Dzajic jeste yesterday man i nisam za to da on preuzme FSS. Na stranu sto sam ubedjen da bi bio neuporedivo bolji od Karadzica, ipak verujem da treba razmisljati na duze staze. Medjutim, koliko vidim, Dzajic je glavni kandidat.
nije rec o tome da dzaja nije moderan i da je covek starog kova,pre svega su vikali i dzajo lopove,tj pokusali da izjednace u ovoj situaciji dzaju sa toletom,i kako oni kazu beogradske blizance.
Ma sigurno ce neko kome je Ratko Butorovic bio predsednik da kuka na bilo ciji lopovluk. Budale. A Dragana Dzajica i Tomislava Karadzica samo takvi i mogu da porede.
Kada sam napisao da sam protiv Dzajicevog izbora, nisam na njih mislio. Koga je uopste briga. Mislio sam na to da je pred nama, nadam se, nesto sto ce biti novi pocetak ili turning point u srpskom fudbalu. U tom smislu verujem da neko sa starim idejama i nacinom funkcionisanja nije najsrecniji izbor, bez obzira na to sto bi Dzajic - ubedjen sam - bio neuporedivo bolji predsednik od Karadzica. Ali to jos nista ne kaze. Mislim da nam treba neko mladji, energicniji, brzi i otvoreniji za nove ideje i koncepte. Dzaja se vec predugo valja u ovom nasem brlogu. Ali nemam jos uvek neko konkretno ime na umu, i zaista me zabole da li ce novog predsednika predloziti CZ, Partizan, Vojvodina ili bilo ko drugi ukoliko je sposoban kadar u pitanju.