Autor Tema: Košarkaški turnir na OI  (Pročitano 188586 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaški turnir na OI
« Odgovor #120 poslato: Avgust 08, 2016, 09:50 »
Kakav Bobi glupo je to sad i pominjati.Ako ćemo već da kukamo za igračima Bjelica je taj koji najviše nedostaje.

Krivo mi je što smo toliko mekani!Ne mogu da svarim da svaka ekipa koja počne da tuče nas dobija!
Ovo je u nekim momentima bilo preslikano polufinale sa Litvanijom...napune reket mi ne možemo da pogodimo trojku i ćao još danas su našu bekovsku liniju prolazili Delavedova i Mils kao na motoru s tim da ovaj prvi mamu mu jebem ima povlašteni status kod sudija valjda što igra sa LeBronom... :pusiga:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: Avgust 08, 2016, 09:51 »

Dobro jeste a koliko su "krompira" u zadnjih 3 minuta pokupili njihovi Centri dok naši stoje i gledaju a i ako probaju nešto ovi uvale lakat u rebra pa ne mogu ni da se dignu.

ne znam, ali cenim daleko manje nego što je obrnuta situacija bila na snazi preostalih 37 minuta  :D .Mislim, kontam da si napižđen zbog nekog detalja, sve OK, ali konačan zaključak ti ipak ne štima

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: Avgust 08, 2016, 09:55 »
Ma da Kalinić je kriv daj Saga ne blamiraj se...
slabo čitaš...
moje kritike idu izborniku, a Kalinić je samo limitiran u nekim stvarima i nije krivac za poraz...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Avgust 08, 2016, 09:57 »

Dobro jeste a koliko su "krompira" u zadnjih 3 minuta pokupili njihovi Centri dok naši stoje i gledaju a i ako probaju nešto ovi uvale lakat u rebra pa ne mogu ni da se dignu.

ne znam, ali cenim daleko manje nego što je obrnuta situacija bila na snazi preostalih 37 minuta  :D .Mislim, kontam da si napižđen zbog nekog detalja, sve OK, ali konačan zaključak ti ipak ne štima

Dobro ti se bolje razumeš i verovatno si pažljivije pratio meni se zamračilo zadnja dva-tri minuta od muke što ni jedan jedini napad nismo mogli da odbranimo a posebno kad su šutali za tri poena i promašili(konačno) a Jokiću preko ruke ubaci onaj bradonja... :udaraozid:

A sad malo o praznoveriju...negde sredinom prvog poluvremena kamera zumira Tomu i Dragicu(a glas u meni NEEEEEEE JOŠ JE TU BAKSUZ) ali nisam hteo ništa da spominjem do kraja... :wacko:

P.S.Sad sam pročitao sažetak žena.....a joj sreća pa to nisam gledao..

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Avgust 08, 2016, 10:01 »
veoma glup poraz, a i zene izgubili nemoguce

dok vas toma gleda, braco srbi najebaste, oterajte ga odmah
sad kad ode premijer @AV  tad će i pobede da krenu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Avgust 08, 2016, 10:03 »
Jeb'o vas Bobi Marjanović.   

Bogut i Bejns se uopšte nisu naigrali toliko, sve do zadnjih 5 minuta kad smo se kolektivno raspali u odbrani.  Sjećate li se vi šta su ta dvojica uradila Francuskoj?  Ovdje ni 50% toga nisu bili.  Jokić jeste suviše mekan, to stoji, ali ne leži problem ove utakmice u tome.

Mils i Delavedova su nas probijali kako su htjeli, ubili su nas, pa i Ingles, pogotovo kada su ih branili Nedović i Teodosić.

Sačekajmo da dožive fijasko, pa onda svi da pljujemo, vi zbog Bobija, ja zbog Milosavljevića.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: Avgust 08, 2016, 10:08 »
 Ja kad sam pisao da je za reprezentaciju bolji Dangubic od Nedovica nije bilo razumevanja. Nemamo odbranu a napad se svodi na spuštanje na Raduljicu a to se lako brani. Gagi i Lazić bi barem prebili njihove bekove a nedovic ih samo gleda
« Poslednja izmena: Avgust 08, 2016, 10:08 Blefer »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: Avgust 08, 2016, 10:15 »
Bukvalno se samo cekalo...

A tek je prvi poraz  :zvizvdi:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Avgust 08, 2016, 10:16 »
I još jedno pitanje na koje vrlo verovatno nikada nećemo dobiti odgovor ili možda onako "ZATO"!Zašto Simonović nije dobio ni sekunde danas kad su nas onako probijali njihovi bekovi?

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Avgust 08, 2016, 10:18 »
A on je baš zver u odbrani.  :D

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Avgust 08, 2016, 10:30 »
to je već pitanje na dobrom tragu...

Dakle mi na toj poziciji 3 nemamo igrača koji na skupljanje i čistu loptu ne može pogoditi spot up trojku. Kalina je čovek koji pošteno zaradi svoj dinar, ono što zna radi vrhunski, ali on siroma baca cigle u rangu amatera sa betona, što se večeras fino videlo (izuzetak je ono finale plej ofa od pre dve godine kada je ušao u beast mode protiv Pavlovića, u svakom pogledu, igrački, mentalno, transcedentalno)... Prosto, protivnik zna da se sa njim može kockati (pod povoljnim oddsima).

Da se izrazim primerom, nama na toj poziciji fali recimo Kešeljev šut, sa kojim je repstacija fino šljakala taj deo igre u Dudinom mandatu. Naravno, svako pominjanje Kešelja danas u tom kontekstu je bogohuljenje, dakle radi se samo o primeru. Australija tu recimo ima onog Brokhofa, Litvanci Milaknisa, takav je recimo Hrvat Rudež, dakle igrač koji ne učestvuje u napadu sa loptom u ruci već isključivo bez lopte, ili čeka u ćošku višak da opali trojku, ili se šunja čeonom linijom da uhvati neki back door pas i zakuca.

Teoretski, Simon jeste takav igrač, ali njega malo jebu procenti. Ja nisam izvlačio krajnje brojke, ali on je ovog leta za reprezentaciju po mojoj skromnoj proceni teško iznad 20% za trojku, računajući ovih 10-ak mečeva (pripreme i Q turnir na NBG).

On oscilira, Zagorac verovatno još nespreman za to, ne znam, možda je bilo prostora za nešto, ali koncepcijski smo se opredelili za drugi tip igre.

I dalje je rano reći da smo se zajebali, ta četvrtfinalna utakmica će nas odrediti da li se vraćamo sa štitom ili na njemu.

PS

da, treba reći da bi taj deo problema bio daleko manje vidljiv sa Bjelicom, ali eto, šta da se radi

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: Avgust 08, 2016, 10:31 »
Nevezano za veceras ali jeste. Nemalo puta ga je Radonjic koristio da cuva plejeve i bekove i to je radio vise nego dobro.

Igrali smo mnogo glupo. Bez odbrane. Kad smo trebali prelomit mec Bogdan je napravio par infatilnih poteza.

Prave seriju a selektor zove tajm aut na minus 9 1:17 do kraja.

Ono sto radi Kalinicu je strasno. Potpuno ga je izgubio u napadu.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Avgust 08, 2016, 10:49 »
Lako je biti general posle bitke ali nije da ne znamo da Nedović nije igrač koji će bilo koga sačuvati,mi zadnja 3 minuta i više stolicu nismo mogli sačuvati.
Što se tiče Simonovića i njegovog procenta za tri poena ja ga nisam spominjao u kontekstu napada već isključivo odbrane a on je igrač koji zna i koji je dokazao da može čuvati i jače i više igrače od sebe a ima dovoljno brze noge da mu bekovi ne beže.

Neću da pljujem Bogdana ali večeras je nekoliko puta odustao od šuta za 3 kad je bio sam ko duh...baš na kraju umesto da je šutne gurao je na Raduljicu gde se ovaj jedva snašao.
Ruka mu se danas baš "skratila" iako istina australci su ga čuvali po dva su išli za njim.

Bezveze je i spominjati koliko nam nedostaje Bjelica...više nego Bobi u svakom smislu...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: Avgust 08, 2016, 11:17 »
Na OI se sve lomi u četvrtfinalu, Aku zu dobijemo sve se zaboravlja i napadamo medalju a ako puknemo biće belaja i pronalaženja krivca(Bobi,borko) Nekako smo mnogo meki za moj ukus a mozda se e i čuvamo

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: Avgust 08, 2016, 11:25 »
Jako smo mekani i to svi vide zato nas i biju čim stignu....

Kako bi nam došao makar na 5 minuta jedan drugi centar što je igraocne samo za Zvezdu nego iza Partizan...samo da zavrne jajca i podeli par laktova i koje sikirče i onda se onako  :zbunjen: isčuđava...kao šta?!Ja!? ...