Niti igre niti formacije niti tima, ništa pod milim bogom. Dok normalni selektori koriste pripremne utakmice da uigraju prvi tim, mi se zajebavamo. Ako je istina da se guraju igrači samo da bi se prodali, onda ne sumnjam da se Radonjić onim potezom juče prodao, ili barem bitno podigao sebi cenu. Šta smo mi juče igrali nije mi jasno...po logici stvari to bi trebalo da je nekakav 4-3-3, ali to zaista ni na šta ličilo nije. Vezni red potpuno nevidljiv, presing ne postoji, bekovi ne prate krila, a krila se retko vraćaju nazad. Ljajić ne prime lopte niti ih traži, skoro se uopšte ne okreće. Grujić i Milivojević ne zna se ko je pogubljeniji, Živković najblaže rečeno katastrofalan. Rukavina zalutao. Mitrović odsečen. Mustafa skinuo dvaput rašlje, ali je kod gola morao da ide na loptu. U odbrani najbolji onaj mali iz Fiorentine. Radonjić odigrao pristojno.
Sve u svemu bledo, mlako, slabo, impotentno, ružno i tužno. I to protiv B tima Čilea, koji je imao još par šansi i mašio nestvaran zicer. E sad da li je reč o mačićima koji se u vodu bacaju ili o jutru po kome se dan poznaje znaćemo vrlo brzo. Pod uslovom da ne znamo.