjutim lopta se od prvo precke pa stative odbila u polje. Steta. Ovo ostalo nije toliko vazno, Cukaricki nije nikakvo merilo. Ipak, dali su nam gol posle pretrcavanja - naravno - Lukovica i stvorili jos jedan zicer i jednu lepu sansu. Mnogo. U drugom poluvremenu je bilo vidljivo da smo povukli rucnu i cuvali se za nedelju. Grof je napravio par izmena (recimo, umesto Frimponga je uveo poletanovica) sto je takodje spustilo ritam.

Polufinale je time reseno. Idemo dalje, nedelja i Vojvodina.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1627 poslato: April 27, 2017, 06:32 »
Iz Voše su rekli da će da nas puste. Nema brige.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1628 poslato: April 28, 2017, 11:57 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=daup_XyyqtI[/youtube]

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1629 poslato: Maj 01, 2017, 02:49 »
Bio bi baš "spektakl", ako ne i "dogadjaj", da na sledećoj utakmici (mislim da je protiv Voždovca?) Delije istaknu veliki trans na kojem su upisane samo dve reči: 
NEKA, HVALA.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1630 poslato: Maj 01, 2017, 12:04 »
Bolje.. SVAKA ČAST VUČIĆU! :smeh3:

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1631 poslato: Maj 06, 2017, 10:27 »
Na RSB i dalje stoji naslov, "Kanga i Plavšić ne daju titulu"!

:smeh1:   :rock:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1632 poslato: Maj 07, 2017, 01:51 »
mozda oni ne daju ali trio lukovic, andjelkovic, milijas ipak poklanja titulu vestim komsijama
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1633 poslato: Maj 07, 2017, 02:03 »
Otišao Grof  :uzbudjen: :uzbudjen: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:   

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1634 poslato: Maj 07, 2017, 02:27 »
 pička bio pička ostao  :no: nadam se da je barem vratio neki od mnogobrojnih dugova
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine