E, sad, Ladjareviću, malo ga
seruckaš. Zašto? Pa zato što smo
SVI do ove utakmice delili isto mišljenje:
srali smo u gaće od Španaca koje smo videli kao super-uber-tim.Predvidjali smo im da će igrati u finalu sa Američanima koje će pobediti. Kako? Molim? Ti si odmah provalio da će ih Vrancuzi predvodjeni grobarskim kapitenom (dobro, on je uglavnom mahao ubrusom, kako mu i priliči; doduše, falio mi onaj simpa vrancuski crnja, kako li se zove?) pobediti i poniziti usred Madrida? Daj, ne zajebaji me. Nisi ti, ipak, De(bi)lko sa sneta!
Ali, sad tog lika prozivaš kao "novinarčića"! Nemoj, molim te. Španci su pre početka ovog prvenstva zaista delovali kao najdominantnija ikada evropska ekipa. Jača, čak, i od one Juge koja je osvojila SP u Argentini (e, tooooo je bila ekipa madjioničara!) !
Ali, gle, pukli su sad od Vrancuza i ti (i mnogi drugi, da se ne osetiš usamljenim) ste odmah krenuli da tipkate podrugljive pesmice na račun "Furije".
Pa, neće moći. Nije red, druže. Ova španska ekipa je osvojila gomilu odličja i prvenstava, malo ko ih NIJE video u finalu protiv Amera, a mnogi su predvidjali da će trijumfovati čak protiv Krzyzewskog! OK to što smo ih
SVI mrzeli. I Rvaćani i Srbijanci i Bošnjaci, Montosi, ovi oni… čak i jedan cincar tamo nedje dolje, južno! NISMO IH VOLELI, NIKAKO!
No, to ne daje
ni tebi ni meni za pravo da im se
podsmevamo. Dapače, mislim da bi svaki pravoslavac-punoglavac-navijač Svrbije trebalo da ode do najbliže crkve i zapali sveću. Svojim precima, svojim prijateljima, kumovima, pobratimima… a onda, na kraju, i ovoj našoj reprezentaciji. Pa šta bude. Jer,
IZBEGLI smo domaćine. Nači, Špance. Fala, Vrancuzima! Dobro, odraće Asterix i ekipa i nas u polufinalu, ali barem smo tu. Medju ČETIRI naj naj naj na svetu!
Idemo u polufinalu protiv "Kapitena", no možda proradi Bogdan baš protiv svog šefa? Sva sreća nema Svinjoševića, uuups, "Gospodina", da ga vuče za uši i da mu pokazuje gde su kamere. Ahhhh, baš nam fale ti veliki uzori discipline i fer pleja.
Zašto, ZAŠTO, se niko nije setio da pozove u Saletov stručni štab najvećeg maga, dr, mra, medju koševima, a pogotovu pokraj aut linije, izvesnog bivšeg trenera CSKA? Pa, zar nam ne bi njegovo (belo)svecko iskustvo dobrodošlo? Mislim, MUTA?

Pa, ko može porediti Mutu i "The NJEGA"? ALooo?
Hoćemo DUUUULAA! [/font]

Ovaj… "Gospodina". [/font]
Eh, Sale, Sale, bruko jedna! Kako se nisi setio najvećeg medju najvećima i najigavijeg medju naljigavijima?
P.S. Upravo se setih. Ja ne volim "gospodina" ne zato što je oličenje uličarstva, kriminala i psovačnice najnižeg ranga - ja ga ne volim zato što je osvojio onolko "titula". Jer, velika je stvar ta "titula" u toj Srbijici. Ma, čudo jedno. OK. Sad mi je lakše. A i vama.