pero,mislim da preterujes.ne u smislu da su nasi cistunci,ali zavera u koju je ukljucen napredak,mup,fss,zvezda,novinari,a sve u cilju da se u jednoj jedinoj utakmici zvezde na gostujucem terenu igra pred praznim tribinama, vise je nego nategnuto,i u domenu fantastike. na sve to fss je svojom odlukom oborio prosto tu teoriju...
nije mi problem da kazem da nasi nesto muljaju kada mislim i kada imam informacije da je tako,ali stvarno ne treba preterivati...nije mi bio problem i da kazem da svojevremeno u muslinovom prvom mandatu smederevo sa kikovicem na klupi nije smelo da igra protiv zvezde maksimalno.nije bio dogovor,vec su mislili da ako slucajno uzmu zvezdi bodove u utakmici koja je bila na marakani spremljena za proslavu titule,da ce ih zvezda namestiti i da ce ispasti.a ovako i ako izgube od nas imaju posle sanse da se vade,i veca im je tako sansa da opstanu. na kraju su ispali,jer je hajduk kula namestio i dobio u podgorici,gde ni mnogo jaci tada nisu mogli da dobiju,a smederevo nakndano kupilo mesto u prvoj ligi od beograda sa karaburme. i to nije smederevo uradilo zato sto je kod nas sve posteno u ligi bilo,nego sto su znali sta i kako se radi,i bojali su se zvezdinog uticaja ako nam stanu na zulj.
ja sam tu info imao direktno iz prve ruke,iz svlacionice smedereva,tj od njihovog tada pomocnog trenera,i nije mi problem da to kazem.
isto ni za druge slucajeve mi nije problem da priznam da muljamo,kao sto sam odmah posle dva kiksa na partizanovu stetu,rekao kako ocigledno to nije slucajno, ali rekoh ne treba preterivati,i smisljati svakojake zavere,u koje je na kraju ukljuceno maltene celo srpsko drustvo...
a po srdjanu je jedno 90% utakmica zvezde u ovoj polusezoni namesteno,da ne kazem sve.nisam ni sumnjao da mi drugacije mozemo da pobedimo