ne slazem se. igrala se generalno dobra kosarka.a zvezda mora da ispravi svoje greske u skoku.samo je u jednoj utakmici dominirala u skoku. u prvoj smo imali vise skokova,ali samo zbog defanzivnih skokova,partizan je i tada imao vise ofanzivnih.to moramo da resimo i za finale,i za plej of domace lige.
zvezda je pokazala duzu rotaciju,i pokazala da je ipak klasa za partizan trenutno. ono sto sam i rekao pokazalo se da je ritam igranja u el doneo iskustvo igranja jakih utakmica,kroz koji napreduju i igraci i tim(pa uporedite kalinica iz radnickog i sada,pa svaka mu cast na nekim partijama u reprezentaciji,ali ovo je jos visi nivo igre,kada je on u pitanju),i to je bila odlucujuca prednost zvezde.partizan bez jakih utakmica cele sezone,nije mogao da isprati taj ritam. uz to manja rotacija u odnosu na zvezdu.nama je dzenkins bio najstandardniji,pa onda kalina.ostali su svi varirali,neki i od ocaja do sjaja(npr markus).
videlo se dosta i u trenerskom obracunu. kao sto sam mislim kod bodija na forumu napisao,niti je vujosevic ono sto je neekada bio,a za sta ga vecina navijaca partizana i dalje racuna,niti je radonja dunster kakovim ga prikazuju. radonja je cinjcnica je opet pokazao te neke svoje nedostatke,ali se i izdigao iznad njih,u zadnje dve utakmice vodio ekipu totalno van sablona,dosta stvari promenio i sl.
markus nas je uveo u top 16 i sada kada je bilo kljucno pogurao nas i bio mozda i covek odluke(i juce kada smo se zadnji put odvojili,i danas posebno) i da nema vise nikakav ucinak do kraja sezone,on je svoj posao odradio.videlo se i danas da je majstor i da zna kosarku,ali je i previse nestabilan,posebno u sutu.a nije ni bas takva rupa u odbrani kakvom su ga mnogi predstavljali,sasvim je solidno cuvao svoje igrace(njemu je u stvari najveci problem ako nekog sutera treba da juri ili igrac koji ima dobru igru 1 na 1),i da mnogi visi i jaci nisu uspeli da mu se uvale na niski post.
jovic igrac iz senke,sa izuzetnim ucinkom,pa ova dva dana rekao bih i vrhunskim. odlicno odradio posao,vrhunska odbrana,plus dobra organizacija igre. treba malo da se oslobodi i da vise veruje u svoj sut i da to dotera i bice odlican plej...