Autor Tema: Srbija i Hrvatska na SP  (Pročitano 160740 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: Srbija i Hrvatska na SP
« Odgovor #75 poslato: Jun 04, 2018, 10:24 »
Kaka tim je izveo, koga boli qrac za uigravanje startne postave dve nedelje pre prve utakmice. Sem ako ovo nije stratnih 11.

Dobro je, pocepao na 2. tim Čilea.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: Jun 04, 2018, 10:25 »
Neko je genijalno napisao da nova mjerna jedinica za to koliko voliš fudbal - odgledao cijelu utakmicu Srbija - Čile.
Niko se nije posebno istakao, aj vidjećemo na šta će to ličiti kada najjači tim zaigra od početka.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: Jun 04, 2018, 11:29 »
Dejo ne zajebavaj ko to eksperimentise 10 dana pred prvenstvo?Skrivao karte?Pa ako je ovo skrivanje marata onda je Krstaja vanbracno dete Hudinija i Koperfilda.Ovo boli koliko ke lose da ne moze biti slucajno.

Ovako lose nksmo igrali ni u najgorim utakmicama pod Curcicem.

Rastimano sporo bezidejno ocajno Mitrovic samo sto ne izdahne.Grujic majku ti lebovu Dimitrija skaute imas pivo kad se vidimo kakav dunster..jos Radonic najbolji...sta je igrao Ljaic?
Ako nista druvo sad barem znamo da u Rusiju idu turisticki vide Kremlj pozdrave Vladimira khpe deci po babusku zeni bundu od Nefca a kumovima po Vodku..

Jos cu morati Peri da se izvinjavam ner sam branio Krstaju ...

Jednostavno nije fudbal makar onaj ozbiljni za nas..nije ja ne znam da plivam i toga sam svestan i zato svoje dlakavo dupe drzim u plicaku..povledajmo istini u oci bice nam lakse...
Rastavice nas Kostarika na tvornicka podesavanja a o Siptarskoj i onim zlotvorima iz Brazila jooj...
Muslin je jeo govna u nekim stvarima odbrana je plivala ali smo stvarali sanse davali golove ovo?Ne bi ga dali nikad a ni akcije za gol nista.Prekid?Jebote sve lopge su zavrsile na prvoj...ni iz prekida nista.

Daj boze da pojedem sva govna ali poznajuci nas i istoriju bice cudo i dobro ako se ne izblamiramo gore nego 2006 pod Sestkom.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: Jun 04, 2018, 11:38 »

Jednostavno nije fudbal makar onaj ozbiljni za nas..nije ja ne znam da plivam i toga sam svestan i zato svoje dlakavo dupe drzim u plicaku..

:smeh1: :respect :respect :respect
« Poslednja izmena: Jun 04, 2018, 11:38 Dimitrije BP »

Na mreži Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: Jun 04, 2018, 11:52 »
mozda nesto i bude od reprezentacije pošto je ladja poceo da drami  :smeh4:
« Poslednja izmena: Jun 05, 2018, 02:37 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: Jun 05, 2018, 12:24 »
Koja je ono zajebancija bila juče?

Još sam se maksimalno trudio da odgledam, barem veći deo utakmice.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: Jun 05, 2018, 01:14 »
Niti igre niti formacije niti tima, ništa pod milim bogom. Dok normalni selektori koriste pripremne utakmice da uigraju prvi tim, mi se zajebavamo. Ako je istina da se guraju igrači samo da bi se prodali, onda ne sumnjam da se Radonjić onim potezom juče prodao, ili barem bitno podigao sebi cenu. Šta smo mi juče igrali nije mi jasno...po logici stvari to bi trebalo da je nekakav 4-3-3, ali to zaista ni na šta ličilo nije. Vezni red potpuno nevidljiv, presing ne postoji, bekovi ne prate krila, a krila se retko vraćaju nazad. Ljajić ne prime lopte niti ih traži, skoro se uopšte ne okreće. Grujić i Milivojević ne zna se ko je pogubljeniji, Živković najblaže rečeno katastrofalan. Rukavina zalutao. Mitrović odsečen. Mustafa skinuo dvaput rašlje, ali je kod gola morao da ide na loptu. U odbrani najbolji onaj mali iz Fiorentine. Radonjić odigrao pristojno.

Sve u svemu bledo, mlako, slabo, impotentno, ružno i tužno. I to protiv B tima Čilea, koji je imao još par šansi i mašio nestvaran zicer. E sad da li je reč o mačićima koji se u vodu bacaju ili o jutru po kome se dan poznaje znaćemo vrlo brzo. Pod uslovom da ne znamo.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: Jun 05, 2018, 02:26 »
https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/srbija-bez-sustine/297167

Dobar članak.
Smešni ko burek od selektora do igrača,uvek iste priče,isti alibi bla bla...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: Jun 05, 2018, 10:54 »
Citat
"Ja nikad u Srbiji nisam glasao i neću nikad. Samo sam jednom glasao u, żivotu, u Bijeljini. Vučić je predsednik Srbije i ja ga poštujem, i onog ko će biti posle njega. Politika me ne zanima. Ali, Vučića treba svi da podržimo, jer radi u interesu Srbije", rekao je Krstajić.

:clap:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: Jun 05, 2018, 10:59 »
Sve je rekao.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Na mreži Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #85 poslato: Jun 06, 2018, 12:16 »
 krstaja je bio dobar igrač ali ovo sad sto radi je bruka, najmanji je problem sto veliča AV. Da barem nesto zna kao trener

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #86 poslato: Jun 06, 2018, 01:26 »
krstaja je bio dobar igrač ali ovo sad sto radi je bruka, najmanji je problem sto veliča AV. Da barem nesto zna kao trener

Ovaj put se moram složiti s Perom najmanj problem je njegovo podržavanje ili nepodržavanje nekog političara već neiskustvo čovek nije trenirao nikoga do sada! :zbunjen:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #87 poslato: Jun 06, 2018, 01:45 »
Na koju foru Cile moze da ima crveno plave dresove a Srbija mora skroz crvene?  :zvizvdi:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Na mreži Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: Jun 06, 2018, 02:12 »
Na koju foru Cile moze da ima crveno plave dresove a Srbija mora skroz crvene?  :zvizvdi:

Niko ne brani Srbiji da ima crveno plavu kombinaciju nego su sami izabrali ili skroz crveno ili skroz belo. dresovi su nam na nivou sindikalnog tima neke filijale PIO u Srbiji. Na sve to još i neki kretenski ispisani brojevi  :no:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #89 poslato: Jun 06, 2018, 02:22 »
Pa i igrali su kao sindikalisti PIO-a na prvomajskom turniru. :))