Autor Tema: Srbija na Olimpijskim igrama  (Pročitano 239661 puta)

Van mreže dejo94

• Moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: Srbija na Olimpijskim igrama
« Odgovor #210 poslato: Avgust 11, 2016, 02:21 »
Andrea 25, Ivana 28 nakon prve dvije serije. Od finala su udaljene 2 i 3 kruga..

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #211 poslato: Avgust 11, 2016, 02:26 »
Dajte raspored odbojke na pesku...da barem gledam ženska dupeta...

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #212 poslato: Avgust 11, 2016, 02:26 »
Po venama na nogama,reklo bi se da je preturila magicnu brojko 40  :)
Sta ti je iskustvo. Kako brojis ... ko godove na drvetu?   :D

Nego, hocemo li mi osvajati kakvu medalju, il imamo vece sanse da neko u Brazilu, ko ju je osvojio, istu izgubi, a mi da je nadjemo, tj neko od nasih sportisata?  ::)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #213 poslato: Avgust 11, 2016, 02:37 »
Mora Maksimovićka opasno da puca sad, ako misli nešto... ne smije ni ujednoj seriji ispod 98 da ide.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #214 poslato: Avgust 11, 2016, 02:44 »
Po venama na nogama,reklo bi se da je preturila magicnu brojko 40  :)
Sta ti je iskustvo. Kako brojis ... ko godove na drvetu?   :D

Okle, nego imam prosirene vene na desnu nogu pa mi sad bolesnicka deformacija da zene gledam u tom segmentu  :zbunjen:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #215 poslato: Avgust 11, 2016, 03:06 »
Samo teorija vodi Maksimovićku u finale.    Nastavljamo u dobrom raspoloženju.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže dejo94

• Moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #216 poslato: Avgust 11, 2016, 03:07 »
Samo teroija vodi Maksimovićku u finale.    Nastavljamo u dobrom raspoloženju.  :D

A što je fazon odlično je pucala u ležećem stavu, ali je klečeći zeznuo i vjerovatno koštao finala..

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #217 poslato: Avgust 11, 2016, 03:38 »
Kad se setim kukanja iz Londona i razočaranja u samo 4 medalje......sad bi dali levo jaje za isti neuspeh.... :smeh3:

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #218 poslato: Avgust 11, 2016, 05:00 »
Mi smo uvek na sportskim takmicenjima, ne mislim na OI, vec iskljucivo EP, SP, ostvarivali bolje rezulrate nego srazmerno broju stanovnika. Mozda nas je stigla realnost, ipak smo mali, msm malo nas ima, a ovde u Riu je koncentracija kvaliteta najveca, veca nego na bilo kojem drugom takmicenju.

Hbg, kad vidis koliko se ulaze u sport u svim razvijenijim zemljama, a koliko kod nas, mozda i ne zasluzujemo vise od ovoga.
Sport evoluira, i pored talenta, treba da posedujes i plan kako ces taj talenat da negujes dok ne ispliva punim potencijalom. Moras da radis na sebi, da imas vrhunske uslove za trening i pripremu, mi to nemamo, niko se ne bavi time i cao. Ne moze se samo pomocu talenta i zelje osvajati medalja.

Evo primer vaterpolista, pored nas ima jos 6-7 reprezentacija koje su tu negde po kvaliteteu i gde je velika vecina u konstantnom usponu. Danas svi igraju taj sport, a mi se cudimo sto smo kiksnulu protiv Grka, koji vec dugi niz godina ulazu u taj sport i sad polako, poslednje 2-3 godine to dolazi do izrazaja. Brazilci su kupili kvalitet gde ga ne poseduju, ali opet dolazimo do toga da se ulaze.

Ko zna kakve, npr strelci imaju uslove za rad, a da ne idemo dalje u pojedinacne sportove, gde se generalno i uzima najvise medalja.
Tako da meni nista od ovoga nije iznenadjenje, nego nasa realnost koja nas ocekuje i u buducnosti, ukoliko se nesto sistematski ne promeni. Znaci sistem rada i pumpanje para kojih nema za sport.

Ponavljam, jesmo talentovana nacija za sport, ali od toga nemamo puno, ukoliko taj talenat ne ispostujemo, tj sportiste koji ga poseduju, time sto cemo ulagati u njih.

Setite se samo Spanovickinog intervjua od pre par godina kada prica, koliko se ulaze u njene ruvalke ( tamosnji savezi)sto kroz trening, ishranu itd, dok ona s brda s dola sklapa sve, tako reci - improvizuje ... Danasnji vrhunski sport kosta, a mi nemamo para ni da se obucemo i jedemo dovoljno, a kamo li za nesto vise, tako da drugari - ne zanosimo se previse u ocekivanjima, svaka medalja, svaki rezultat je za nas uspeh :  )

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #219 poslato: Avgust 11, 2016, 05:31 »
Manje više to sve stoji ali postoji uvek ono ali... Primer Vaterpola možda i nije najbolji...   tuvje konkurencija   manje više ista ok    Brazil kao domaćin 4 godine se isključivo pripremao  za ovo  tu je Rudić  pa su pokupovali   solidne i iskusne strance  ali ti isti   Brazilci kad se ovo završi vratiće se tamo gde su i bili neće ih biti nigde.

Grčka nije nikakvo iznenađenje,njima igra u reprezentaciji  ustvari  Oly   a i  pre   desetak godina su   uzimali   medalje

Evo sad se i  Španija vraća posle  nekoliko godina  bunara.

To je ono na šta se danas sport svodi koliko para toliko muzike onaj ko ima pare danas kupi   ono   što   mu fali.

Meni je fascinantno da nas neće ni usrati ništa,ovakav debakl  stvarno niko nije očekivao.

Ne što nema ni medalja nema ni jednog jedinog finala ! 

O Đokoviću da ne pričam.

Ne može mi niko reći da su uslovi  sada  lošiji  nego  pre  4 ,8   a o  periodu   Sankcija   i   90-ih   da ne pričamo    pa se ovakva katastrofa
nije dešavala.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #220 poslato: Avgust 11, 2016, 06:19 »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #221 poslato: Avgust 11, 2016, 06:35 »
Oce li sad da bude NE DAM UDOVICICA  :respect  kao onomad za onoga sto voli novinarke koje lako kleknu  :zvizvdi:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #222 poslato: Avgust 11, 2016, 07:31 »
Zna li ko dami objasni poentu ovog B finala kod kajaka ili veslanja kako li se to već zove?

• Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #223 poslato: Avgust 11, 2016, 07:45 »
tto se zove razigravanje od 7 do 10 mesta  :D

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #224 poslato: Avgust 11, 2016, 07:50 »
To sam i skapirao, jer su medalje već podijeljene.  Ali mi poenta svakako i dalje nije jasna.  :D