Nebojša, kažeš da 'razumiješ' finansijsku situaciju u klubu. Ako ti nije teško, objasni nam kako se, nakon onoliko unosnih transakcija i nemale zarade, došlo do ovoga?? Ovako, na prvu ruku mi padaju na pamet Jovetić, Nastasić, Savić, Sulejmani, Bambi ... ma, bilo ih je mali milion. I to su sve bili veoma uspešni transferi o kojima CZ može samo da sanja. Da li je iko sproveo finansijsku analizu poslovanja? Da li će?
Sve to sto si napisao ja potpisujem druze, ocigledno je da su pare od prodaje igraca glavonje iz uprava trpali sebi u dzep ali posto je ovo Srbija, zemlja medj' sljivama, vjerovatno se nikad nece saznati ko i koliko je novca izneo iz Partizana kao uostalom i iz Zvezde, tako da od bilo kakvih analiza nema nista.
Sa druge strane, nepobitna cinjenica je da mjesecno odrzavanje kluba kosta ali valjda i za to postoje sponzori i zarada d prodatih ulaznica, pa nije Partizan Real Madrid pa mu treba, lupam, 5 milki da bi funkcionisao, ili se ja ipak varam?!
Sve ove titule, satro zamazivanje ociju pricama kako Partizan ima trenutno isto tiltila kao i CZ moze da prodje kod napaljenih klinaca kojima manipulise par likova kojima je zvanicno zivotno zanimanje "Vodja navijaca", ali ja imam dovoljno godina i nisam glupi klinac pa me te titule uopste ne doticu, jedino, kao sto vec rekoh, sto preko iste klub ima priliku da igra kvalifikacije za LS ali citajuci koga ovi slepci hoce da dovedu kao "pojacanja", cini mi se da njih Evropa i ne zanima!
Po meni je mnogo pametnije dovesti jednog ili dva igraca koji ce da donose razliku na terenu nego gomilanje 15 polufudbalera od kojih mozda 2 sveukupno mogu donijeti razliku u JSL kao sto je, bar po meni, pametnije kupiti jednu ali kvalitetnu majicu/duks ali da valja nego za taj isti novac 5 komada pod parolom "nek' ima da se mijenja"?!
Nasa liga me apsolutno ne interesuje, realno, trenutna situacija je takva da Partizan nema razloga da brine za trofej u istoj sledecih par godina ali ne zato sto je Partizan dobar, vec sto su drugi klubovi jednostavno preslabi u ovom trenutku a ta ista liga nam nikad, koliko ja pamtim, nije bila jadnija i losija.
Nas fudbal moze da krene uzlaznom putanjom, samo treba iskorijeniti ovaj korov iz uprava klubova, ali to "samo", je realno nemoguca misija jer su te glavonje pustile korijenje do samog dna.