Autor Tema: SP ŠPANIJA  (Pročitano 173237 puta)

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: SP ŠPANIJA
« Odgovor #330 poslato: Septembar 11, 2014, 01:38 »
E da mi je sad naći tekst s Rts-a gde neki novinarčić svršava na Špance nazivajući ih najjačom evropskom reprezentacijom ikada!?!Pa zaslužio je zbog tog prosera da ga degradiraju u baba seru!

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #331 poslato: Septembar 11, 2014, 01:39 »
Nemoj tako Lađa, praštaj.  :D

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #332 poslato: Septembar 11, 2014, 04:59 »
E, sad, Ladjareviću, malo ga seruckaš. Zašto? Pa zato što smo SVI do ove utakmice delili isto mišljenje: srali smo u gaće od Španaca koje smo videli kao super-uber-tim.Predvidjali smo im da će igrati u finalu sa Američanima koje će pobediti. Kako? Molim? Ti si odmah provalio da će ih Vrancuzi predvodjeni grobarskim kapitenom (dobro, on je uglavnom mahao ubrusom, kako mu i priliči; doduše, falio mi onaj simpa vrancuski crnja, kako li se zove?) pobediti i poniziti usred Madrida? Daj, ne zajebaji me. Nisi ti, ipak, De(bi)lko sa sneta!

Ali, sad tog lika prozivaš kao "novinarčića"! Nemoj, molim te. Španci su pre početka ovog prvenstva zaista delovali kao najdominantnija ikada evropska ekipa. Jača, čak, i od one Juge koja je osvojila SP u Argentini (e, tooooo je bila ekipa madjioničara!) !

Ali, gle, pukli su sad od Vrancuza i ti (i mnogi drugi, da se ne osetiš usamljenim) ste odmah krenuli da tipkate podrugljive pesmice na račun "Furije".
Pa, neće moći. Nije red, druže. Ova španska ekipa je osvojila gomilu odličja i prvenstava, malo ko ih NIJE video u finalu protiv Amera, a mnogi su predvidjali da će trijumfovati čak protiv Krzyzewskog! OK to što smo ih SVI mrzeli. I Rvaćani i Srbijanci i Bošnjaci, Montosi, ovi oni… čak i jedan cincar tamo nedje dolje, južno! NISMO IH VOLELI, NIKAKO!

No, to ne daje ni tebi ni meni za pravo da im se podsmevamo. Dapače, mislim da bi svaki pravoslavac-punoglavac-navijač Svrbije trebalo da ode do najbliže crkve i zapali sveću. Svojim precima, svojim prijateljima, kumovima, pobratimima… a onda, na kraju, i ovoj našoj reprezentaciji. Pa šta bude. Jer, IZBEGLI smo domaćine. Nači, Špance. Fala, Vrancuzima! Dobro, odraće Asterix i ekipa i nas u polufinalu, ali barem smo tu. Medju ČETIRI naj naj naj na svetu!

Idemo u polufinalu protiv "Kapitena", no možda proradi Bogdan baš protiv svog šefa? Sva sreća nema Svinjoševića, uuups, "Gospodina", da ga vuče za uši i da mu pokazuje gde su kamere. Ahhhh, baš nam fale ti veliki uzori discipline i fer pleja.

Zašto, ZAŠTO, se niko nije setio da pozove u Saletov stručni štab najvećeg maga, dr, mra, medju koševima, a pogotovu pokraj aut linije, izvesnog bivšeg trenera CSKA? Pa, zar nam ne bi njegovo (belo)svecko iskustvo dobrodošlo? Mislim, MUTA???? Pa, ko može porediti Mutu i "The NJEGA"? ALooo?

Hoćemo DUUUULAA!  [/font] :clap:   Ovaj… "Gospodina". [/font]

Eh, Sale, Sale, bruko jedna! Kako se nisi setio najvećeg medju najvećima i najigavijeg medju naljigavijima?

P.S. Upravo se setih. Ja ne volim "gospodina" ne zato što je oličenje uličarstva, kriminala i psovačnice najnižeg ranga - ja ga ne volim zato što je osvojio onolko "titula". Jer, velika je stvar ta "titula" u toj Srbijici. Ma, čudo jedno. OK. Sad mi je lakše. A i vama.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #333 poslato: Septembar 11, 2014, 08:47 »
E, sad, Ladjareviću, malo ga seruckaš. Zašto? Pa zato što smo SVI do ove utakmice delili isto mišljenje: srali smo u gaće od Španaca koje smo videli kao super-uber-tim.Predvidjali smo im da će igrati u finalu sa Američanima koje će pobediti. Kako? Molim? Ti si odmah provalio da će ih Vrancuzi predvodjeni grobarskim kapitenom (dobro, on je uglavnom mahao ubrusom, kako mu i priliči; doduše, falio mi onaj simpa vrancuski crnja, kako li se zove?) pobediti i poniziti usred Madrida? Daj, ne zajebaji me. Nisi ti, ipak, De(bi)lko sa sneta!

Ali, sad tog lika prozivaš kao "novinarčića"! Nemoj, molim te. Španci su pre početka ovog prvenstva zaista delovali kao najdominantnija ikada evropska ekipa. Jača, čak, i od one Juge koja je osvojila SP u Argentini (e, tooooo je bila ekipa madjioničara!) !

Ali, gle, pukli su sad od Vrancuza i ti (i mnogi drugi, da se ne osetiš usamljenim) ste odmah krenuli da tipkate podrugljive pesmice na račun "Furije".
Pa, neće moći. Nije red, druže. Ova španska ekipa je osvojila gomilu odličja i prvenstava, malo ko ih NIJE video u finalu protiv Amera, a mnogi su predvidjali da će trijumfovati čak protiv Krzyzewskog! OK to što smo ih SVI mrzeli. I Rvaćani i Srbijanci i Bošnjaci, Montosi, ovi oni… čak i jedan cincar tamo nedje dolje, južno! NISMO IH VOLELI, NIKAKO!

No, to ne daje ni tebi ni meni za pravo da im se podsmevamo. Dapače, mislim da bi svaki pravoslavac-punoglavac-navijač Svrbije trebalo da ode do najbliže crkve i zapali sveću. Svojim precima, svojim prijateljima, kumovima, pobratimima… a onda, na kraju, i ovoj našoj reprezentaciji. Pa šta bude. Jer, IZBEGLI smo domaćine. Nači, Špance. Fala, Vrancuzima! Dobro, odraće Asterix i ekipa i nas u polufinalu, ali barem smo tu. Medju ČETIRI naj naj naj na svetu!

Idemo u polufinalu protiv "Kapitena", no možda proradi Bogdan baš protiv svog šefa? Sva sreća nema Svinjoševića, uuups, "Gospodina", da ga vuče za uši i da mu pokazuje gde su kamere. Ahhhh, baš nam fale ti veliki uzori discipline i fer pleja.

Zašto, ZAŠTO, se niko nije setio da pozove u Saletov stručni štab najvećeg maga, dr, mra, medju koševima, a pogotovu pokraj aut linije, izvesnog bivšeg trenera CSKA? Pa, zar nam ne bi njegovo (belo)svecko iskustvo dobrodošlo? Mislim, MUTA ??? ? Pa, ko može porediti Mutu i "The NJEGA"? ALooo?

Hoćemo DUUUULAA!  [/font] :clap:   Ovaj… "Gospodina". [/font]

Eh, Sale, Sale, bruko jedna! Kako se nisi setio najvećeg medju najvećima i najigavijeg medju naljigavijima?

P.S. Upravo se setih. Ja ne volim "gospodina" ne zato što je oličenje uličarstva, kriminala i psovačnice najnižeg ranga - ja ga ne volim zato što je osvojio onolko "titula". Jer, velika je stvar ta "titula" u toj Srbijici. Ma, čudo jedno. OK. Sad mi je lakše. A i vama.

Jednom Cigan uvek Cigan  :P :P

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #334 poslato: Septembar 11, 2014, 09:06 »
  ove dve zadnje utakmice su me podsetili na vreme kad je Dr. Kari Pešić vodio reprezentaciju na EP u Turskoj gde smo dobili sve mečeve sa preko deset razlike i gde se celo prvenstvo nisam uplašio da od nekog možemo da izgubimo.Sve pohvale selektoru i igračima naravno kao i čelnicima saveza koji su uprkos svemu opstali i održali dobru atmosferu u reprezentaciji.Nisam bio optimista i imao sam određene zamerke na neke postupke Đorđevića ali on je pokazao da je bio u pravi i da je pravi vođa koji zna košarku.Prava je milina gledati kako vodi tim bez psovki, jebavanja keve igračima,protivniku i sudijama, baš onako šmekersi :respect  Idemo na opasne franucze u polufinalu i prava je sreća što u njihovoj ekipi nije i Dalo pošto bi pola Srbije bilo u dilemi za koga onda da navija mada ja verujm da bi ipak zbog Đorđevića makar oni stariji bili na srpskoj strani :D 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #335 poslato: Septembar 11, 2014, 10:56 »
Grupu bi trebali proći, bolji smo od Irana i Egipta....

A sada malo o špancima -ciganima. Opet namještaju, jer su po nekom "pravilu" automatski sebe smjestili u grupu A, a SAD u grupu C, tako da se ne mogu sresti do finala...

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=02&dd=04&nav_id=808284

Neće ni doći doo finala...karma je čudo tako su sve namestili i 2007 na EP sve je bilo namontirano da uzmu zlato i onda ih mrtvi Rusi olade u sred Madrida..tako će i sad.... ;)

Nema lađa, majstor si...  :D

Ljepšeg košarkaškog dana odavno nije bilo, ciganšture mogu kući, srećom nije im daleko  :clap: :clap:

A sada polufinale, pa šta bude.....

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #336 poslato: Septembar 11, 2014, 11:25 »

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #337 poslato: Septembar 11, 2014, 11:28 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=4NY_PKidakI[/youtube]

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #338 poslato: Septembar 11, 2014, 01:39 »
Čitam sad na netu organizatori su juče pre naše utakmice imali generalnu probu organizacije finala..puštali himne Španije i SAD-a i pojedinačno prozivali svakog igrača!

Joooj kako je ovo slatkoo  :cigara:

Uneo sam telo poruke jebalo te teloooo!

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #339 poslato: Septembar 11, 2014, 02:05 »
Snimak na RTS 1.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #340 poslato: Septembar 11, 2014, 05:49 »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #341 poslato: Septembar 11, 2014, 06:24 »
Snimak na RTS 1.

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=5VNtiJ3LhtQ[/youtube]

Stimac i vjezbanje trojki na kraju,oplakao sam  :smeh1:

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #343 poslato: Septembar 11, 2014, 09:28 »

Jednom Cigan uvek Cigan  :P :P

Zar si sumLJo?     :rock:

Bez obzira, nije mi jasno zašto u "stručnom štabu" nema "najstručnijeg" maga medju magovima, stručnjaka medju stručnjacima? I uopšte…

Mislim, ludi Sale Djordjević povede MUTU (alooooo, MUTUA?) i onda još, kao šlag na nepostojeću tortu, onog baksuza ćelavog iz FMP-Zvezde-FMP-Zvezde - Nešu Ilića?

Pa, čekaj, valjda se znaju neke VREDNOSTI u nas? Imaš trenera koji je uspeo da dovede najskuplji tim bez budžeta do Final Four - za razliku od nekog seljaka Maljkovića koji je OSVAJAO to takmičenje nekih TRI PUTA za redom… ili pak, onog Rvata Novosela koji je isto to takmičenje osvajao DVAPUT za redom ??? Ipak, ovaj naš je doguro do ČETIRI. Veliki je to uspeh. I mnogo jači od OSVAJANJA tog glupog takmičenja gde je četvrti ustvari najbolji, samo to niko ne kapira, mater im anti-crnogorsku! I onda, ovaj NEZAHVALNIK Sale ga potpuno ispreskače!?

Pa, čekaj bre, KAKO? KAKO je to moguće? Da sam ja na Saletovom mestu (kao što, Bogu hvala nisam) ja bih na STARTU poveo Dr, Mr, Mag, Gospodina i SAMO BI GA SLUŠO! Upijo bi svaku njegovu reč (počev od, "Jebaću ti majku u pičku"...  mudre su to reči Cunta sa Kuča!) . 

Da parafraziram kolegu cincarskog, "Jednom CUNT - uvek CUNT". Posebno ako je Cunt iz Kuča.

Ali, Sale, tvrdoglavi, bandoglavi,, ego-manijak, nastavlja po svome. Ne zanima njega NAJ basket stručnjak IKAD koji je prevazišao i Dr. Nikolića (čini mi se da je neko na ovom našem lepom forumu jednom pokušao da uporedi DOKTORA sa ovim… neću ni da ga nazovem, da se ne bi digla i kuka i motika od Struge, preko Albanije, do Ulcinja… a i šire; ali to je baš bilo DEGUTANTNO. Mislim, Dr. Aca Nikolić i OVO…? Ovo, kako bih ga nazvao? Ovo? Isuse!) .

I sad smo tu gde (ili, po cincraski, kade) smo. Sale . I MUTA. JEBOTE, Muta!  Ali, već sam se izjadao po tom pitanju. Da smo poveli NAJVEĆEG medju najmanjima, garant bismo imali finale u džepu. Ali, zbog nekih EGO manijaka, za Najvećeg medju najmanjima nije bilo mesta.

Neka, neka. Vratiće se on. Na belom konju. Tj. horsu . Ili, makar, na Bosch-u .

A ti, Sale, DOBRO razmisli koga ćeš da vodiš sa sobom sledeći put! Jer, jedan je…. jedan je… aaaaaaaah, nećemo valjda opet, iz početka?

Litva se dobro drži. Naravno, čeka se samo onaj trenutak kada deca riobova krenu da lome sve protivnike.
« Poslednja izmena: Septembar 11, 2014, 09:53 nyc »

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #344 poslato: Septembar 11, 2014, 09:37 »
Koja smorena košarka Amera i Litvanaca..