Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 346884 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #120 poslato: Jun 28, 2017, 01:12 »
Pa, ako mu je verovati (a svi znamo da nije) , najviše je dug smanjen zahvaljujući "opraštanju" duga od dve banke. Imate intervju u Politici.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: Jun 28, 2017, 02:31 »
Ne znam koje su to mutljavine....ali, generalno govoreci, banke su i inace poznate po tome da vole da oprastaju milionske dugove.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: Jun 28, 2017, 06:33 »
 Noj kapiten :smeh1:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Jun 28, 2017, 07:50 »

Od kada je neosvojiva tvrđava postala laka dama koja svima daje, zarad uspeha, ta tvrđava se gradi ispočetka....
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Jun 28, 2017, 07:54 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=X02bJwmvMpI[/youtube]
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Jun 28, 2017, 07:54 »
Laki jel možeš objasniti šta se radi na slici?Jel to pranje grafita ili neko krečenje?Jel to boja ili neko sredstvo za pranje?

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: Jun 28, 2017, 08:21 »
Okrečili smo nekih 7000 m2 raznih površina, masu stvari radili na stadionu... sve je to platio fss, naravno, ne ovi maheri.

Da sam poslovao sada sa njima verovatno bih ja na kraju bio dužan zvezdi.

Pošto smo danas završili radove, da obelodanim celu situaciju.

FSS je zvao nas da uredimo stadion pre utakmice sa Velsom. Sa ljudima iz FSS-a sam dva dana obilazio stadion i pravio spisak šta je sve potrebno uraditi na oronulom Rajku. Pre svega pranje i krečenje.

FSS je odbio 50% radova, izgovorom da nema kinte za sve. Pošto sam se zainatio, doveo sam im sponzora (farbara Roma) koja je donirao 3000 evra  u bojama i lakovima, i tu je moglo da se krene sa radovima.

Pre utakmice sa Velsom, uradjeno je više od 50% planiranih radova, nije moglo svih 100% zbog kratkog vremenskog intervala, a i "pregovora" Rome i FSS oko sponzorstva.
Nakon utakmice sa Velsom, nastavili smo radove u laganom tempu, međutim, svakim danom se otvaralo dosta drugih pozicija, pa smo tako uvećavali količine radova i iznad ugovora...
Na kraju, večeras, smo završili sve što je traženo, i sa ponosom kažem da na ovom stadionu niko sem mene, u poslenjih deset godina nije uradio ništa više, a pri tome da zvezda nije platila NI JEDAN JEDINI DINAR. !!!

Imali smo sjajnu saradnju sa Jocom Šurbatovićem (FSS), vođama bbrs, novim direktorom stadiona, Kokanom iz Rome i ekipom iz radnje u Vojvode Stepe.... plus mojih desetak kolega, od kojih su pojedinci koji su radili i po 12 sati da se posao završi posebno ponosni na večerašnji kraj.
Zalili smo završetak radova sa dosta piva hladnog, poneki špricer i dobru domaću....

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Jun 28, 2017, 08:30 »

gosti...

deru se kao skup rekreativaca..

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Jun 28, 2017, 08:46 »
Vidi se Laki da je stadion osvežen i da sad barem ne liči na poljski klozet.. :aplauz:

Dimitije....

Daj ne verujem da je neko za tog invalida ponudio toliku lovu i još da je on odbio! :smeh4:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Jun 28, 2017, 09:12 »
Snimih neki dan da je blagajna sređena posle x godina...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: Jun 28, 2017, 09:36 »
Lakija za Predsednika Zvezde!
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Jun 28, 2017, 10:05 »
Lakija za Predsednika Zvezde!

Starino, goru kletvu nisi mogao da mi kažeš  :D

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: Jun 28, 2017, 10:11 »
Da, ono što je posebno upalo meni u kadar je sledeća situacija.

Na 30+ stepeni, evropska pederčina sa košuljom zakopčanom do grla, kravatom, i teget odelom ide po stadionu i škljoca svaki jebeni nedostatak.
Kada je došao do severa napravio je kolaž fotografija, i baš me zanima kako će da prođe situacija kada je iz više pozicija fotografisao murale pokojnog Zelje i mural Momčila Đurića , sve sa puškama u rukama... biće zanimljiv pederski izveštaj.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: Jun 28, 2017, 10:16 »
Ako im nije smetao UEFA supports terorism mural ispred ne vidim da će baš zbog ovoga da dižu prašinu...mada videćemo.