Nego vidim da je veselo.....
Sad sam vidio iz dobrog ugla bio je penal...Tošić je fino odgurnuo Babovića...e sad što je ovaj pahuljica ali bio je faul sigurno.
E sad o tome da ste mnogo bolji....bolji jeste mnogo?Pa ne baš...imate neuporedivo iskusniju ekipu...(uostalom juče gledajući utakmicu skontao sam da daleko bolje poznajem igrače Partizana od Zvezde uostalom i dalje me bune ti Luke Milivojevići,Maksimovići i Milunovići wtf?

)
Ono što je bilo karakteristika razlike u kvaliteti a to je vezni red sada je još drastičnija jer uz sve gore pomenute Vukić-Ilić-Babović-Kamara i Tomić se znaju i neuporedivo su jači u duelu...još da je igrao Smiljanić....Kamara kao pit-bul je iskidiao Zvezdin vezni red....Evandro i Lazović su neupotrebljivi u defanzivi a o klincima da ne pričam i to je najveća prednost Partizana dok...
Su napadi tu negde...recimo da je Partizanov jači da je igrao Lazar Marković ali sve je to tu negde...odbrane su tragikomične s tom razlikom da smo mi skrpani pa nam Karleuša igra stopera a Maksimović pliva leđno...jer do sada i nisu igrali zajedno...dok kod vas je ipak uigranija odbrana e sad što su Rnić i Ivanov bolidi teške vrste to je druga priča...
Golmani su tu negde s tim da je Stojković malo veći rupić od Bajkovića mada i ovaj zna da "debituje"...
Nisam neki stručnjak ali mislim da Zvezda ima većeg prostora za napredak od Partizana koji osim Tomića i Markovića ostali nemaju gde da nepreduju...to je što je..
Toliko.