Autor Tema: KK Crvena zvezda 2017/2018  (Pročitano 205474 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2017/2018
« Odgovor #435 poslato: Januar 27, 2018, 09:05 »
Fantastičan autogol (autokoš) grupe.

Fudbalski navijaš je fudbalski navijač. Košarkaški je drugačiji i treba u vremena da se navikne na takvu dinamiku. Ne može se atmosfera sa stadiona preneti u halu. Ne ide.

Ne znam koji je razlog dolaska ovog malog, ali koliko sam čuo došao je na tri meseca. Pa, da budem iskren, nije ni morao na toliko kratko.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #436 poslato: Januar 27, 2018, 09:09 »
Nema tu nikakve teorije zavjere.
Delije ne zele Bosnjaka u ekipi i Čovic je rzgovrao sa njima o tome i uprkos njihovom mišljenju on je dobeo njega.
To je odlučeno prije utakmice sa Olimpijakosom gdje su došli samo jer su došla " braća" pa su htjeli da ih pozdrave.
Zato su i djeljenji leci sadrzine koja je sasvim korektna.

Neki ne idu na utakmice jer je ovaj trener ili taj predsednik ili jer ne vole tog igraca a neko jer je neko Bošnjak.
Jedino Delije imaju dovoljno dobru organizaciju da to jasno kažu i prikažu.

Zaista je glupo biti protiv Bošnjaka ili HRvata ali to je njihov stav.
Ima i gorih stvari od toga pa nikom ništa.

Ovo da je Vucic ovo organizovao je smijesno i ne treba komentarisati.
Samo procitati koga okrivljuju dezurni elitisti. Tesko da niej znao da ce doci do toga i tesko d amu treba bilo kakva frka pred izbore.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #438 poslato: Januar 29, 2018, 10:10 »
Ne znam kako vi, ali meni je ovo jako dobra utakmica. Msm, za nivo ABA lige. 
Čitao sam zvezdaške komentare pred utakmicu i po običaju od pre nekoliko godina, puno njih je bilo napaljeno, u stilu, "da ih izgazimo", "+40" , "ponizićemo ih ko nikad dosad" ... itd...itd.
ALI, nema u ovim derbi okršajima nikakvog "ponižavanja". Tj. nema više !  Ko se seća - seća se ("Oće stoka da vas ponizi" !!  )   ;)  .

Ma koliko da je Partizan loš i mi dobri, ili obrnuto, derbi utakmice pucaju od napetosti i često, neizvesnosti do samog kraja.

Partizan je večeras krenuo baš silovito. Run 'n' gun pristup gde je Zvezdi trebalo neko vreme da se sabere (i oduzme) !
Pa čak ni nakon što se "sabrala", Zvezda nije bila u stanju da se odlepi i stvori značajniju razliku.

U Partizanu starac Fočo, a/k/a Novica, kao da je otporan na godine. Nešto poput njegovog sabrata Ilića u FK JSD.
Možemo se mi zahebavati do mile volje na račun njihovih godina, ali to neće nimalo umanjiti njihov lavovski doprinos igri.

Novica je čak mnogo bitniji u KK nego što je Sale u FK.

Nama BAŠ fali Pero Antić. Feldin i bože pomozi, ali Pero je nekakav stub i temelj tima. Glavni sastojak onoga što možemo nazvati "timskom hemijom". Vodja!
U njegovom odsustvu nameće se pitanje, KO je prava zamena? Lazić? Danguba?
Neće moći...

Kako god, JSD igra odlično za sada. Najgori im je Gagara. Ali, to se moglo i očekivati. Ipak je on "naše dete"  :yes:
« Poslednja izmena: Januar 31, 2018, 12:01 nyc »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #439 poslato: Januar 29, 2018, 10:22 »
JSD = JDP!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #440 poslato: Januar 29, 2018, 10:37 »
Izgleda da je i Lazic cesto posjecivao JDP :)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #441 poslato: Januar 29, 2018, 10:40 »
Dobar je Čanak: "DON'T GIVE UP! DON'T GIVE UP!"   :klanja:

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #442 poslato: Januar 29, 2018, 10:41 »
Izgleda da je i Lazic cesto posjecivao JDP :)

Pa kulturan momak. Načitan. Obrazovan.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #443 poslato: Januar 29, 2018, 10:56 »
 sad samo da buducnost izgubi jos jednu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #444 poslato: Januar 29, 2018, 11:59 »
Pricam pred utakmicu sa kolegom iz Zadra i kazem kako Feldin ne igra ali kako Dobroc gadja pitanje je da li je hendikep.
Novica nije star.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #445 poslato: Januar 30, 2018, 12:01 »
Novica ima 31, kakav starac... Jes da se ukazuje ćela, ali moze on jos dosta ako ga povrede zaobidju.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #446 poslato: Januar 30, 2018, 08:53 »

Novica nije star.

i ja čitam Profu i sve gledam koji mu je. Pa dečko je moje godište, đe može biti star  :D

Verovatno mala optička varka jer je od 18g u prvom timu i na sceni, a i imao je period od 3 godine "kliničke smrti" gde je bio neaktivno prase, iz vremena Mege i Trabzona.

Znam da sam ga tog leta video u Pločama u Budvi i imao je stomak veći od mog (a moj stomak je nešto, što bi rekao Čvarkov).

Inače, sinoć je bio derbi u kojem sam nakon nekih 7-8 godina ustao kao pobješnjali maks i počeo urlati na sudiju. U principu nebitna odluka, ali je odavala toliko nepoštovanje ili toliko neznanje, da nisam mogao otrpiti  :rock:

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #447 poslato: Januar 31, 2018, 12:06 »

Novica nije star.

i ja čitam Profu i sve gledam koji mu je. Pa dečko je moje godište, đe može biti star  :D

Verovatno mala optička varka jer je od 18g u prvom timu i na sceni, a i imao je period od 3 godine "kliničke smrti" gde je bio neaktivno prase, iz vremena Mege i Trabzona.

Znam da sam ga tog leta video u Pločama u Budvi i imao je stomak veći od mog (a moj stomak je nešto, što bi rekao Čvarkov).

Inače, sinoć je bio derbi u kojem sam nakon nekih 7-8 godina ustao kao pobješnjali maks i počeo urlati na sudiju. U principu nebitna odluka, ali je odavala toliko nepoštovanje ili toliko neznanje, da nisam mogao otrpiti  :rock:

Če(t)kaj malo! Ako je neko tvoje godište - to znači da ne može biti "star"!?   :eek:
 :smeh3:

Ipak, ja sam mislio "star" u smislu - ZVEZDA (tima) - superstar. Kapiraš?

(Dobro, pokušao sam da se izvadim.   ::) :innocent:  )

Ma, u pravu si, Zgembo.  A i "dijagnoza" ti je na mestu. Novica je deo košarkaške priče toliko dugo da nije neobično da neko omane glede njegovih godina. Neko - kao ja, npr.    :zbunjen:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #448 poslato: Januar 31, 2018, 09:09 »

Ipak, ja sam mislio "star" u smislu - ZVEZDA (tima) - superstar. Kapiraš?

manje amerikanizama  :palica:

inače, ne, nema šanse, 31 je ipak još malo, prolazi vreme to je u redu, ali sa 31. još nisi star ni za jednu stvar u životu  :D

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #449 poslato: Januar 31, 2018, 09:45 »

ali sa 31. još nisi star ni za jednu stvar u životu  :D

Ali bez zajebancije. Imam godinu manje i fizicki se nikad bolje nisam osjecao.

Za profi sport su vjerovatno zlatne godine izmedju nekih 27 i 32, mada je zadnjih godina tendencija da ljudi ranije zavrsavaju karijere. Ranije i ulaze u profi vode, pa se vec do 25 namlate paruljina i smore se i izgube motiv.

Jes da KKCZ nije adekvatna tema, ali Novica ima sve preduslove da postane kosarkaski doktor Sasa Ilic ;)