Anketa

Tole odlazi?

Sa srecom, vrijeme mu je...
5 (29.4%)
Tole resiste!
12 (70.6%)

Ukupno glasova: 17

Anketa završena: Septembar 22, 2013, 05:03

Autor Tema: Jelen Bunkerliga  (Pročitano 257752 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: Jelen Bunkerliga
« Odgovor #495 poslato: Avgust 26, 2013, 03:44 »
Pa imali ste to sa Miljanićem, Piksijem, Terzićem, za njih je Tole bio mala maca  :)
u tvojoj glavi sve je moguce...

terza je bio blizak zvezdi,ali je bio svoj ili ofkov covek,ne zvezdin.sto se tice piksija i miljana: piksijev mandat -titule 3-1 za partizan(zvezda 2004, partizan 2002,2003 i 2005).miljanov mandat - titule 5-3 za partizan(zvezda 1995, 2000 i 2001, partizan 1993.1994,1996,1997 i 1999). pri cemu je za zadnje dve zvezdine titule u miljanovom madatu on zbog loseg zdravlja bio samo ikona,i apsolutno nije upravljao savezom.pamatenom je dosta sa ovim podatcima.ali kada neko nema svoje misljenje, pa podlegne grobarskoj propagandi,posebno sa razlicitih grobarskih foruma gde se razne bajke pricaju,onda je sve moguce...

Bajke poput, Babarogića, Radomana, Rabljenovića, pa i Mrakića koji je bio dovoljno glup da se i sam izlaje. A što se tiče titula Partizan je morao uzeti i više. Najviše boli ona ukradena titula u Muslinovoj prvoj sezoni.

A da, Mrakić:

Vagao sam situaciju ali nisam mogao da poništim gol. Srce i duša su tako hteli  :smeh1:
« Poslednja izmena: Avgust 26, 2013, 03:45 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #496 poslato: Avgust 26, 2013, 03:53 »
Eto krunskog dokaza da Karadzic treba da ostane.  :wacko:
"This is exactly what football should be about."

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #497 poslato: Avgust 26, 2013, 04:24 »
Ne. Ali dovoljno govori o licemjerstvu crveno-bijelog dijela javnosti.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #498 poslato: Avgust 26, 2013, 04:24 »
A ako se predlaže Džaja, trebalo bi predložiti i Bjekovića, daleko manje mrlja u svojoj biografiji ima  :kafa:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #499 poslato: Avgust 26, 2013, 04:26 »

Interesantno. Znaci javnost se deli po bojama, a ko je slucajno za Karadzicevu smenu taj je automatski licemer.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #500 poslato: Avgust 26, 2013, 04:28 »
idi na partizan net ili neki slican grobarski forum pa nastavi u horu da siris bajke...

mrakic je bio glavnio ne pomocni.znaci ako je neko pogresio za ofsajd to je pomocni(a ove mrakiceve stilske figure o srcu i dusi su najbolje).a sto on rece i partizan je sa njim dal samo jednom igrao nereseno ili izgubio.ostale sve dobio.mora da je svirao za partizan... :palac:
inace u citatu se najbolje vidi kako je babarogic radio za zvezdu.tako sto je preinacio dobru ocenu delegata u losu  :palac:  sve dokaz do dokaza,crno na belo...

ajde bas mi razlozno sada odgovori kako ovaj intervju sa mrakicem govori o kako kazes licemerstvu crveno belog dela javnosti?
« Poslednja izmena: Avgust 26, 2013, 04:32 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #501 poslato: Avgust 26, 2013, 04:31 »
Vidim ja istina boli  :no:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #502 poslato: Avgust 26, 2013, 04:32 »
lose razumes stvari ocigledno,posto niti pricas istinu,niti ista od toga boli...

A ako se predlaže Džaja, trebalo bi predložiti i Bjekovića, daleko manje mrlja u svojoj biografiji ima  :kafa: 
vi iako zelite da izjednacite vase i nase legende,na vasu veliku zalost to je neuporedivo,jer vase legende nasim realno ne mogu ni prineti(velika vecina)...kao da poredimo nesu ilica i djordjevica npr,ili rakoca i danilovica...
« Poslednja izmena: Avgust 26, 2013, 04:32 NenadBG »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #503 poslato: Avgust 26, 2013, 04:33 »

Na stranu sto ima IQ sobne temperature, ovo za mrlje u "biografiji" mi je hit. E taman koliko Miljan Miljanic ili Dragan Stojkovic staju u istu recenicu sa Tomislavom Karadzicem, toliko i Nenad Bjekovic i njegova "biografija" staju u istu recenicu sa Draganom Dzajicem - po svemu: i kao igrac i kao direktor. Sitna iskompleksirana jajara bio i ostao, a sto se njegove "biografije" tice - publikacija se zove: "Sve mrlje celnika FK Partizan", pisao ju je klupski insajder (da slucajno i to ne bude propaganda crveno-bele javnosti), dostupna je preko interneta, pa bujrum.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #504 poslato: Avgust 26, 2013, 04:34 »
Vidim ja istina boli  :no:

Video je i Mazic.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #505 poslato: Avgust 26, 2013, 04:48 »

Na stranu sto ima IQ sobne temperature, ovo za mrlje u "biografiji" mi je hit. E taman koliko Miljan Miljanic ili Dragan Stojkovic staju u istu recenicu sa Tomislavom Karadzicem, toliko i Nenad Bjekovic i njegova "biografija" staju u istu recenicu sa Draganom Dzajicem - po svemu: i kao igrac i kao direktor. Sitna iskompleksirana jajara bio i ostao, a sto se njegove "biografije" tice - publikacija se zove: "Sve mrlje celnika FK Partizan", pisao ju je klupski insajder (da slucajno i to ne bude propaganda crveno-bele javnosti), dostupna je preko interneta, pa bujrum.

Onda može i Moca Vukotić, ako je Bjekina biografija previše prljava.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #506 poslato: Avgust 26, 2013, 05:03 »
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:450833-Lekic-Tole-nemamo-toliko-vremena

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:450835-Covic-Nemam-komentar-na-odmoru-sam
Citat
Kako nezvanično saznajemo, u rukovodstvu Zvezde nisu oduševljeni saznanjem da Karadžić planira da se povuče tek u februaru.

moca vukotic je sigurno normalniji i bolji kandidat od bjekovica.samo sto rece terza,tesko ce opet partizanov covek doci na funkciju...
« Poslednja izmena: Avgust 26, 2013, 05:05 NenadBG »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #507 poslato: Avgust 26, 2013, 05:16 »
Dzajic jeste yesterday man i nisam za to da on preuzme FSS. Na stranu sto sam ubedjen da bi bio neuporedivo bolji od Karadzica, ipak verujem da treba razmisljati na duze staze. Medjutim, koliko vidim, Dzajic je glavni kandidat.
nije rec o tome da dzaja nije moderan i da je covek starog kova,pre svega su vikali i dzajo lopove,tj pokusali da izjednace u ovoj situaciji dzaju sa toletom,i kako oni kazu beogradske blizance.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #508 poslato: Avgust 26, 2013, 05:24 »
Moca Vukotic je nesto potpuno drugo od Bjekovica. Njegov izbor u smislu casti i postenja mogu da potpisem. E sad, koliko je sposoban, zaista ne znam.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #509 poslato: Avgust 26, 2013, 05:31 »
Dzajic jeste yesterday man i nisam za to da on preuzme FSS. Na stranu sto sam ubedjen da bi bio neuporedivo bolji od Karadzica, ipak verujem da treba razmisljati na duze staze. Medjutim, koliko vidim, Dzajic je glavni kandidat.
nije rec o tome da dzaja nije moderan i da je covek starog kova,pre svega su vikali i dzajo lopove,tj pokusali da izjednace u ovoj situaciji dzaju sa toletom,i kako oni kazu beogradske blizance.

Ma sigurno ce neko kome je Ratko Butorovic bio predsednik da kuka na bilo ciji lopovluk. Budale. A Dragana Dzajica i Tomislava Karadzica samo takvi i mogu da porede.

Kada sam napisao da sam protiv Dzajicevog izbora, nisam na njih mislio. Koga je uopste briga. Mislio sam na to da je pred nama, nadam se, nesto sto ce biti novi pocetak ili turning point u srpskom fudbalu. U tom smislu verujem da neko sa starim idejama i nacinom funkcionisanja nije najsrecniji izbor, bez obzira na to sto bi Dzajic - ubedjen sam - bio neuporedivo bolji predsednik od Karadzica. Ali to jos nista ne kaze. Mislim da nam treba neko mladji, energicniji, brzi i otvoreniji za nove ideje i koncepte. Dzaja se vec predugo valja u ovom nasem brlogu. Ali nemam jos uvek neko konkretno ime na umu, i zaista me zabole da li ce novog predsednika predloziti CZ, Partizan, Vojvodina ili bilo ko drugi ukoliko je sposoban kadar u pitanju.