Autor Tema: FK Partizan 2017/2018  (Pročitano 347920 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2017/2018
« Odgovor #195 poslato: Jul 25, 2017, 11:02 »
Steta, jer rezultat zaista nije pravedan, ali jebem li ga, fudbal je upravo takva igra. Nadao sam se da mozemo bar do 2:2, jer znamo itekako ludacki revans u gostima da odigramo, ali ova odbrana je kriminalna...3 kontre, 3 gola, ne umiju da presjeku jebenu opasnu situaciju, nijednom, ali nijednom.

Steta zaista sto nismo dali drugi gol, imalo je itekako materijala za to ali nista. Tavamba odlican, Leonardo odlican u prvom, u drugom uglavnom padao i simulirao. Djurdjevic nevidljiv. Vezni red dosta lose, dosta lose...uglavnom su se tu i zakuvale sve lose situacije nocas. Odbrana u pojedinim momentima kao zastavice na ski slalomu.

Sudija  :zbunjen:  Dva tima koja su dominantni u svojim ligama, navikli na dziberisanje i seljacenje, a ovaj italijan im je to jos i dozvolio. Gomila losih odluka, cijela utakmica je ocajno vodjena. Nedosudjenih faulova je bilo gomila, a mnogo dosudjenih je bilo smijesno. Propustio je da podijeli 2-3 kartona na vrijeme, posle su ga jahali kao konja. Nasima dozvolio da se bune za svaku odluku, njihovima da rastezu kao Javor pri 0:0 u Ivanjici, pomocnici se uklopili, jednom rijecju: ocaj.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #196 poslato: Jul 25, 2017, 11:04 »
Eto 5 minuta radosti i za nase drage drugare sa foruma koji navijaju za komsinicu  :aplauz:  Uzivajte, kad bar sa svojim klubom ne mozete.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #197 poslato: Jul 25, 2017, 11:08 »
K'o što rekoh nakon Budućnosti, fali tu 4-5 igrača.
Odbran skoro cela, Kosović i Jevtović nemaju šta da traže u Evropi i neko ofanzivan.
« Poslednja izmena: Jul 25, 2017, 11:09 Dimitrije BP »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #198 poslato: Jul 25, 2017, 11:10 »
Eto 5 minuta radosti i za nase drage drugare sa foruma koji navijaju za komsinicu  :aplauz:  Uzivajte, kad bar sa svojim klubom ne mozete.

Vala, baš tako.
Jedino nam to i ostalo.
To i 40 pojačanja u dve polusezone...     :stuart:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #199 poslato: Jul 25, 2017, 11:20 »
K'o što rekoh nakon Budućnosti, fali tu 4-5 igrača.
Odbran skoro cela, Kosović i Jevtović nemaju šta da traže u Evropi i neko ofanzivan.

Sad se vidi koliko su smijesna ona busanja sa 40 utakmica bez poraza. Ne no 2040. Veze to nema s vezom, kad pocne pravi fudbal evo sta se desava. A sto je najgore, nije da smo totalne vezare, itekako ima stofa ali...jebi ga. Djeluje da je cijeli klub usao prepotentno u sezonu. To sto niko nije prodat ne znaci da smo sigurni za grupe nekog takmicenja... narocito sto nam je koeficijent sjeban i sad mozemo da zabodemo neku azdaju u 4. kolu.

Inace me je komentatorski dvojac sa Arene nervirao. Ne volim onako pickasto komentarisanje. Kad nas faulira onda se nije dobro vidjelo, mozda jeste, mozda nije, a kad to uradi Grk onda kuknjava i plac. Na nase simulacije cute kao picke, umjesto da kazu: Leonardo simulira, opet se nesto proseravaju, kao, bilo je kontakta. Ne volim komentatore koji nece kriticki da pristupe poslu koji rade, cak i kad je sasvim legitimno da navijaju za domaci tim.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #200 poslato: Jul 25, 2017, 11:30 »
Ma valjali smo se k'o najgori cigani u drugom poluvremenu, od toga mi se sere. Od Kosovića nisam očekivao ništa, dečko ne može da igra na ovom nivou, ali me je Everton malo razočarao (ne zbog greške kod gola), nego što smo sva tri gola primili bez sečenja akcije. Dakako, nije samoo on kriv.
Sve u svemu, još jedna utakmica gde nismo bili ništa lošiji od rivala, ali Merkur je ušao u Venerinu putanju, jebiga.
A svrhu dovođenja Sume ne vidim. Nije mogao sad da igra, a plaćati ga toliko cele godine za napad na LŠ  :smeh4:  sledeće sezone je idiotluk.

Na RTS-u je, nažalost, potpuna nova generacija komentatora koji nemaju blage veze ni sa čim.

[size=78%]Ovaj danas veli nakon one balonjare Kosovića (kao nabačaj, pre 3. njihovog gola) odličan centaršut. Golman iz zajebancije pokupio, pošto je samo on i mogao, jer sme da koristi ruke. Toliko je bio dobar.

Onda imaš onog debila što prenosi Zvezdu, taj ne razlikuje fudbalsku loptu i kamen za kupus.

Tu je i onaj što prenosi vaterpolo, konstantno potcenjivanje protivnika i onanisanje na naše kvalitete. Sećam se kad je prenosio Rio u grupi, a sećamo se kako smo prošli grupu. Imam dva igrača više u napadu, degenerik priča da ne treba žuriti i da treba pametno trošiti vreme.
« Poslednja izmena: Jul 25, 2017, 11:31 Dimitrije BP »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #201 poslato: Jul 25, 2017, 11:32 »
Kako mi je samo drago što sam doneo odluku da ne idem na utakmice.

Ne zbog pobede, nego zbog sistema, jajarenja, tenzija i laži koje prate naš fudbal.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #202 poslato: Jul 25, 2017, 11:34 »
A o navijanju tek...  :smeh4:
Prvi 5-10 minuta se čulo jedino Olimpijakos. Valjda se i gosti iznenadili.Dobar vetar u leđa.

Jebalo vas navijanje na grčkom, da li je ikada postojalo nešto debilnije?  80% tribine ne zna ni sprski kako treba.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #203 poslato: Jul 26, 2017, 08:59 »
 lepo se videlo sinoć koliko je naša liga zlo za fudbal srpski.  U Evropi niko ne skida gaće a sudije se ne plaše zvezdica sa srpskih livada i ne sviraju svaki njihov pad. Olipijakos nije ko zna koliko jak ali ima iskusnie i namazane igrače koji su uz to firzički jači od skoro svih igrača Partizana. Prvi put sam video da Everton ne može da se izbori sa protivnikom a on je u našoj ligi glavni baja koji nosi po trojicu na leđima. Ipak utisak večeri je to što toliko očekivano pojačanje koje je za naše prilike skupo plaćeno nije igralo ni minut jer sad se ispostavlja da je nespreman :zbunjen:
Atmosfera ni blizu paklene kako se najvljivalo, da nije pukla ona petarda iznad Marinove glave moglo bi se reći pozorišna
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #204 poslato: Jul 26, 2017, 09:04 »
Ja malo odgledao hajlajtse. Pa onako su vas izrutinirali bez da se oznoje.
Leonardo nespreman ali jedini koji moze da igra na ovom nivou.
Bolji stranac nije dolazio kod nas skoro.
Sto se tice sudjenja u ovakvim utakmicama s epokazuje zasto je sudjenje kod nas problem.
Nije problem neki penal ili ofsajd. Sude se i Realu.
Problem je sto se kod nas svira milion nekih kontakata koji se u Evropi ne sude.
I tako neki nas padne i dok trazi faul popije kontru za sekund.

A i trener se bas nije prilagodio takmicenju koje igra.
Olimpijakos je igao bez po tima. Da su igrali kompletni bila bi bruka sa ovom postavom.

« Poslednja izmena: Jul 26, 2017, 09:06 Ajkula »

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #205 poslato: Jul 26, 2017, 09:52 »
prilično realan rezultat i odnos snaga.

Moj najveći utisak je drugi gol, odnosno ona situacija 1 na 1. U nekom simboličnom značanju, tu staje čitav usud Partizana, i nemogućnost da sagledaju svoje kapacitete.

Već nekoliko meseci slušamo kako je Bojan Ostojić otkrovenje, veteran koji u svojim 30-im igra najbolji fudbal života, kako je donekle i njegovo iskustvo zaslužno za Milenkovićev transfer itd... A realnost je surova, Bojan Ostojić je klasičan rubni "prva liga-super liga" talenat koji je zahvaljujući velikom iskustvu i verovatno igračkoj inteligenciji avanzovao do Partizana sa kojim je uzeo titulu u najskromnijoj mogućoj konkurenciji.

Dečko očigledno zna fudbal, drži dobro linije, teorijski je savršeno potkovan, ali taj nivo fudbala je dovoljan ipak samo za naše livade. Za nešto više su ipak potrebne fizikalije, eksplozivnost, lateralne krenje... A Ostojićev CV ne laže, dečko za 33 godine nije izašao iz naših liga. Koliko god možda bio lokalpatriota, to ipak nije slučajno.

On je juče ostao u stavu ispred onog crnca, konstantno mu držeći pola metra do metar prednosti. Sasvim logično, jer ga dosadašnje iskustvo uči da 95% napadača protiv kojih je igrao u karijeri ne može da iskoristi taj prostor, tj. nema tehniku da jednom nogom napravi prednost a drugom šutne. Ja sam juče tu stvarno video gol... mislim da se preko 15 metara povlačio pred njim, i ovom crncu je verovatno bilo čudno kako je bez muke ušao u 16m. Lagana egezkucija, a Ostojić ruke na glavu.

Meni od početka Ostojić "smrdi", prateći kometnare navijača zadnjih meseci, niko nije spominjao problem štopera, svi su samo pričali o Sumi, nekim vezistima, napadačima... JSL kolotečina nas je sve uljuljkala da je Ostojić "beton", igrač, i da će naša odbrana biti sa njim približno kakva je bila  na našim livadama.

Tu je moja jedina zamerka Ilijevu, ovaj novac pljunut za Sumu je trebao biti preusmeren na bar jednog top štopera, ma ne mora ni top, samo da je mlađi i fizički potentniji, i da ima više jakih utakmica, dakle sve ono što Ostojić nije, i nema.

Pošto su defanzivci generalno jeftiniji od napadača i "desetki", verujem da smo za pola Suminog obeštećenja mogli dovesti  nekog proverenog lika, kao nekad Ivanova, ili nekog mlađeg talenta, kao nekad Savića.

Ovako, mislim da su nam male šanse i u narednom kolu Lige Evrope, jer zaista nemam ni trunke poverenja u Ostojića i Ćirka.

Ovi napred su solidni bili, igrali smo u rangu, ili malo preko svojih mogućnosti. Akcija kod gola je bila odlična, bilo je još par finih minijatura. Složio bih se za padanja, bilo je smešno, i malo sramotno. Šteta što Leo nije imao bar jedan slobodnjak, tu su nas dobro skautirali.

btw, Đurđevićeva izjava

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=07&dd=25&nav_id=1286525

:smeh3:

Da sam u savezu stvarno bih uveo neki program edukacije, osnove normalne komunikacije sa novinarima, i ponašanja, kao onaj rookie program u NBA, mislim, nije da će se nešto revolucionarno promeniti, ali čisto za neki imidž fudbala kao sporta, da malo utihne ovaj kliše da su fudbaleri stvarno generalno glupi ljudi.
« Poslednja izmena: Jul 26, 2017, 09:53 Zgembo Adislić »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #206 poslato: Jul 26, 2017, 12:24 »
Nije prioblem sto se ostojic povlacio jer tako skracuje teren i pravi guzvu.
Problem je sto ga nije usmjeravao od gola. I problem je sto niko nije dosao da pomogne a ovaj je brat bratu vukao loptu 10 sekundi.

A ni golman se nije prolsavio. Pokrivao je Ostojica a ne put gdje lijevak moze da sutne.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #207 poslato: Jul 26, 2017, 12:45 »
Od para koje su date Sumi su mogla da se dovedu 3 kvalitetna igrača u zadnjoj liniji. Leonardo je mogao odigrati kvalifikacije, pa ga onda prodaju, ali ne znam kakva je računica bila uprave... Nije mi bas najjasnije.

Gol itekako ide na dušu ostojića, jer mu je dao 20m i 10 sekundi vremena. Mada, vezni red se naročito nije proslavio jer se one kontre sjeckaju još na 50m od gola... Kad udje u ciljnu ravninu onda je kasno.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #208 poslato: Jul 26, 2017, 01:35 »
 Postavka sa samo dva prava veznjaka je bila teška kocka i tu su bekovi prebalo da budu od pomoći ali ni vule ni levi nemanja nisu odigrali kvalitetno. Lepo je Partizan u par navrata izašao na visko presing svd do 16 metara gostiju ali to nisu materijalizovali a gosti su vrlo lako došli do svojih šansi u golova pre svega zahvaljujići lošim postavkama u odbrani Partizana.  većina trenera bi ubacila i Jeftovića kao trećeg veznog ali Đukić je pokušao da igra hrabro i visko ka njihovom golu, ovog puta mu to nije donelo rezultat ali vidi se nejgov stil igre. Kosović je na primer kod Nikolića samo vraćap loptu nazad a sad je iznosi i pokusava da kreira prema napadačima, ima i grešaka ali sad igra fudbal a pre je izigravao martinelu. 
« Poslednja izmena: Jul 26, 2017, 01:35 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #209 poslato: Jul 26, 2017, 02:23 »
Nikolic bi ovo sinoc dobio sa 1:0.