Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 216773 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #855 poslato: April 20, 2015, 12:56 »
i laki sta je problem?ako je uveden kao prijatelj kluba,ima apsolutno pravo da bude u hodniku,posto u samoj hali nije previse bezbedno za zvezdase.

Nema pravo da bude u Pioniru. Nije on nikakav prijatelj kluba, nego dobro poznati navijač sklon incidentima.
Uopšte ne sumnjam da je verbalno prvi započeo

"Najjače grupe grada, prebiće Dule sada"

I Nešo, majke ti, ti iskuliraj. Zašto imaš tu potrebu da braniše neodbranjivo i da repliciraš konstantno?
Ovo je sa moje strane dobronamerno, bez ikakvih loših namera.
Odlazak zvezdaša sa foruma, koji su napustili (a to je 3-5 ljudi) dokazuje da nisu bili u pravu. Jer su otišli.
Samo onaj koji čvrsto veruje u iskazane teorije može d aistrpi sve kontra argumente. A ne da se prvim neslaganjem podvije rep i ode.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #856 poslato: April 20, 2015, 01:06 »
PS: Iz pouzdanog izvora sam čuo da KK Partizan ni jednu jednu kaznu u ABA ligi nije platio u predhodne tri sezone.
koliko znam aba liga nadoknadjuje klubovima troskove puta.a kazne mislim da niko ne prlaca,nego jadranska to odbija od tog iznosa koji treba da nadoknadi klubu i onda im manje daje para...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #857 poslato: April 20, 2015, 01:09 »
U tom slucaju, mi ni dinara nismo dobili od ABA lige. :)
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #858 poslato: April 20, 2015, 01:18 »
laki,zvezda ako dobije npr 10mesta,ima svoje pravo da povede i 2 ili 3 navijaca,njeno pravo. druga je stvar sto je to tuzno da tako nekog lika vodis medju 10 ljudi npr. ali kao sto rekoh ima prava na to. po duletovoj izjavi doticni mu se razdrao na uvo,a verovatno to moze da znaci i da je bio 2-3m dalje,a vidi se na snimku da prica na tel, i dule kaze da se drao "kako karamo"-citat vujosevica sa konferencije. a kao sto rekoh vidi se na snimku da lik prica telefonom,sasvim moguce da je tom na telefonu to rekao,a sve da je i naerno provocirao vujosevica,ovom to ne daje pravo da zapocne tucu. koliko puta sami igraci slicne stvari vicu,pa i prolazeci pored porazenih,zamisli koliko je bilo nekih slicnih povika sa partizanove strane u blizini igraca,srtucnog staba i uprave zvezde svih ovih godina. pa nisu ulazili u tucu.vujosevica to ni najmanje ne pravda.a kao sto rekoh pri tom je sasvim moguce da je lik to na telefon pricao(uostalom slicnu stvar sam rekao i ja veceras pricajuci sa drugom na telefon)-a to i nije uopste toliko bitno za ovu pricu...
« Poslednja izmena: April 20, 2015, 01:35 NenadBG »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #859 poslato: April 20, 2015, 01:20 »
Smarate.

Niko da se nadje da prozbori koju o kosarci. Nisam neki strucnjak, ali ocekivao sam vise od dve najbolje ekipe u regionu. Da budem precizniji, vise lepse kosarke, a manje laktova, grebanja, udaranja u stomak, kopanja ociju, provokacija itd.

Seriju je resio Dzenkins sa odlicnim procentima suta. Da je on zakazao ili makar bio na nivou ove sezone, Partizan bi prosao dalje.
« Poslednja izmena: April 20, 2015, 01:26 Boki »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #860 poslato: April 20, 2015, 01:34 »
ne slazem se. igrala se generalno dobra kosarka.a zvezda mora da ispravi svoje greske u skoku.samo je u jednoj utakmici dominirala u skoku. u prvoj smo imali vise skokova,ali samo zbog defanzivnih skokova,partizan je i tada imao vise ofanzivnih.to moramo da resimo i za finale,i za plej of domace lige.
zvezda je pokazala duzu rotaciju,i pokazala da je ipak klasa za partizan trenutno. ono sto sam i rekao pokazalo se da je ritam igranja u el doneo iskustvo igranja jakih utakmica,kroz koji napreduju i igraci i tim(pa uporedite kalinica iz radnickog i sada,pa svaka mu cast na nekim partijama u reprezentaciji,ali ovo je jos visi nivo igre,kada je on u pitanju),i to je bila odlucujuca prednost zvezde.partizan bez jakih utakmica cele sezone,nije mogao da isprati taj ritam. uz to manja rotacija u odnosu na zvezdu.nama je dzenkins bio najstandardniji,pa onda kalina.ostali su svi varirali,neki i od ocaja do sjaja(npr markus).

videlo se dosta i u trenerskom obracunu. kao sto sam mislim kod bodija na forumu napisao,niti je vujosevic ono sto je neekada bio,a za sta ga vecina navijaca partizana i dalje racuna,niti je radonja dunster kakovim ga prikazuju. radonja je cinjcnica je opet pokazao te neke svoje nedostatke,ali se i izdigao iznad njih,u zadnje dve utakmice vodio ekipu totalno van sablona,dosta stvari promenio i sl.

markus nas je uveo u top 16 i sada kada je bilo kljucno pogurao nas i bio mozda i covek odluke(i juce kada smo se zadnji put odvojili,i danas posebno) i da nema vise nikakav ucinak do kraja sezone,on je svoj posao odradio.videlo se i danas da je majstor i da zna kosarku,ali je i previse nestabilan,posebno u sutu.a nije ni bas takva rupa u odbrani kakvom su ga mnogi predstavljali,sasvim je solidno cuvao svoje igrace(njemu je u stvari najveci problem ako nekog sutera treba da juri ili igrac koji ima dobru igru 1 na 1),i da mnogi visi i jaci nisu uspeli da mu se uvale na niski post.

jovic igrac iz senke,sa izuzetnim ucinkom,pa ova dva dana rekao bih i vrhunskim. odlicno odradio posao,vrhunska odbrana,plus dobra organizacija igre. treba malo da se oslobodi i da vise veruje u svoj sut i da to dotera i bice odlican plej...
« Poslednja izmena: April 20, 2015, 01:34 NenadBG »

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #861 poslato: April 20, 2015, 01:36 »
Tuga je što se celo vreme priča o dešavanjima van terena...mi smo bili bolji tamo gdecje bitno a to je na parketu a ovo,sve ostalo je sranje nebitno.

Btw.Stvarno loše izdanje Grobara nikakvo navijanje..osim standardnog repertoara uvreda...čak bi rekao da je bilo mirnije nego u nekim nebitnim mečevima u ligaškom delu ili u KSL.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #862 poslato: April 20, 2015, 01:46 »
Gde nam je Pjer? :cigara:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #863 poslato: April 20, 2015, 01:50 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=GfYhjOMtprU[/youtube]

http://www.mozzartsport.com/vesti/foto-unuce-vinjaka-u-glavu/103360

nesa kralj...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #864 poslato: April 20, 2015, 02:05 »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #865 poslato: April 20, 2015, 02:18 »
Nikako nije moguce da on to zaista misli, pa cak da je i u pravu?
« Poslednja izmena: April 20, 2015, 02:20 Boki »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #866 poslato: April 20, 2015, 02:58 »
Iskulirajte ljudi, koji vam je kurac.

Nije sto sam na gubitnickoj strani, ali zaista za ove moje i imam razumijevanja... Ali vi braco cigani očigledno niste navikli na uspjehe, zaista vam ovo teško pada...  :D ako vam se ne svidja, rado cemo se zamijeniti :)

Čudna ste vi sorta, stalno vam nesto fali :)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #867 poslato: April 20, 2015, 03:07 »
Meni ne fali ništa ja sam srećan i zadovoljan a svako ima pravo na mišljenje a kako se kaže za mišljenje...

Isto tako ko gubi ima pravo da se ljuti...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #868 poslato: April 20, 2015, 04:13 »
Evo, meni fali... još koja uvreda od strane Djembinja. Pa da idem na spavanje.

:smeh3:

Nego, kad se igra ova majstorica u Titogradu? I kad počinje finalna serija?

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #869 poslato: April 20, 2015, 07:41 »
Mislim da je dosta.
Malo ciscenja teme nije na odmet...