Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 216637 puta)

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #885 poslato: April 20, 2015, 04:14 »
ovaj Sojic je ako se ne varam isti onaj što je oteo mirkofon novinarki sa B92 kada se usudila da postavi pitanje Terzicu, dakle samo još jedan u nizu đilkoša i pajsera sa tribine koji imaju političku zaštitu da se džiberišu okolo, slično kao Vavić i još par momaka na drugoj strani.

Inače sam slabo upućen u te stvari, a nekako i ne želim previše ulaziti u te off the road pričice, što kaže Nele, "što manja dijete znaš to si manje nesretan"  :kafa:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #886 poslato: April 20, 2015, 04:30 »
zgembo,ne znam kako je dangubic izgubio sezonu,u ovom trenutku je minimun 20-30% bolji igrac nego na kraju prosle sezone,a jos moze da napreduje ove sezone. posebno je glupo gledati njegovu sezonu kroz 4 utakmice ove serije ili kroz zadnje 2 kada je imao manju minutazu.

inace kod vas gagi nema ugovor,tj njemu je ugovor isticao proslog leta i produzio ga je zbog povrede,tj da nije bilo povrede on bi letos bez obestecenja otisao negde,ovako je produzio na jos godinu dana,tj istice mu ovog leta...

i da to je taj sojic,samo sto nije oteo mikrofon novinarki,nego joj je sa mikrofona skinuo onaj sundjer...
« Poslednja izmena: April 20, 2015, 04:36 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #887 poslato: April 20, 2015, 04:49 »

taj lik je kao neko poluzvanicno obezbedjenje funkcionerima u Zvezdi verovatnoje i na platnom spisku i sigurno je u Pioniru bio kao službeni predstavnik KKCZ jer drugačije ne bi mogao da sedi na kupi pored igrača i stručnog štaba.
Ima i Vujošević nekog svog bodigarda koji ga evo barem dve godine prati kad su derbiji u pitanju ne znam da li je službeno lice ali on prolazi sa Vujoševićem i kad je Zvezda domaćin bez ikakvih problema, vidim da je i on razmenjivao udarce a oo nekim informacijama doduše sa ške zvezdaške strane on je i započeo incident tj prvi je udario ovog Sojića koji je uralo po hodniku

Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #888 poslato: April 20, 2015, 05:16 »
pero,na snimku se vidi da je sojic pricao telefonom,tako da skoro sigurno sta god rekao nije bilo upuceno vujosevicu. pri tom sam vujosevic je rekao da je ovaj vikao "ala karamo",smem da se kladim da su se zvezdasi svih ovih godina naslusali u hodniku takvih recenica sa grobarske strane,pa se niko nije tukao. znaci na to ala karamo vujosevic prilazi i udara ga. sve i da je direktno vujosevica prozivao,a verovatno nije,to nije nikakvo opravdanje za zapocinjanje tuce...

price o tome ko je sojic,sta ce on tu i sl,su samo zamena teza,da se ne bi reklo da je vujosevic zapoceo tucu i jos jednom po ko zna koji put pokazao da je rak srpske kosarke...
« Poslednja izmena: April 20, 2015, 05:30 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #889 poslato: April 20, 2015, 05:20 »
Nebitno.. :kafa:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #890 poslato: April 20, 2015, 05:22 »

naravno da će se prebacivati krivica na drugog to je barem u Srbiji tak normalno
 ko god da je bio nije bio slucajni navijac već član kluba koji je prijavljen kao delegacija jer su samo tako mogli da udju u restriktivni prostor

Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #891 poslato: April 20, 2015, 05:47 »
Ja prije svega nemam razloga da budem isfrustriran, ponavljam po ne znam ni sam koji put, pobjedio je bolji tim, cestitao sam kao covjek, prvi sam osudio Pavlovicev gest nad Lazicem, a sto se Nenada tice, on dobro zna da ja njega kao covjeka jako postujem, nas 10-ak je i pokrenulo ovaj forum, i nemam ja sta kome da se pravdam ni da dokazujem svoje postovanje ili nepostovanje.
Jesam malo i pretjerao i kao covjek covjeku, ovim putem, zelim da se izvinim Nesi ako sam ga uvrijedio.
Medjutim, previse je ovdje demagoga i mudrosera koji umjesto da pociste smece u svom dvoristu gledaju u komsijino i to me je isprovociralo.
Blefer je samo 100% direktan lik, ja mu skidam kapu za to, najvise sam u zivotu mrzio ljude koji ti u lice pricaju jedno a cim okrenes ledja pocnu sasvim drugu pricu a danas je, nazalost, 90% takvih ljudi u svakodnevnom zivotu.
I, znaci, Blefer se ne uklapa u ovih gore navedenih 90% i odmah je los ili sta?!
Ti, Saga, gledaj svoja posla, nemoj mi samo jos i ti moralisati, moje je pravo da kazem ono sto mislim i cvrsto stojim iza svojih rijeci, podsjeti se samo skandiranja Vasih navijaca prema bilo kojem Srpskom klubu, kako ono bijese, U... Srbina ili ipak Srbe na V..e???
Branko Lazic nikad nije imao veze sa kosarkom ali je zato magistrirao provociranje i simuliranje, Boban Marjanovic je dobar decko ali da je ruzan - ruzan je, Kalinic ima krivu vilicu i to je tako, Vujosevic jeste budala svoje vrste ali je dobar strucnjak, Pavlovic je ispao seljak ala Gurovic i ja sam to prvi ovdje napisao, Macvan, jbg, stvarno ima ogromnu glavurdu ...
Jesam li negdje pogrijesio mozda, sta je tu strasno?!
Oduvijek su bile prozivke na racun izgleda sportista i tu ne vidim nista strasno, sta mene briga sto je Kalinic kao mali slomio vilicu - slomio sam i ja lijevi rucni zglob 2 puta i imam krivu ruku kao lopatu i da mi ne znam sta neko kaze u vezi toga, svejedno mi je, naucio sam da zivim sa tim, zaboli me!

Na mreži djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #892 poslato: April 20, 2015, 05:55 »
@saga
Jel ti znas da citas?
Vujosevica si milion puta nazvao svinjom i bolesnikom, ko je pominjao da si pricao o drugim forumasima?
Dno ti je kad se Lazic i Kalinic vredjaju, ali legitimno je Vujosevica nasivati svakakvim imenima, a nista ti licno nije uradio, kako si se vec lepo izrazio.
Lepo sam te pitao sta to govori o tebi?
« Poslednja izmena: April 20, 2015, 05:58 djemba djemba »
Oprem dobro

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #893 poslato: April 20, 2015, 05:57 »
Jel ti znas da citas?
Vujosevica si milion puta nazvao svinjom i bolesnikom, ko je pominjao da si pricao o drugim forumasima?
Dno ti je kad se Lazic i Kalinic vredjaju, ali legitimno je Vujosevica nasivati svakakvim imenima, a nista ti licno nije uradio, kako si se vec lepo izrazio.
Lepo sam te pitao sta to govori o tebi?

Opusteno brate, EU cini svoje, valjda  :bam:

Na mreži djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #894 poslato: April 20, 2015, 06:05 »

da nije nameštao doktor košarke još po neđt kao čelnik reprezentacije mnogi danas ne bi imali penzije a mi bi bili uskraćeni za neka slavlja
 nema morala u srpskom sportu poodavno
 tu naravno izuzimma pojedine igrače koji su pravi vitezovi i koji i pored poraza znaju da ostanu prisebni ali čelnici u našem sportu su prljavi do koske i niko tu ne može prebaciti drugom da jeprljaviji. Vujošević takakv kakav jeste ima problem što je ostao sam jer su se svi oni koji su se grabali o uspehe partizana sklonili i pustili da on sam vodi neki svoj sveti džihad sve nadajući se da će on pregoreti i pući u svemu tome kako ne bi morali da mu isplate sve što mu se duguje ...
Kad Starina objasni.  :klanja:
Oprem dobro

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #895 poslato: April 20, 2015, 07:25 »
zgembo,ne znam kako je dangubic izgubio sezonu,u ovom trenutku je minimun 20-30% bolji igrac nego na kraju prosle sezone,a jos moze da napreduje ove sezone. posebno je glupo gledati njegovu sezonu kroz 4 utakmice ove serije ili kroz zadnje 2 kada je imao manju minutazu.

voleo bih da delim tvoj optimizam. Nemam pojma na osnovu čega si ti procenio da je on 20-30% bolji igrač nego lani. Šteta što se za evropsku košarku ne rade advanced stats, voleo bih da vidim njegov "usage rate", tj. frenventnost napada sa loptom u ruci. On je cele ove sezone bio off the ball, dakle napadao je sa minimumom kreacije, samo iz cutova i kao spot up igrač (ubi me što moram koristiti ove strane termine, ali naših prosto nema). Obzirom da mu statični šut kroz karijeru nikad nije bio jača strana, rekao bih da je igra van uloge.

Dangubić je kroz mlađe kategorije svo vreme bio igrač s loptom, u Kris Krosu je bio isključivo plej, u Hemofarmu 1/2, a kasnije u Megi više 2 ili sekundarni plej, zbog akcenta na Vasu, i kasnije Miljenovića. Ali u svakom slučaju, igrač sa loptom, sa prilično dobrom kontrolom uprkos visini. U ovoj sezoni, Dangubić je meni više ličio na SF, uglavnom bez lopte (što je i očekivano gledajući kompoziciju rostera i tri tako rasna ball handlera poput Amera i Jovića).

Ako govorimo o nekom napretku, svakako se može reći da je iskusniji zbog igranja pod tenzijom (što je posebno bitno nakon staža u Megi sa minimumom odgovornosti u igri), i verovatno fizikalija, međutim u samoj igri, ja nisam ništa video.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #896 poslato: April 20, 2015, 07:49 »
Stvarno, da vas čovek pita, što ste toliko nervozni?
Pa, moralo je i to jednom da se desi. Ustvari, idealno je što je to bilo baš ove sezone
kad država mučki rastura jsd, tako da imaju fenomenalan izgovor.

Najveseliji su mi komentari tipa, ja sam čovek, čestitao sam, ali onoj džukeli i onom akrepu želim sve najgore.  :eek:

Ili, godinama nam je vazniji tudji neuspeh nego sopstveni uspeh,  a onda sledi šamar: ne sme niko da kritikuje DV (u prevodu, nas) ko je navijač privatnog kluba NČ !!!
 :slavi:

Ajde, bilo prošlo, okrećemo se novim izazovima i svakako, trijumfima.

U Srbiji se - tako mi javljaju prijatelji - od danas živi bolje.

:harmonika:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #897 poslato: April 20, 2015, 07:51 »
 :harmonika:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #898 poslato: April 20, 2015, 07:54 »
E, zaboravio sam da vam prijavim jako zanimljivu izjavu MWilla za Sport network (ako vas zanima, pronadjite je sami!) . Prvo, momak je neverovatno elokventan, a kao drugo, u čemu me je baš iznenadio, nahvalio je Radonju kao niko dosad. Način na koji ih je spremio, kako su gledali video snimke i on im je do detalja objašnjavao šta treba da rade. Nekoliko puta je istakao Radonjinu ulogu i baš me je kupio jer barem on nema razloga da mu se uvlači.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #899 poslato: April 20, 2015, 08:34 »
Ja prije svega nemam razloga da budem isfrustriran, ponavljam po ne znam ni sam koji put, pobjedio je bolji tim, cestitao sam kao covjek, prvi sam osudio Pavlovicev gest nad Lazicem, a sto se Nenada tice, on dobro zna da ja njega kao covjeka jako postujem, nas 10-ak je i pokrenulo ovaj forum, i nemam ja sta kome da se pravdam ni da dokazujem svoje postovanje ili nepostovanje.
Jesam malo i pretjerao i kao covjek covjeku, ovim putem, zelim da se izvinim Nesi ako sam ga uvrijedio.
Medjutim, previse je ovdje demagoga i mudrosera koji umjesto da pociste smece u svom dvoristu gledaju u komsijino i to me je isprovociralo.
Blefer je samo 100% direktan lik, ja mu skidam kapu za to, najvise sam u zivotu mrzio ljude koji ti u lice pricaju jedno a cim okrenes ledja pocnu sasvim drugu pricu a danas je, nazalost, 90% takvih ljudi u svakodnevnom zivotu.
I, znaci, Blefer se ne uklapa u ovih gore navedenih 90% i odmah je los ili sta?!
Ti, Saga, gledaj svoja posla, nemoj mi samo jos i ti moralisati, moje je pravo da kazem ono sto mislim i cvrsto stojim iza svojih rijeci, podsjeti se samo skandiranja Vasih navijaca prema bilo kojem Srpskom klubu, kako ono bijese, U... Srbina ili ipak Srbe na V..e???
Branko Lazic nikad nije imao veze sa kosarkom ali je zato magistrirao provociranje i simuliranje, Boban Marjanovic je dobar decko ali da je ruzan - ruzan je, Kalinic ima krivu vilicu i to je tako, Vujosevic jeste budala svoje vrste ali je dobar strucnjak, Pavlovic je ispao seljak ala Gurovic i ja sam to prvi ovdje napisao, Macvan, jbg, stvarno ima ogromnu glavurdu ...
Jesam li negdje pogrijesio mozda, sta je tu strasno?!
Oduvijek su bile prozivke na racun izgleda sportista i tu ne vidim nista strasno, sta mene briga sto je Kalinic kao mali slomio vilicu - slomio sam i ja lijevi rucni zglob 2 puta i imam krivu ruku kao lopatu i da mi ne znam sta neko kaze u vezi toga, svejedno mi je, naucio sam da zivim sa tim, zaboli me!
kakve ovo ima veze s tim da je ponašanje DV dno dna?!  ???
sad bi ja valjda tebi trebao reći kakvi su vaši krasni, i što skandiraju hrvatskim klubovima i igračima?!  :zbunjen:
na kraju krajeva, nema tu razlike...

al dobro, tebi smeta i to što Đokica ne plaća porez u Srbiji, iako je za tu istu zemlju učinio više nego ijedan vaš političar, ili biznismen...i kroz promociju, i kroz humanitarni rad...

@djemba - Vujoševića si ponašanjem stavio u isti koš sa Lazićem i Kalinićem?! mašala...zaboravi da sam išta rekao, ne vrijedi...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč