Nego da vidimo mi od cega se zivi danas...prodje i taj Krusevac, mnogo bitna utakmica posle kriminalnog izdanja u derbiju. Igrali smo za nijansu bolje (ruku na srce i protivnik je bio za par nijansi slabiji). Odbrana opet tiha jeza. Manojle skinuo zicer, Petkovica prolazili kako su hteli, o Lukovicu ne vredi trositi reci, sramota je sto se neko u takvom fizickom stanju i takvoj formi uopste bavi sportom, da ne govorimo o tome da je standardni prvotimac i da nosi traku. Sta jos treba da zezne, koliko jos treba puta da se na kraju karijere izblamira pa da do nekih glava dodje da je covek bio za veterane pre dve godina. Ristic je isto van forme, skroz pogubljen posle povreda i promena mesta, uspeli su da ga izgube. Mislim da treba da ide i da proba da spase karijeru, jos nije kasno, ovo ne vodi nicemu. Jedina svetla tacka (ako izuzmemo jedno ispadanje) je bio Frimpong. Definitivno jedan od retkih pogodaka u prelaznom roku. Donald i Le Talek opet ispod nivoa, Kanga toplo-hladno. Ruiz ponovo nista i zaista je nejasno zbog cega se ne da sansa Adzicu. Neki tvrde da je to zbog fizike, konstitucije, sto po meni ne stoji. Dzaba Ruizu sva snaga kada nista ne pokazuje. Ovaj mali cim je usao imao je jedan lep pokusaj koji je njihov golman jedva odbio. Boaci je promasio zaista nepromasivo, ali na srecu nije nas kostalo ovog puta. Naravno, i ovog puta je u fokusu penal koji je sviran za Zvezdu, bez toga neki ljudi ocigledno ne mogu. Dzabe Plavsicu sto je jednu predivnu Kanginu loptu pretvorio u strasan gol, po mom skromnom misljenju najlepsi koji smo dali ove sezone, o tome "poznavaoci" i "ljubitelji" nece pricati, to je nevazno, vazno je da se prica o penalu. Pa kada je vec tako, moje misljenje je da je penal uzasno glup, potpuno nepotreban ali da je bio: da li je Ruiz jedva docekao da padne? Da, naravno da jeste, vidjeno million puta. Ko je onog njihovog halfa terao da povlaci obema rukama, ko ga je ucio da se to radi u 16m? Budalastina. Posle je medjutim ponisten cist gol Plavsicu zbog nepostojeceg ofsajda, a prekinuli su i jednu kontru Napretka takodje zbog ofsajda koji nije bio.
Sve u svemu, spretno - srecno. Jos pet kola do kraja. Idemo dalje, sutra prva polufinalna utakmica Kupa na Banovom brdu (ajde sto nam je sistem takmicenja u ligi potpuno idiotski, ali nisu u stanju da osmisle ne Kup: ako sam dobro razumeo, samo u polufinalu, od citavog takmicenja, se igra dvomec. Zasto, kako, otkud?), a onda protiv Vojvodine u nedelju...utakmica oko koje su vec pocele jajarske price.