Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 492277 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1665 poslato: April 14, 2014, 03:33 »
Ne zabranjujem nikom nista, niti verujem Kokezi kada kaze dobar dan. Ali mi se gadi konstantno vrtenje iste ploce vec godinama unazad, kako ti "znas" sta je sve i kada i zasto zatvoreno. Istu pricu si i prosle godine pricao. A onda kada te realnost demantuje, kao sto obicno i bude, uvek je neko drugi kriv. Koji mediji? Ako citas tabloidno smece, tvoja stvar, samo nemoj ovre siriti njihove abere. Sigurno ces ti da me ucis ko vodi Zvezdu u kakvom brlogu se valja srpski fudbal.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1666 poslato: April 14, 2014, 03:43 »
Ne zabranjujem nikom nista, niti verujem Kokezi kada kaze dobar dan. Ali mi se gadi konstantno vrtenje iste ploce vec godinama unazad, kako ti "znas" sta je sve i kada i zasto zatvoreno. Istu pricu si i prosle godine pricao. A onda kada te realnost demantuje, kao sto obicno i bude, uvek je neko drugi kriv. Koji mediji? Ako citas tabloidno smece, tvoja stvar, samo nemoj ovre siriti njihove abere. Sigurno ces ti da me ucis ko vodi Zvezdu u kakvom brlogu se valja srpski fudbal.
ja sigurno nisam pričao da je prošle godine sve zatvoreno za Zvezdu ali očito ti nije problem da izmisliš tako neštoKoliko znam događanja u našem sportu pa i fudbalu mogu da sude svi ostali učesnici na ovom forumu bez ikakvih problema priznaću gde sam pogrešio ali nažalost većinom sam u pravu jer ove bandite nije teško provaliti a ni oni se nešto mnogo i ne trude da se prikriju njihove mućke.Ako znaš ko vodi Zvezdu i na koji način stvarno ne mogu da ukapiram da podržavaš takav klub, odrastao si čovek nije valjda da se pališ ne priče "samo da sjebemo grobare"
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1667 poslato: April 14, 2014, 03:52 »
Ne, nisi, samo si pred skoro svaku utakmicu piskarao da je sve zatvoreno a posle - ako Zvezda dobije - da je prodato. Sta i koga ja podrzavam nije tvoj problem, ali sasvim sigurno necu moliti Boga da se ugasi klub za koji navodno navijam. Za grobare me zivo zabole, sami su sebi dovoljni. A ja napisah vec - pa izvoli, konkretno navedi u kojoj je situaciji Zvezdi nesto poklonjeno, bilo od strane FSS bilo od strane sudija - ako mozes. A ako ne mozes, prestani vec jednom sa tlapnjama i zaverologijama.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1668 poslato: April 14, 2014, 06:24 »
Ne, nisi, samo si pred skoro svaku utakmicu piskarao da je sve zatvoreno a posle - ako Zvezda dobije - da je prodato. Sta i koga ja podrzavam nije tvoj problem, ali sasvim sigurno necu moliti Boga da se ugasi klub za koji navodno navijam. Za grobare me zivo zabole, sami su sebi dovoljni. A ja napisah vec - pa izvoli, konkretno navedi u kojoj je situaciji Zvezdi nesto poklonjeno, bilo od strane FSS bilo od strane sudija - ako mozes. A ako ne mozes, prestani vec jednom sa tlapnjama i zaverologijama.
totalno si u krivu što se tiče mojih tvrdnji oko zatvaranja utakmica pogotovo za proslu sezonu, jedino gde sam kiksnu je bilo ako se dobro sećam oko utakmice sa Vojvodinom kad aam očekivao da nam vrate neki dug a oni nas dobili na marakani kad nas vodio murinjoAko ti nije dovoljno to što FKCZ uopšte postoji nema potrebe da navodimo sitne detalje sa utakmice kao dokaze a ima i toga eno sa komšije o tome pisale mali milion puta, evo ipak jedan onako jak dokaz je to sto je FSS naprasno postavio novog čoveka koji određuje ko i gde sudi i od tad nismo imali ni jednu primedbu na suđenje a komšije i ostali kukaju svake nedelje, tip je bivđi sudija doduše pomoćni možeš da pogađaš kako se zove ali ne vipe od jednomDanašnja FKCZ je sramota Srbije i što pre propadne pre će se krenuti u oporavak kluba nešto kao što je bilo u KKCZ
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1669 poslato: April 14, 2014, 09:59 »
Znam sta je ko pisao i nemam razloga da izmisljam bilo sta. Uostalom, postoji arhiva pa se sve moze videti, crno na belo. I sta, znaci samo postojanje FK CZ bi trebalo da mi bude krunski dokaz velike zavere? E vala nece biti. I pusti me sa komsijama. To sto komsije navode bas me mnogo i ne interesuje te ne pratim, a pogotovo ne licemerno kukumavcenje koga ima u izobilju. Dakle, ponovo te lepo pitam, na osnovu kog konkretnog primera ti tvrdis da bilo FSS bilo sudije guraju Zvezdu? Samo to me zanima. Posto ja to na terenu ne vidim, a poslednji sam koji bi mogao da se nazove ostrascenim. To sto je Karadzic nasao sebi novi politicki dil, to govori samo o njemu. Ja i dalje mislim da je on karcinom srpskog fudbala, nista se tu kod mene (a ni kod svih navijaca Zvezde koje poznajem) ni za dlaku nije promenilo. Podseticu te da je taj olos predlog Partizana, tako da me zaista bas briga za njega i njegove talove. To nema veze sa Zvezdom.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1670 poslato: April 14, 2014, 10:03 »
jel vama nije cudno, ovo ozbiljno pitam, da lazovic daje tri gola i prvi het-trik u dresu cz-a bas u trenutku kada su dosli menadzeri da ga gledaju, okliznuo se stoper cukarickog kod prvog gola kod drugog pusta lazovica iza ledja i ne prati ga nekim intenzitetom

da se razumemo to radi dosta klubova kod nas tako da to nije nista novo

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1671 poslato: April 14, 2014, 10:05 »
Dace Bog da ga prate menadzeri na svakoj utakmici do kraja prvenstva.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1672 poslato: April 15, 2014, 12:23 »
pero,mislim da preterujes.ne u smislu da su nasi cistunci,ali zavera u koju je ukljucen napredak,mup,fss,zvezda,novinari,a sve u cilju da se u jednoj jedinoj utakmici zvezde na gostujucem terenu igra pred praznim tribinama, vise je nego nategnuto,i u domenu fantastike. na sve to fss je svojom odlukom oborio prosto tu teoriju...

nije mi problem da kazem da nasi nesto muljaju kada mislim i kada imam informacije da je tako,ali stvarno ne treba preterivati...nije mi bio problem i da kazem da svojevremeno u muslinovom prvom mandatu smederevo sa kikovicem na klupi nije smelo da igra protiv zvezde maksimalno.nije bio dogovor,vec su mislili da ako slucajno uzmu zvezdi bodove u utakmici koja je bila na marakani spremljena za proslavu titule,da ce ih zvezda namestiti i da ce ispasti.a ovako i ako izgube od nas imaju posle sanse da se vade,i veca im je tako sansa da opstanu. na kraju su ispali,jer je hajduk kula namestio i dobio u podgorici,gde ni mnogo jaci tada nisu mogli da dobiju,a smederevo nakndano kupilo mesto u prvoj ligi od beograda sa karaburme. i to nije smederevo uradilo zato sto je kod nas sve posteno u ligi bilo,nego sto su znali sta i kako se radi,i bojali su se zvezdinog uticaja ako nam stanu na zulj.
ja sam tu info imao direktno iz prve ruke,iz svlacionice smedereva,tj od njihovog tada pomocnog trenera,i nije mi problem da to kazem.
isto ni za druge slucajeve mi nije problem da priznam da muljamo,kao sto sam odmah posle dva kiksa na partizanovu stetu,rekao kako ocigledno to nije slucajno, ali rekoh ne treba preterivati,i smisljati svakojake zavere,u koje je na kraju ukljuceno maltene celo srpsko drustvo...

a po srdjanu je jedno 90% utakmica zvezde u ovoj polusezoni namesteno,da ne kazem sve.nisam ni sumnjao da mi drugacije mozemo da pobedimo  :kafa:
« Poslednja izmena: April 15, 2014, 12:28 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1673 poslato: April 15, 2014, 12:46 »
ako si ti paranoican (zadnje godine)to ne znaci da sam i ja, samo sam konstantovao jednu "slucajnost", desava se

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1674 poslato: April 15, 2014, 02:08 »
Evropa je "Majka" dođe vrlo brzo Jul mesec.....pa kad i jedni i drugi završe evropsku sezonu a napolju još 35 u hladu onda će se videti koliko vredi "titula"... :kafa:

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Re: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1675 poslato: April 15, 2014, 09:33 »
To ponavljam kao papagaj. Onda cete vidjet vrijednost vasseg dream team-a. Za nas se zna.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1676 poslato: April 15, 2014, 10:02 »
Ko govori o Evropi?! Ionako ce prodati sve sto mogu. A sa druge strane sasvim je moguce da uopste i ne dobijemo licencu.

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Re: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1677 poslato: April 15, 2014, 10:38 »
Evropa je jedino pravo mjerilo, tu cemo se valjda sloziti.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1678 poslato: April 15, 2014, 11:19 »
Ne znam cega je to Evropa merilo kada nasi klubovi evropski nivo mogu samo da sanjaju. Oni prosto nisu kompatibilni sa evropskim takmicenjima - ni finansijski, ni po vlasnickoj strukturi, ni po igrackom kadru. Tako da se mi ne zavaravamo. Evropa ce biti merilo kada ovde dodje do rasciscavanja odnosa u fudbalu, kada klubovi budu bili privatizovani, kada bude organizovana prava, profesionalna liga (a ne poluamaterska) i kada budemo imali infrastrukturu na evropskom nivou. To sada nije slucaj, niti ce biti sve dok u savezu sedi olos koji decenijama truje sve sto moze. A uslov svih uslova jeste da ode Karadzic i ostatak udbasko-espesovsko-kriminalne bande iz saveza i politikanti iz klubova.

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1679 poslato: April 15, 2014, 12:05 »
A to se nece desiti nikad jer ce doci neki novi Tole i meki novi politikanti odnosno sjasi kurta.....