ne verujem u pricu o racicu. stvarno mi nema nikakve logike. ali daj boze.
drugo apsolutno se ne slazem sa duletom. odbijanje nije niakakav dokaz ozbiljnosti kluba. posebno ne ako je odbijanje iskljucivo posledica populisticke politike, odnosno slihtanje navijacima koji su u euforiji. sustina je da se maksimizuju pare za koje pojedini igraci odlaze(naravno uz postizanje i sportskih rezultata),a vidimo u evropi da neminovno igraci odlaze cak i iz barse,da ne spominjem dortmund, everton, liverpul,milan,inter i sl.
u sustini ako je istina da kanga trazi 700k,mi te pare nemamo. i treba ga prodati,jer ti nezadovoljan igrac ne treba.a i nemas sansu da ga zadrzis(pa i leonardo je odlican primer,a u svestkim okvirima ih ima koliko hoces,i kod mnogo jacih i ozbiljnijih klubova).videli smo dosta puta kad se odbije neka cifra pa se kasnije znacajno manje pare dobiju za tog igraca(npr ziga,vijera). tako da ako je kanga ostavljen,pa da bude prodat 6 meseci pre kraja ugovora,to mu znacajno obara cenu. takodje ako mu se daju te ogromne pare koje navodno trazi,to vodi u dalje povecavanje dugova, povecanje plata po sistemu domino efekta i sl. istina ako mu se produzi ugovor, on moze mozda i za vece pare da ode. ali da li ce biti tako videcemo...
naravno nisam protiv zadrzavnaja igraca,gluposti,ali sam i te kako uzdrzan sada po ovom pitanju. pre svega kad je kanga u pitanju...