Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 347301 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #405 poslato: Avgust 10, 2017, 11:37 »
Borjan - Stojković, Savić, Babić, Anđelković - Le Talek, Donald, Srnić,Kanga, Radonjić - Boaći.

Moguć sastav...
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #406 poslato: Avgust 10, 2017, 08:30 »
 :smeh1:  Odličan Đokić, mora se naći mesta za njega na putu za Rusiju.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #407 poslato: Avgust 10, 2017, 09:12 »
Uuuu lepa akcija.... :aplauz:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #408 poslato: Avgust 10, 2017, 09:16 »
Jebote dobiše 3 gola u 4 minute.... :rofl:  MILAN PUROVIĆ!!!??ONAJ Milan Purović? :uzbudjen: 

Inače baš je gotivan ovaj stadion u Surdulici.... :palac:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #409 poslato: Avgust 10, 2017, 09:20 »
na stranu pobjede, kako Zvezda igra u prvenstvu ovih par uvodnih kola?!
jel lepršavo i lijepo za gledat, kao protiv Sparte, ili se muči?!
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #410 poslato: Avgust 10, 2017, 09:40 »
Ovaj Boaći stvarno ima njuh za gol....brzo će on iz Zvezde nažalost.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #411 poslato: Avgust 11, 2017, 03:04 »
4-4-2! Napokon! Ne pamtim valjda jos od Zenge da smo igrali sa dva spica. I naravno odmah petarda. O Boaciju ne vredi vise trositi reci, pravo je cudo sto je taj momak jos uvek u Zvezdi. Treba gledati i uzivati, nece to jos dugo trajati, nazalost. Kakav je ono lob bio, svaka cast. Ubica. Pesic je imao jednu sjajnu asistenciju za Donalda i jedan vrhunski pokusaj petom, nazalost i dva promasaja. Nema veze, davace kad bude bilo potrebnije. I ono sto je mozda i vaznije, ovaj tim jednostavno odbija da primi gol. Sedma utakmica zaredom (od toga tri evropske) bez primljenog gola, iako je u odbrani bilo bas dosta rotacija (Frimpong, Le Talek, Babic, Rodic, Andjelkovic, Savic...). Nemale zasluge za to pripadaju i Borjanu. U sredini silom prilika opet Donald i Le Talek, i opet je to skriplao, narocito u prvom poluvremenu, ali sta da se radi. Donald ponovo igra kao nekad, sto moze samo da raduje. To nam je sto nam je, iz kluba porucuju da nece dovoditi novog zadnjeg veznog, a Racic se nije pokazao. Po krilima Radonjic i Srnic. Radonjic se jos trazi, mislim da ce to biti dobro, a Srnic igra kao nikad pre u Zvezdi. I dao je gol opet. Bice to sve jos bolje kada kanga bude igrao od pocetka, sto juce nije bio slucaj.

Za sada moramo biti zadovoljni. Idemo dalje, nedelja uvece i Backa kod nas.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #412 poslato: Avgust 12, 2017, 01:11 »
Posto ste bili zapjenili oko Drincica, evo i ovo, cisto da udje u zapisnik (pojma nemam je li tacno)

Citat
Evo vam kompletna priča. Drinčić je zvao Jovičića da mu se izvini, na šta mu je ovaj rekao "ma ok brate, nisi me ti povredio nego sam nezgodno stao i čuo da je nešto kvrcnulo". Tada ga je ovaj zamolio da izađe u javnost sa tom informacijom i da kaže smrdljivim novinarima to što je i njemu rekao, a Jovičić je uzvratio "a jebi ga ne mogu ja da dajem izjave ispred kluba, mi samo govorimo ono što nam oni kažu, takvo je pravilo ovde." Inače je igrač Čukaričkog u ponedeljak proveo nekoliko sati u SUP-u u 29-om, davao je izjavu ko mu je sve pretio, pokazivao poruke koje su mu stizale na telefon, tu spominju da će mu jebati decu (ćerke koje imaju 5 i 7 godina), ne nada se Drina ničemu u ovom slučaju jer će sve to da se zataška, samo da se prestane sa pretnjama.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #413 poslato: Avgust 12, 2017, 01:17 »
"Zapenili" smo što smo zbog divljačkog, namernog i nesankcionisanog starta ostali bez vrlo moguće i najbitnijeg igrača u timu. A ako je već tako što piše tu, zbog čega su onda uzeli u zaštitu tog istog Drinčića i trener i klub mnogo pre prijavljenih pretnji?

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #414 poslato: Avgust 12, 2017, 01:46 »
Posto ste bili zapjenili oko Drincica, evo i ovo, cisto da udje u zapisnik (pojma nemam je li tacno)

Citat
Evo vam kompletna priča. Drinčić je zvao Jovičića da mu se izvini, na šta mu je ovaj rekao "ma ok brate, nisi me ti povredio nego sam nezgodno stao i čuo da je nešto kvrcnulo". Tada ga je ovaj zamolio da izađe u javnost sa tom informacijom i da kaže smrdljivim novinarima to što je i njemu rekao, a Jovičić je uzvratio "a jebi ga ne mogu ja da dajem izjave ispred kluba, mi samo govorimo ono što nam oni kažu, takvo je pravilo ovde." Inače je igrač Čukaričkog u ponedeljak proveo nekoliko sati u SUP-u u 29-om, davao je izjavu ko mu je sve pretio, pokazivao poruke koje su mu stizale na telefon, tu spominju da će mu jebati decu (ćerke koje imaju 5 i 7 godina), ne nada se Drina ničemu u ovom slučaju jer će sve to da se zataška, samo da se prestane sa pretnjama.

Ja mislim da bi bilo uredu da se kompleno SD Crvena Zvezda izvine Dričiću zbog duševnih boli i da mu poželi sreću da sledeći put nekom Zvezdinom igraču napravi barem otvoreni prelom na dva mesta.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #415 poslato: Avgust 12, 2017, 02:14 »
Nemo da mi netko ovdje pjeni!  :bam:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #416 poslato: Avgust 12, 2017, 04:36 »
 sad sam bas uveren da je taj bizon drincic namerno povredio Jovičica. Jos sad on ispada zrtva koju treba da žalimo. Jebo ga vučela koji ga uzeo u zaštitu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #417 poslato: Avgust 12, 2017, 04:45 »
Sećam se iste pene kad je Sikimić uleteo golmanu đonom u glavu. To je bezazlenije.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #418 poslato: Avgust 12, 2017, 04:56 »
Da, mnogo se sralo za jedan nenameran start da bi se sada belodano jasan i nameran pravdao.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #419 poslato: Avgust 12, 2017, 05:13 »
Ko ga pravda?
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.