Ja prije svega nemam razloga da budem isfrustriran, ponavljam po ne znam ni sam koji put, pobjedio je bolji tim, cestitao sam kao covjek, prvi sam osudio Pavlovicev gest nad Lazicem, a sto se Nenada tice, on dobro zna da ja njega kao covjeka jako postujem, nas 10-ak je i pokrenulo ovaj forum, i nemam ja sta kome da se pravdam ni da dokazujem svoje postovanje ili nepostovanje.
Jesam malo i pretjerao i kao covjek covjeku, ovim putem, zelim da se izvinim Nesi ako sam ga uvrijedio.
Medjutim, previse je ovdje demagoga i mudrosera koji umjesto da pociste smece u svom dvoristu gledaju u komsijino i to me je isprovociralo.
Blefer je samo 100% direktan lik, ja mu skidam kapu za to, najvise sam u zivotu mrzio ljude koji ti u lice pricaju jedno a cim okrenes ledja pocnu sasvim drugu pricu a danas je, nazalost, 90% takvih ljudi u svakodnevnom zivotu.
I, znaci, Blefer se ne uklapa u ovih gore navedenih 90% i odmah je los ili sta?!
Ti, Saga, gledaj svoja posla, nemoj mi samo jos i ti moralisati, moje je pravo da kazem ono sto mislim i cvrsto stojim iza svojih rijeci, podsjeti se samo skandiranja Vasih navijaca prema bilo kojem Srpskom klubu, kako ono bijese, U... Srbina ili ipak Srbe na V..e???
Branko Lazic nikad nije imao veze sa kosarkom ali je zato magistrirao provociranje i simuliranje, Boban Marjanovic je dobar decko ali da je ruzan - ruzan je, Kalinic ima krivu vilicu i to je tako, Vujosevic jeste budala svoje vrste ali je dobar strucnjak, Pavlovic je ispao seljak ala Gurovic i ja sam to prvi ovdje napisao, Macvan, jbg, stvarno ima ogromnu glavurdu ...
Jesam li negdje pogrijesio mozda, sta je tu strasno?!
Oduvijek su bile prozivke na racun izgleda sportista i tu ne vidim nista strasno, sta mene briga sto je Kalinic kao mali slomio vilicu - slomio sam i ja lijevi rucni zglob 2 puta i imam krivu ruku kao lopatu i da mi ne znam sta neko kaze u vezi toga, svejedno mi je, naucio sam da zivim sa tim, zaboli me!