Autor Tema: FK Crvena zvezda 2017/18  (Pročitano 346834 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2017/18
« Odgovor #645 poslato: Avgust 29, 2017, 03:22 »
ne verujem u pricu o racicu. stvarno mi nema nikakve logike. ali daj boze.

drugo apsolutno se ne slazem sa duletom. odbijanje nije niakakav dokaz ozbiljnosti kluba. posebno ne ako je odbijanje iskljucivo posledica populisticke politike, odnosno slihtanje navijacima koji su u euforiji. sustina je da se maksimizuju pare za koje pojedini igraci odlaze(naravno uz postizanje i sportskih rezultata),a vidimo u evropi da neminovno igraci odlaze cak i iz barse,da ne spominjem dortmund, everton, liverpul,milan,inter i sl.
u sustini ako je istina da kanga trazi 700k,mi te pare nemamo. i treba ga prodati,jer ti nezadovoljan igrac ne treba.a i nemas sansu da ga zadrzis(pa i leonardo je odlican primer,a u svestkim okvirima ih ima koliko hoces,i kod mnogo jacih i ozbiljnijih klubova).videli smo dosta puta kad se odbije neka cifra pa se kasnije znacajno manje pare dobiju za tog igraca(npr ziga,vijera). tako da ako je kanga ostavljen,pa da bude prodat 6 meseci pre kraja ugovora,to mu znacajno obara cenu. takodje ako mu se daju te ogromne pare koje navodno trazi,to vodi u dalje povecavanje dugova, povecanje plata po sistemu domino efekta i sl. istina ako mu se produzi ugovor, on moze mozda i za vece pare da ode. ali da li ce biti tako videcemo...

naravno nisam protiv zadrzavnaja igraca,gluposti,ali sam i te kako uzdrzan sada po ovom pitanju. pre svega kad je kanga u pitanju...
« Poslednja izmena: Avgust 29, 2017, 03:23 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #646 poslato: Avgust 29, 2017, 03:28 »
Ne vidim nikakav populizam u zadrzavanju najvaznijih igraca pred evropsku jesen kada moze samo da im poraste cena, kako Kangi tako i ostalima. Pa sa kim pravis rezultat, sa kim ides na titulu, kup i napadas evro-prolece?

Pa koliko je tom istom Kangi porasla cena samo posle Sparte i Krasnodara? Mislim, ako je vec rec o maksimizaciji profita...

Pogotovo sto su napokon postali grupa, ukljucujuci i Kangu, sa kojim se da pregovarati o povisici. Svesni su i on i njegov menadzer da bi odlazak sada bio potpuno pogresna odluka.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #647 poslato: Avgust 29, 2017, 03:43 »

ta priča o nezadovoljnim igračima koje ne možeš da kontrolišeš je samo alibi za muljanje srpskih fudbalskih radnika. Čuj neće da igra jer ga nismo prodali :no: Ok nećeš :P pa lepo ideš sa drugim timom po begaljici i omoljici pa kad i to nećeš skinemo ti pola plata pa da vidiš. No u tom scenariju ne bi bilo % u džep čelnicima klubova kad se igrač proda. O astronomskoj ponudi za Račića sam već pisao,  zar nije dovoljan podatak da ni jedan igrač nije dobio takcu ponudu ni Kanga ni Ričmond čak ni kod grobara Đurđević. Igrač brzine Račića još može da igra samo u Srbiji
« Poslednja izmena: Avgust 29, 2017, 03:44 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #648 poslato: Avgust 29, 2017, 03:46 »
Ako je istina da Račića prodajemo za 6 miliona onda Kanga i Boaći ne smeju da idu ispod 9-10 miliona...minimum ej Račić ja ga ne bi kupio ni za šerpu usrane babuške.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #649 poslato: Avgust 29, 2017, 03:51 »
Meni je ta cifra od 6 miliona za Racica nestvarna. Kad bi to bila istina ne bih razmisljao ni sekunde. Cuo sam, medjutim, u medjuvremenu, da je za njega stigla jedna ipak malo realisticnija ponuda od 1,5 miliona. Djavo ce ga znati sta je tu istina.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #650 poslato: Avgust 29, 2017, 09:07 »

ta priča o nezadovoljnim igračima koje ne možeš da kontrolišeš je samo alibi za muljanje srpskih fudbalskih radnika. Čuj neće da igra jer ga nismo prodali :no: Ok nećeš :P pa lepo ideš sa drugim timom po begaljici i omoljici pa kad i to nećeš skinemo ti pola plata pa da vidiš. No u tom scenariju ne bi bilo % u džep čelnicima klubova kad se igrač proda.

how yes no, bilo bi lepo da može tako, a u praksi se to desi jednom u 100 slučajeva.

Evo ovaj mali Dembele se popišmanio što ga Dortmund ne prodaje Barsi, pa je nestao na par dana, pa i kada je došao nije hteo da trenira. Borusija je odličan primer stabilnog kluba koji može sebi dozvoliti da se nateže sa igračem i da ga kazne, ali na kraju su i oni skontali da nema ništa od toga i prodali su ga za onu početnu ponudu Barse.

Po n-ti put, fudbalski menadžer i mešetar nije izum Srba, to je globalni sistem rada. Jedino što se kod nas to uglavnom radi uz autohtonu dozu seljakluka.

Uostalom, upravo je Zvezda odličan primer koliko je jedan klub nemoćan ako se nameri na pogrešne ljude, iako su i papiri i zakoni na njenoj strani. Ako se sećate primera Bernarda Parkera od pre 10-ak godina...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #651 poslato: Avgust 29, 2017, 09:19 »
pa i nejmar je uteko barsi.
cutinjo ce liverpulu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #652 poslato: Avgust 29, 2017, 09:51 »
kao sto rece zgemba,a i ajkula, i te kako ima nezadovoljnih igraca,i cak mnogo veci,bogaiji i stabilniji klubovi od zvezde budu dovedeni pred svrsen cin...

dule, ne moze kanga nikako da poveca cenu ako ne produzi ugvor.kako god da igra,na zimu na 6meseci do isteka ugovora sigurno nece vredeti vise nego sada. da ne spominjem sto u tom momentu moze da potpise za bilo koji klub,bez da se zvezda pita,a ugovor da mu vazi od narednog leta...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #653 poslato: Avgust 29, 2017, 10:01 »
Pa kad mu ističe ugovor?

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #654 poslato: Avgust 29, 2017, 10:09 »
ja koliko znam produzio je.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #655 poslato: Avgust 29, 2017, 10:31 »
Ja mislim da Parker nije bio tako davno?Možda pet šest godina.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #656 poslato: Avgust 29, 2017, 10:40 »
kangi ugovor istice na leto,za godinu dana. evo sta je rekao terza danas

Citat
Уговори истичу Канги, Доналду, Ле Талеку и Срнићу, са свима ћемо обавити разговоре. Већ смо много тога договорили са Кангом, а у суботу ћу се видети са његовим агентом у Паризу. Јуче смо разговарали са Ле Талеком, у четвртак ћу са Доналдом. Сви су они изразили жељу да остану. Што се Канге тиче, нисмо још дошли до плате. Канга заслужује високу плату јер је показао да је екстра квалитетан играч, али ми морамо да водимо рачуна и о балансу и доброј атмосфери међу играчима и не смемо да правимо велике разлике у платама. Имамо своје лимите које нећемо прелазити.

koliko znam jedino je rsb objavio da je fakticki kanga potpisao,ali pre verujem da je postignut neki nacelni dogovor...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #657 poslato: Avgust 29, 2017, 10:49 »
Stvar je onda sasvim jednostavna. Ponudi mu novi, pojačani ugovor.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #658 poslato: Avgust 29, 2017, 11:25 »
dule nije to igrica. ako on trazi 700k kako se prica, mi nemamo te pare. pri tom to vodi onda efektu domina gde svi traze znatno vece plate. vec se prica da donald sada trazi znacajno vise nego sto je bio spreman da prihvati pre nekih npr mesec dana.itd...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #659 poslato: Avgust 29, 2017, 11:36 »
Svestan sam da nije igrica ali nije nuklearna fizika. Svi imaju važeće ugovore koje su sami potpisali. Ako je Kanga tražio 700.000 naći će se već na nekoj nižoj cifri. Kao i sa Donaldom koji sada ovde ima i status i traku i garantovano mesto u timu. Ne govorimo ovde o Mesiju i Jaji Tureu već o momcima koji su dovedeni budzašto a kojima je cena u međuvremenu višestruko skočila. Naplatiće se obojica za pola godine ili godinu. Svesni su i oni toga i ne verujem da su  toliko ludi da sada rizikuju sve. Uostalom videće se sve veoma brzo.