Autor Tema: FK Partizan 2014/15  (Pročitano 237646 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2014/15
« Odgovor #930 poslato: Maj 16, 2015, 12:12 »
Ovo je,najvjerovatnije,prva generacija igraca Partizana koje se sjecam...

Sampionsko slavlje iz sezone 1995/1996. Lijepa slika koja me nacerala na kopanje po dubinama svoje memorije  :)

Citat
Šampionsko slavlje iz '96 godine, u pretposljednem kolu Partizanu je uručen šampionski pehar uoči meča sa Vojvodinom.Na fotografiji su: Pešikan, Pažin, Damjanac, Mirković, Svetličić, do Đorđa ne prepoznajem fudbalera, Ivan Tomić, Darko Tešović, Đurić, Kralj, Mijalković i Hristov.U donjem redu su Ćirić, Krstajić, Svitlica, Bolić, Čakar, Taševski, Trenevski, Vukićević, Saveljić, Nađ, osmicu takođe ne prepoznajem.
« Poslednja izmena: Maj 16, 2015, 12:13 Фаул »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #931 poslato: Maj 16, 2015, 12:24 »
Nebojša, kažeš da 'razumiješ' finansijsku situaciju u klubu. Ako ti nije teško, objasni nam kako se, nakon onoliko unosnih transakcija i nemale zarade, došlo do ovoga?? Ovako, na prvu ruku mi padaju na pamet Jovetić, Nastasić, Savić, Sulejmani, Bambi ... ma, bilo ih je mali milion. I to su sve bili veoma uspešni transferi o kojima CZ može samo da sanja. Da li je iko sproveo finansijsku analizu poslovanja? Da li će?

Sve to sto si napisao ja potpisujem druze, ocigledno je da su pare od prodaje igraca glavonje iz uprava trpali sebi u dzep ali posto je ovo Srbija, zemlja medj' sljivama, vjerovatno se nikad nece saznati ko i koliko je novca izneo iz Partizana kao uostalom i iz Zvezde, tako da od bilo kakvih analiza nema nista.
Sa druge strane, nepobitna cinjenica je da mjesecno odrzavanje kluba kosta ali valjda i za to postoje sponzori i zarada d prodatih ulaznica, pa nije Partizan Real Madrid pa mu treba, lupam, 5 milki da bi funkcionisao, ili se ja ipak varam?!
Sve ove titule, satro zamazivanje ociju pricama kako Partizan ima trenutno isto tiltila kao i CZ moze da prodje kod napaljenih klinaca kojima manipulise par likova kojima je zvanicno zivotno zanimanje "Vodja navijaca", ali ja imam dovoljno godina i nisam glupi klinac pa me te titule uopste ne doticu, jedino, kao sto vec rekoh, sto preko iste klub ima priliku da igra kvalifikacije za LS ali citajuci koga ovi slepci hoce da dovedu kao "pojacanja", cini mi se da njih Evropa i ne zanima!
Po meni je mnogo pametnije dovesti jednog ili dva igraca koji ce da donose razliku na terenu nego gomilanje 15 polufudbalera od kojih mozda 2 sveukupno mogu donijeti razliku u JSL kao sto je, bar po meni, pametnije kupiti jednu ali kvalitetnu majicu/duks ali da valja nego za taj isti novac 5 komada pod parolom "nek' ima da se mijenja"?!
Nasa liga me apsolutno ne interesuje, realno, trenutna situacija je takva da Partizan nema razloga da brine za trofej u istoj sledecih par godina ali ne zato sto je Partizan dobar, vec sto su drugi klubovi jednostavno preslabi u ovom trenutku a ta ista liga nam nikad, koliko ja pamtim, nije bila jadnija i losija.
Nas fudbal moze da krene uzlaznom putanjom, samo treba iskorijeniti ovaj korov iz uprava klubova, ali to "samo", je realno nemoguca misija jer su te glavonje pustile korijenje do samog dna.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #932 poslato: Maj 16, 2015, 12:27 »
Gledah maloprije ovog Pantica sa ''dodjite na stadion''. Pomenu jednu suludu,ali najbolju mogucu ideju, da Nikola Pekovic kupi FKP. I zaista,koliko god djelovalo nerealno i mozda nekako cudno i rizicno,radije bih se opredijelio za tu opciju nego da ga daju na "posten tender" pa da se javi neki nepoznati strani konzorcijum iza kojeg stoji...neki domaci mungos.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #933 poslato: Maj 16, 2015, 03:57 »
Sve bi to bilo dobro Faule da drzava ne uplice svoje prste svugdje, po njima klubovi treba da se privatizuju ali nikako da donesu odluku o tome, lopovcine!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #934 poslato: Maj 16, 2015, 06:58 »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #935 poslato: Maj 16, 2015, 09:01 »
Sve bi to bilo dobro Faule da drzava ne uplice svoje prste svugdje, po njima klubovi treba da se privatizuju ali nikako da donesu odluku o tome, lopovcine!
ti stvarno mislis da je drzava maltene jedini,i najveci problem?
nema sanse.istina da drzava svemu samo jos doprinosi,i da bi dosta toga mogla ozbiljnim i sistematskim radom da sredi,ali nije ona uzrok problema,ona je eventualno neki kao katalizator...
« Poslednja izmena: Maj 16, 2015, 09:01 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #936 poslato: Maj 16, 2015, 10:18 »
ti stvarno mislis da je drzava maltene jedini,i najveci problem?
nema sanse.istina da drzava svemu samo jos doprinosi,i da bi dosta toga mogla ozbiljnim i sistematskim radom da sredi,ali nije ona uzrok problema,ona je eventualno neki kao katalizator...

Ne mislim da je jedini ali najveci krivac svakako da jeste!
Vidi, Vucic kaze kao "drzava vise nece da finansira Partizan i CZ", ok, ali zasto se onda petlja u sve sto se tice tih klubova?!
Ako vec tako prica, onda neka pusti klubove da se snalaze i traze sami sebi kupce a da pritom taj isti Vucic na celu drzave ne ocekuje masnu nadoknadu od tih potencijalnih kupaca, jednostavno, neka povuce svoje alave ruke sebi i svima je dobro.
Stvarno, ne vidim sta toliko koci privatizaciju, sta imaju i Partizan i CZ osim ruina od stadiona sto vrijedi, zar nije pametnije prodati klubove zainteresovanim investitorima i naplacivanjem poreza od svega na sta se isti placa, ista ta drzava profitira, pa evo, Englezi su ocit primjer takvog poslovanja, ili smo mi ipak bolji od njih?!
Dakle, moje misljenje je, kao sto sam na pocetku napisao, da drzava jeste najveci krivac ali ne i jedini, jer od nekoga mora da krene, kao pijacni nakupci koji su druga ili treca ruka, takav je i ovdje slucaj, drzava je dozvolila da se tako radi, neko drugi je to prihvatio kao default pojavu i nastavio, onda je i neko treci vidjeo da u svom tom ludilu moze da profitira i tako dalje u zacarani krug kojem nema kraja.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #937 poslato: Maj 16, 2015, 10:56 »
Dosadna utakmica
Koncert grupe JNA priločno smor
Pocepali mi reklamu debili

Jedina dobra stvar je stvarno dobra ekipa i zezanje na istoku
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #938 poslato: Maj 17, 2015, 11:11 »
Pocepali mi reklamu debili

:smeh3: Jbg Laki bas ti se ne da brate :D
Ali, komentator na areni je najjaci lik kad rece "Zandarmerija se okupila u vecem broju da navijaci ne bi usli na teren da gaze ovu novu travu placenu 200.000 Eura", a nakon utakmice kamera prebacuje fokus na nekog balavca kako cupa busen trave :D :D :D

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #939 poslato: Maj 17, 2015, 02:07 »

Zvaničan podatak 15 000.

Rekao bih da ovdje ima najmanje 20 000 ljudi.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #940 poslato: Maj 17, 2015, 02:11 »
ne vidi se cela jedna tribina,koja je pretpostavljam potpuno prazna...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #941 poslato: Maj 17, 2015, 02:35 »
Sjever jeste prazan, ali to je 6-7000 mjesta...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #942 poslato: Maj 17, 2015, 02:39 »
Definitivno jeste bilo vise od 15 000.

Na ovakve praznike se zaista moze uci na svakojake nacine,biti na zeljenoj tribini nebitno u odnosu na kartu koju posjedujes i slicno.

Dakle,26. titula, 10. Sasina...dajte neke statistike, garant ima zanimljivih brojeva  :)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #943 poslato: Maj 17, 2015, 02:46 »
opsta divljina!  :aplauz:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=L5wwi_o4MSw[/youtube]

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #944 poslato: Maj 17, 2015, 03:27 »
Nisam mogao a da se grohotom ne nasmijem na trenutak kad "stoka" lomi prečku.  :smeh3:

Ljudi su nosili i busene trave kao suvenire, a na ljeto ćemo da kukamo kako nam je teren u haosu.  :cigara:
« Poslednja izmena: Maj 17, 2015, 04:53 VolimPFC »