Autor Tema: Kup Srbije 2011/12  (Pročitano 146600 puta)

Van mreže Dejan NS

• Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: Kup Srbije 2011/12
« Odgovor #120 poslato: Mart 22, 2012, 11:31 »
Odgledo sad video..Zaista debilna i primitivna proslava pobede.... :censored:
Ipak su to fudbaleri...
Nina i Nađa

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: Mart 22, 2012, 12:14 »
Remkens  molim te ne pricaj svasta, I kad izgubimo titulu posle 10 bodova prednosti na polusezoni i kad puknemo u kupu , i tad ce pucisti biti krivi, pa sto je taj vrsni strucnjak ili Djura ne smire ???

Pizda im materina da im pizda materina, Morali su jos malo da se ugrade, nije im Stanoje valjao koji je 10 puta manje primao nego su doveli ovog klovna za milion eura :pusiga:

Da mnogo je valjao, sećaš se Šamroka? Ne?

Pa šta misliš ko je stvorio nervozu? Trener koji ne može da podnese smenu da pravi cirkus na stadionu? Sportksi direktor takođe? Navijači koji su pobegli na istok da bi pevali uprava napolje od prvog minuta prvog meča u polusezoni? Pljuvanje istih tih po svim medijima i forumuma koje traje od cirkusa Šamrok Stanoja?

Sve se to oseća i na terenu, i utiče na lošu realizaciju.

E sad imate priliku da uživate u onome što ste želeli, ali nadam se da nećete slaviti ako preokrenemo u revanšu, ili dobijemo u domaćem prvenstvu...

Ko si ti da ovo kažeš bilo kome ?? 
A ja te pitam fino zašto ovaj vrsni stručnjak ne smiri nervozu??? Ili možda mutava spodoba??? Da da trener je kriv što su Savića prodali nedelju dana pred mečeve u LŠ  :clap:
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: Mart 22, 2012, 12:26 »
grobari,izmedju sebe, malo spustite loptu.istina za sada nije bilo vredjanja,ali ste na granici...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Mart 22, 2012, 12:48 »
Deki, gde sam pljuvao Mažića? Lepo sam napisao konkretne situacije, tako da možeš da mi odgovoriš šta nije tačno. Između pljuvanja i kritike je golema razlika.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Mart 22, 2012, 01:11 »
neso oteraces i ovo malo nas sto dolazimo nisam primetio da je iko nekoga vredjao

ovo je forum a ne skupstina sanu-a

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Mart 22, 2012, 01:18 »
Све је ОК. Само удрите.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: Mart 22, 2012, 01:42 »

Ko si ti da ovo kažeš bilo kome ?? 
A ja te pitam fino zašto ovaj vrsni stručnjak ne smiri nervozu ??? Ili možda mutava spodoba ??? Da da trener je kriv što su Savića prodali nedelju dana pred mečeve u LŠ  :clap:

A da se Savić povredio nedelju dana pre LŠ? Jel bi to bilo opravdanje za poraz od Šamroka? Ili guranje neoporavljenog Miljkovića koji potom pravi penal protiv Genka, mora da je i Aksentijević bio prodat?

Savić je jedini igrač iz prve postave prodat u tom prelazbom roku,  ako se ne računa odlazak Tejga sa pozajmice. A dobijene su najveće pare za trođenje u istoriji kluba. Inače uprava je bila za to da se otkupi Tejgov ugovor. Ali su vrsni stručnjaci iz sportskog dela te pare odlučili da potroše na drugoligaškog Brazilca Eduarda i Jovančića. Plus su našli super zamene za Savića u vidu ANdersona kojeg su odveli povređenog, pa su kasnije to krpili sa Rnićem.
« Poslednja izmena: Mart 22, 2012, 01:51 ramkens »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: Mart 22, 2012, 02:01 »
 :smeh4:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Mart 22, 2012, 04:11 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=W_a3BmA1HW0&feature=g-u-u&context=G2cb1707FUAAAAAAAOAA[/youtube]
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Na mreži djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Mart 22, 2012, 04:30 »
Mazicu, crko majci...
Oprem dobro

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Mart 22, 2012, 04:41 »
Samo jedna da je ušla, prolaz bi bio realnost :(

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: Mart 22, 2012, 05:13 »
Nego vidim da je veselo.....

Sad sam vidio iz dobrog ugla bio je penal...Tošić je fino odgurnuo Babovića...e sad što je ovaj pahuljica ali bio je faul sigurno.

E sad o tome da ste mnogo bolji....bolji jeste mnogo?Pa ne baš...imate neuporedivo iskusniju ekipu...(uostalom juče gledajući utakmicu skontao sam da daleko bolje poznajem igrače Partizana od Zvezde uostalom i dalje me bune ti Luke Milivojevići,Maksimovići i Milunovići wtf? :wacko: )

Ono što je bilo karakteristika razlike u kvaliteti a to je vezni red sada je još drastičnija jer uz sve gore pomenute Vukić-Ilić-Babović-Kamara i Tomić se znaju i neuporedivo su jači u duelu...još da je igrao Smiljanić....Kamara kao pit-bul je iskidiao Zvezdin vezni red....Evandro i Lazović su neupotrebljivi u defanzivi a o klincima da ne pričam i to je najveća prednost Partizana dok...

Su napadi tu negde...recimo da je Partizanov jači da je igrao Lazar Marković ali sve je to tu negde...odbrane su tragikomične s tom razlikom da smo mi skrpani pa nam Karleuša igra stopera a Maksimović pliva leđno...jer do sada i nisu igrali zajedno...dok kod vas je ipak uigranija odbrana e sad što su Rnić i Ivanov bolidi teške vrste to je druga priča...

Golmani su tu negde s tim da je Stojković malo veći rupić od Bajkovića mada i ovaj zna da "debituje"...

Nisam neki stručnjak ali mislim da Zvezda ima većeg prostora za napredak od Partizana koji osim Tomića i Markovića ostali nemaju gde da nepreduju...to je što je..

Toliko.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Mart 22, 2012, 06:18 »
Po svemu vidjenom Dia je tragicar derbija...Jebi ga,x puta nam je bio srecan ali sad je ukakio...

Rnica i Bugarina ne bih da komentarisem...A Babovic po obicaju sve sto odradi dobro ukenja jednim potezom vise...
Uglavnom,Partizanu je potreban ozbiljan remont zbog matoraca u veznom redu i ogromne promaje u defanzivi...
Kako bih voleo makar u domacim okvirima da gledam Volkova i Aksentijevica po bokovima...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: Mart 22, 2012, 07:43 »
Stojković
Aksentijević,Rnić,Ivanov,Volkov
Tomić,Medo(Lola),Vukić,Ilić,Marković
Eduardo(Dijara)

To je tim koji bi morao da istrči u revanšu...  greška je po meni, i što Eduardo nije ušao u igru... Maksimović se jedva nosio sa Dijarom, a još više problema bi mu zadao tehnički i fizički jači igrač...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: Mart 22, 2012, 07:51 »
To što nije uveo Eduarda je i jedina prava greška Granta sinoć, nije mi jasno zašto je odustao od te izmene.