Okrečili smo nekih 7000 m2 raznih površina, masu stvari radili na stadionu... sve je to platio fss, naravno, ne ovi maheri.
Da sam poslovao sada sa njima verovatno bih ja na kraju bio dužan zvezdi.
Pošto smo danas završili radove, da obelodanim celu situaciju.
FSS je zvao nas da uredimo stadion pre utakmice sa Velsom. Sa ljudima iz FSS-a sam dva dana obilazio stadion i pravio spisak šta je sve potrebno uraditi na oronulom Rajku. Pre svega pranje i krečenje.
FSS je odbio 50% radova, izgovorom da nema kinte za sve. Pošto sam se zainatio, doveo sam im sponzora (farbara Roma) koja je donirao 3000 evra u bojama i lakovima, i tu je moglo da se krene sa radovima.
Pre utakmice sa Velsom, uradjeno je više od 50% planiranih radova, nije moglo svih 100% zbog kratkog vremenskog intervala, a i "pregovora" Rome i FSS oko sponzorstva.
Nakon utakmice sa Velsom, nastavili smo radove u laganom tempu, međutim, svakim danom se otvaralo dosta drugih pozicija, pa smo tako uvećavali količine radova i iznad ugovora...
Na kraju, večeras, smo završili sve što je traženo, i sa ponosom kažem da na ovom stadionu niko sem mene, u poslenjih deset godina nije uradio ništa više, a pri tome da zvezda nije platila NI JEDAN JEDINI DINAR. !!!
Imali smo sjajnu saradnju sa Jocom Šurbatovićem (FSS), vođama bbrs, novim direktorom stadiona, Kokanom iz Rome i ekipom iz radnje u Vojvode Stepe.... plus mojih desetak kolega, od kojih su pojedinci koji su radili i po 12 sati da se posao završi posebno ponosni na večerašnji kraj.
Zalili smo završetak radova sa dosta piva hladnog, poneki špricer i dobru domaću....