Pogrdne opaske upućene na "gospodinovu" adresu nemaju ama baš nikakve veze sa njegovim izgledom.
Kad već pitate.
Svaka kritika koja je njemu upućena je "inspirisana" njegovim ponašanjem i trovanjem. "Svinja" je tu korišćena više kao nekakva moralna metafora, iako je meni to krajnje draga životinja.
Zato je potpuno budalasto porediti pokušaj ismejavanja Zvezdinih igrača na konto fizičkog izgleda, sa kritikom DV zbog njegovih "ljudskih" kvaliteta.
Mislim da je ne samo suvišno nego i krajnje smešno da sad bilo ko krene da navodi njegove istupe, prestupe, provokacije, psovanja itd. NIJEDAN drugi trener jsd nije nikada doživeo takva prozivanja, jer se nijedan drugi trener jsd nije bavio prizemnim udarcima i pljuvanjima kao što to sebi dozvoljava ovaj drmr više od deceniju za redom!
To što smo mi, Zvezdaši, opet pisali o njemu (a vi se, kao iščudjavate - "ju, ju, pa zašto ne pišete o svom uspehu nego opet o njemu?" ) je iz razloga što je on
opet i ovaj put pokušao da skrene priču o sportskom nadmetanju u vode zavere, sudijske urote, državne konspiracije itd. I to nakon
onakvih scena na parketu Pionira! Nakon udaraca u ledja, ismejavanja (opet iz teške nemoći) Kalinine face, udaranja u jaja, hvatanja za članak, ... joooj, bedno, bedno. Ajde da je to uradio neki pilićar, ali veliki NBA pecaroš kojeg je čekala sva grobarija sa unapred odštampanim plakatima??? Alo?
Ali, neka. SUPER da niko od naših nije naseo. Djenkin osmeh nakon udaranja s ledja vredi više nego ceo "Derviš i smrt"! Oprosti, Mešo.
Da DV prosipa svoje ludilo na nekom svom, privatnom, forumu - ne bi se niko od nas NIKADA ni osvrnuo na njegove somnabulentne budalaštine. ALI, on je
prešjednik sportskog društva! Ej, čooče! On je trener "Institucije". On i te kako ima uticaja u medijima i uopšte u sportu u Srbiji. Kao malo koji
stranac, rekao bih.
I ZATO smo jedva dočekali da ga vidimo onako poludelog, dok u tunelu napada lika koji se - dok RAZGOVARA TELEFONOM - podsmeva na njegov račun.
Veliki je to čovek. I veliko je njegovo ludilo.
Možete li da zamislite Karija, Žeravicu, Dr. Acu Nikolića, Dr. Ivković Duleta, Žoca... ma BILO KOJEG drugog ozbuiljnog domaćeg trenera da dozvoili sebi da se onako srolja? Alo, bre, pa ti si trener INSTITUCIJE! I dozviljava sebi da te neki tamo šipkaš toliko isprovocira da na kraju kornjače moraju da te obuzdavaju?!?
I zato je još veći i bolniji njegov pad. Moralni, pre svega, a potom i u svakom drugom pogledu.
Dok sam pre par sati razmišljao o ovom forumskom prepucavanju, setih se najednom vremena pod velikim diktatorom Zlobom. Pio je i pio i napio se krvi običnom narodu - te je sasvim očekivano bilo da su ljudi onoliko otkinuli kada su se konačno kurtalisali bede! To je taj osećaj iznenadnog trijumfa, pobede nad zlom i tu nema granica. Kraj! Raduj se, narode!
Koliko godina, decenija ili vekova se već DV proserava i arogantno podsmeva Zvezdi? I OK, imao je pokriće. Imao je odlične igrače, nekoliko generacija već, pa je mogao da vileni.
Ali, kao što je i sam izjavio, "nijedno zlo ne traje večno". E, bravo care. To je to. Hvala bogu da si ukapirao. Jer, nije red da se sudije "igraju tudjim, a ni svojim, životima" toliko dugo. Zar ne?
I evo, jesam "licimer" (a nisam "licemer", tek da se zna

), što dopuštam sebi da ga provlačim kroz blato gde mu, je i mesto, a pritom navijam za klub koji vodi jedna druga moralna nakaza - Nebojša Čović.
Ju, ju, ju! Kako sam samo mogao!?
Pa, mogao sam. Mogao sam, jer moja kritika velikog maga uopšte
ne isključuje kritiku i poziv na odgovornost NČ.
Ako je krao pare od "jadnog naroda" sa KiM - neka ODGOVARA!
Ako je bio umešan u bilo koje druge malverzacije i mahinacije - NEKA ODGOVARA!
Neka mu se sudi!
Zašto bih to uopšte dovodio u pitanje? Zato što slavim premeštaj DV u Lazu Lazarević?
Neće moći. Kod mene stvari ne funkcionišu tako. Kao, "pa vi ste još gori".
Hajte lepo, izadjite sa dokazima, brojkama, podacima i nema problema.
Za mene lično je NČ jedan efemeran lik koji je, doduše, uleteo u Zvezdu u pravom trenutku sa pravim planom i idejama. I tu je kraj.
Moja Zvezda je mnooooooogo, ali mnooooooooogo veća od jednog NČ! Moja Zvezda su još oni entuzijasti koji su udarili temelje jugoslovenskoj klupskoj košarci. MZXajstori šljake, kako podrugljivo govore ovi što su se tek juče ispilili. Moja Zvezda su još i Gec, Kalember, Popović (svi do jednog prijatelji mog ćaleta preko kojeg sam ih upoznao još kao klinac) , Dr. Aca Nikolić, pa Cvele, Kaponja, Moka, Duci, Rakoč stariji, Laza, Sarjan... pa Avdija, Guza Janković, Radović, Žiga... Trifa 'trojka' i još mnogi, mnogi drugi koji su voleli tu lepui igru, košarku.
Šta je jedan Nebojša Čović prema svima njima?
Igračka, bre.Nemojte da se zajebavamo.