Autor Tema: ABA liga 2014/2015  (Pročitano 216564 puta)

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
  • Ugled: +145/-113
    • Pogledaj profil
Odg: ABA liga 2014/2015
« Odgovor #900 poslato: April 20, 2015, 09:35 »

Blefer je samo 100% direktan lik, ja mu skidam kapu za to, najvise sam u zivotu mrzio ljude koji ti u lice pricaju jedno a cim okrenes ledja pocnu sasvim drugu pricu a danas je, nazalost, 90% takvih ljudi u svakodnevnom zivotu.
I, znaci, Blefer se ne uklapa u ovih gore navedenih 90% i odmah je los ili sta?!
Ti, Saga, gledaj svoja posla, nemoj mi samo jos i ti moralisati, moje je pravo da kazem ono sto mislim i cvrsto stojim iza svojih rijeci, podsjeti se samo skandiranja Vasih navijaca prema bilo kojem Srpskom klubu, kako ono bijese, U... Srbina ili ipak Srbe na V..e???

Auu kako kratko, ali ubitačno!

Ili, hmm... kaj?  :zbunjen:

Čovjek ne smije ništa komentirati jer je, pazi sad ovo  :uzbudjen:, netko iz njegove zemlje, zemlje kao nacionalne države, zemlje kao country, izvin'te- kaunčri, totalno random osoba s kojom Sagica veze nikakve nema, nešto jednom skandirao.

Jel to taj argument? Jel sam dobro ukapirao?

Pa genijalno! Fantastično! Božanstveno! Ingeniozno! Delišs!    :respect

I onda, šećer na kraju, ubacivanje EU u jednadžbu.

Bez zajebancije  :respect

Još bi samo dodao, s poštovanjem, i pravo je budale da bude budala, ali to ne znači i da budala mora biti.

Auu, ovo je duboko.

« Poslednja izmena: April 20, 2015, 09:37 Edvard Kulen »

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #901 poslato: April 20, 2015, 10:11 »
jako zanimljive grobarske provokacije,evo sada je nebojsa objasnio ko smo i sta smo.mnogo ti hvala,otvorices nam oci.

vidim da smetam grobarima sto konstantno odgovaram na njihove tvrdnje(laki ne mislim na tebe).izvinite,ali sta da se radi. uz to nikog nisam provocirao,podjebavao i sl,nego sam vecinom odgovarao na vase tvrdnje.istina i sebi nekada dosadim kada udjem u neku diskusiju pa vrtimo po ko zna koji put istu pricu,ali ako vi ne odustajete,zasto bih ja(jebi ga znam da budem tvrdoglav,sta da se radi)...
navikli ste da podjebavate kada ste bolji, sada bi da podjebavate i provocirate i kada ste izgubili.lepo.ali ja ne moram da vam ocutim nista od toga...

nebojsa, sto se tice vujosevica i sta bi uradio sa zvezdinom ekipom,ne znam,ali znam sta je uradio u cska,jedini put u predhodnih mislim 10 god se nisu plasirali ni u top 16.stvarno majstorski uspeh.nije to lako postici...
sto se tice igraca za koga je i zvonar bogorodicine crkve izmislio lepotu i dzukele lazica,zamisli kada oni takvi karaju pavlovica,kakav je onda pavlovic...
a prodavanje nebojsi covicu-nisam se ja nikome prodavao,ali sam oduvek bio za tu opciju od kada je pocela da se pominje,a to je bar 3-4 god pre njegovog ulaska u klub.
i za kraj hvala ti sto si se potrudio i da mi objasnis sta ja mislim...

niste se prodali, samo ste dali guzu pod kiriju

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #902 poslato: April 20, 2015, 10:38 »

@djemba - Vujoševića si ponašanjem stavio u isti koš sa Lazićem i Kalinićem?! mašala...zaboravi da sam išta rekao, ne vrijedi...

Pričao si o tome kako je nisko vrijeđati nekoga zbog fizičkog izgleda ili nekog nedostatka ili bolesti...   

e pa ovdje je Dule bezbroj puta nazivan svinjom debelom i krmačom, što je posebna ironija, jer odavno više nije debeo, nažalost rekao bih, znajući razlog njegovog gubljenja težine...

da ne pričam o niskosti koju su(ne ti) pojedini forumaši demonstrirali sa onom već čuvenom "uzmi Dule šaku lekova", čovjeku koji zaista nosi torbicu ljekova na svaki trening Partizana.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #903 poslato: April 21, 2015, 12:08 »
@saga
Nisam ja stavio nikoga u isti kos, vec si ti resio da budes moralna vertikala i drzis nekom predavanje o predrasudama na osnovu izgleda. Pritom si rekao "kako mozes sa tako nesto kazes za nekoga ko ti nista nije ucinio".
Jos jednom te pitam, sta to govori o tebi, koji si milion puta nazivao Vujosevica najpogrdnijim imenima?
Pitam te istim jezikom kojim si ti pitao Nebojsu.
« Poslednja izmena: April 21, 2015, 12:08 djemba djemba »
Oprem dobro

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #904 poslato: April 21, 2015, 01:14 »
Pogrdne opaske upućene na "gospodinovu" adresu nemaju ama baš nikakve veze sa njegovim izgledom.
Kad već pitate.
Svaka kritika koja je njemu upućena je "inspirisana" njegovim ponašanjem i trovanjem. "Svinja" je tu korišćena više kao nekakva moralna metafora, iako je meni to krajnje draga životinja.

Zato je potpuno budalasto porediti pokušaj ismejavanja Zvezdinih igrača na konto fizičkog izgleda, sa kritikom DV zbog njegovih "ljudskih" kvaliteta.

Mislim da je ne samo suvišno nego i krajnje smešno da sad bilo ko krene da navodi njegove istupe, prestupe, provokacije, psovanja itd. NIJEDAN drugi trener jsd nije nikada doživeo takva prozivanja, jer se nijedan drugi trener jsd nije bavio prizemnim udarcima i pljuvanjima kao što to sebi dozvoljava ovaj drmr više od deceniju za redom! 

To što smo mi, Zvezdaši, opet pisali o njemu (a vi se, kao iščudjavate - "ju, ju, pa zašto ne pišete o svom uspehu nego opet o njemu?" ) je iz razloga što je on opet i ovaj put pokušao da skrene priču o sportskom nadmetanju u vode zavere, sudijske urote, državne konspiracije itd. I to nakon onakvih scena na parketu Pionira! Nakon udaraca u ledja, ismejavanja (opet iz teške nemoći) Kalinine face, udaranja u jaja, hvatanja za članak, ... joooj, bedno, bedno. Ajde da je to uradio neki pilićar, ali veliki NBA pecaroš kojeg je čekala sva grobarija sa unapred odštampanim plakatima??? Alo? 

Ali, neka. SUPER da niko od naših nije naseo. Djenkin osmeh nakon udaranja s ledja vredi više nego ceo "Derviš i smrt"! Oprosti, Mešo.

Da DV  prosipa svoje ludilo na nekom svom, privatnom, forumu - ne bi se niko od nas NIKADA ni osvrnuo na njegove somnabulentne budalaštine. ALI, on je prešjednik sportskog društva! Ej, čooče! On je trener "Institucije". On i te kako ima uticaja u medijima i uopšte u sportu u Srbiji. Kao malo koji stranac, rekao bih.

I ZATO smo jedva dočekali da ga vidimo onako poludelog, dok u tunelu napada lika koji se - dok RAZGOVARA TELEFONOM - podsmeva na njegov račun.
Veliki je to čovek. I veliko je njegovo ludilo.

Možete li da zamislite Karija, Žeravicu, Dr. Acu Nikolića, Dr. Ivković Duleta, Žoca... ma BILO KOJEG drugog ozbuiljnog domaćeg trenera da dozvoili sebi da se onako srolja? Alo, bre, pa ti si trener INSTITUCIJE! I dozviljava sebi da te neki tamo šipkaš toliko isprovocira da na kraju kornjače moraju da te obuzdavaju?!?

I zato je još veći i bolniji njegov pad. Moralni, pre svega, a potom i u svakom drugom pogledu.

Dok sam pre par sati razmišljao o ovom forumskom prepucavanju, setih se najednom vremena pod velikim diktatorom Zlobom. Pio je i pio i napio se krvi običnom narodu - te je sasvim očekivano bilo da su ljudi onoliko otkinuli kada su se konačno kurtalisali bede! To je taj osećaj iznenadnog trijumfa, pobede nad zlom i tu nema granica. Kraj! Raduj se, narode!

Koliko godina, decenija ili vekova se već DV proserava i arogantno podsmeva Zvezdi? I OK, imao je pokriće. Imao je odlične igrače, nekoliko generacija već, pa je mogao da vileni.
Ali, kao što je i sam izjavio, "nijedno zlo ne traje večno". E, bravo care. To je to. Hvala bogu da si ukapirao. Jer, nije red da se sudije "igraju tudjim, a ni svojim, životima" toliko dugo. Zar ne?

I evo, jesam "licimer" (a nisam "licemer", tek da se zna  :D ), što dopuštam sebi da ga provlačim kroz blato gde mu, je i mesto, a pritom navijam za klub koji vodi jedna druga moralna nakaza - Nebojša Čović.

Ju, ju, ju! Kako sam samo mogao!?

Pa, mogao sam. Mogao sam, jer moja kritika velikog maga uopšte ne isključuje kritiku i poziv na odgovornost NČ.
Ako je krao pare od "jadnog naroda" sa KiM - neka ODGOVARA!
Ako je bio umešan u bilo koje druge malverzacije i mahinacije - NEKA ODGOVARA!
Neka mu se sudi!
Zašto bih to uopšte dovodio u pitanje? Zato što slavim premeštaj DV u Lazu Lazarević?
Neće moći. Kod mene stvari ne funkcionišu tako. Kao, "pa vi ste još gori".

Hajte lepo, izadjite sa dokazima, brojkama, podacima i nema problema.
Za mene lično je NČ jedan efemeran lik koji je, doduše, uleteo u Zvezdu u pravom trenutku sa pravim planom i idejama. I tu je kraj.

Moja Zvezda je mnooooooogo, ali mnooooooooogo veća od jednog NČ! Moja Zvezda su još oni entuzijasti koji su udarili temelje jugoslovenskoj klupskoj košarci. MZXajstori šljake, kako podrugljivo govore ovi što su se tek juče ispilili. Moja Zvezda su još i Gec, Kalember, Popović (svi do jednog prijatelji mog ćaleta preko kojeg sam ih upoznao još kao klinac) , Dr. Aca Nikolić, pa Cvele, Kaponja, Moka, Duci, Rakoč stariji, Laza, Sarjan... pa Avdija, Guza Janković, Radović, Žiga... Trifa 'trojka' i još mnogi, mnogi drugi koji su voleli tu lepui igru, košarku.
Šta je jedan Nebojša Čović prema svima njima? Igračka, bre.
Nemojte da se zajebavamo.

« Poslednja izmena: April 21, 2015, 03:07 nyc »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #905 poslato: April 21, 2015, 01:19 »
http://www.sportnetwork.rs/play/77478/vilijams-preuzeo-sam-odgovornost

Nadam se da cete moci da otvorite ovaj link. To je Marcusov (kratak) intervju. Neverovatno elokventan, konkretan, ma sve je objasnio. Uopste se nije nesto folirao i izvlacio ("bi
će teško, daćemo sve od sebe") , nego je komentarisao i pojedine igrace i Radonju.
Sjajan, sjajan momak.

Kratak rezime:
"To što se tiče igranja na strani. Za mene je to beznačajno. I kao domaćin i kao gost, okružen si bukom. Meni je to stvarno nebitno. Navijači su poslednje o čemu bi trebalo da razmišljamo. Naš posao je košarka i mislim da su i sudije to shvatile i pobrinule se da se igra samo košarka.
Na kraju, mi smo jednostavno bili bolji. U tri od četiri utakmice smo igrali bolju košarku, pre svega bolju odbranu.
Trener nas je pripremio fenomenalno. Neverovatno dobro je isplanirao svaki trening, a tu su onda bili još i video snimci koje smo zajedno gledali. Uopšte, sjajno nas je vodio i nadgledao. Non stop nam je govorio, "ako želite da igrate finale i da iduće sezone budete u EL - onda znate šta vam je činiti. Na parket i tamo ostavite srce."
I to smo i uradili. Uopšte, ova grupa momaka je neverovatna.
Ova sezona je imala i uspone i padove, ali uglavnom uspone.  Ja ne mogu da vam objasnim koliko sam ponosan na ove momke.
(tu upada neko sa pitanjem, nisam čuo, no MW nastavlja)
MA, u svakom trenutku je neko drugi znao da povuče i tako je bilo cele sezone. Recimo, na ovoj utakmici sam odigrao odličnu treću i možda deo četvrte četvrtine. A onda, na nekim drugim utakmicama, tu je bio Bobi. Ili, čitavu ovu plejof seriju, Čarls (Djenka) je bio naš čovek. Uvek se tu našao neko ko će da preuzme teret i tako je bilo cele sezone.
Mislim da je to najveći kvalitet našeg tima, da smo toliko raznovrsni. Kalinić je odigrao sjajnu seriju. Bobi možda nije bio na svom nivou - ali sva pažnja je bila usmerena ka njemu. U tim uslovima, mislim da je odigrao sjajno - dodavao je, prihvatio je da ga udvajaju i pored svega je uspevao da donese sjajne odluke.
Kako rekoh, uvek je neko drugi znao da povuče. Juče je, recimo, Luka odigrao sjajno "na tabli".
Kao što sam rekao, neverovatno sam ponosan na ovu ekipu.

(Pitanje: Šta očekujete u finalu? Koji tim vam više odgovara?)

Oba tima su teški protivnici. Da nisu, ne bi ni bili ovde. Ako bismo sudili na osnovu utakmica koje smo odigrali sa njima, pogledajte, dobro smo igrali protiv njih ovde - pobedili smo i jedne i druge, ali već na strani, jedva smo ih pobedili, sa košem razlike!
Znamo šta nas čeka. Trenutno je 2:2 kod njih i mi ćemo gledati majstoricu. Pa ćemo videti...
« Poslednja izmena: April 21, 2015, 03:36 nyc »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #906 poslato: April 21, 2015, 04:13 »
http://www.sportnetwork.rs/play/77475/dzenkins-hvala-svima-na-podrsci

Evo ga i Djenka!

Oduševio me je momak kada je rekao da je na početku sezone, uključujući EL, igrao "horrible, horrible, horrible"!!! Hajde, nadjite još igrača koji poseduju taj stepen samokritičnosti! Nema. Pa, naravno.
I on odaje veliko priznanje RAdonji i "coaching staff" što su znali da ga istrpe.
Odlepio sam još na njegove pohvale pojedinim igračima - Bobiju, Joviću, Kalini, ali najviše me je oborio kada je nazvao Dangubu, "Dungy"

E, sad, ko zna - zna. 

Dungy. Ahahahahahahahahahaha

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #907 poslato: April 21, 2015, 11:36 »

@djemba - Vujoševića si ponašanjem stavio u isti koš sa Lazićem i Kalinićem?! mašala...zaboravi da sam išta rekao, ne vrijedi...

Pričao si o tome kako je nisko vrijeđati nekoga zbog fizičkog izgleda ili nekog nedostatka ili bolesti...   

e pa ovdje je Dule bezbroj puta nazivan svinjom debelom i krmačom, što je posebna ironija, jer odavno više nije debeo, nažalost rekao bih, znajući razlog njegovog gubljenja težine...

da ne pričam o niskosti koju su(ne ti) pojedini forumaši demonstrirali sa onom već čuvenom "uzmi Dule šaku lekova", čovjeku koji zaista nosi torbicu ljekova na svaki trening Partizana.
iako je Trile objasnio, napisat ću i ja još koju...a ovo ide tebi i @djembi, da ne pišem ponaosob...
dakle, nikad ali nikad, nisam kritizirao nikoga, pa ni DV, zbog njegovog izgleda (debljine ili ne debljine), ili bolesti (to pogotovo) i svi oni koji to čine su debili za mene...
svaka moja kritika prema dotičnom se odnosi isključivo na njegovo ponašanje i moralnu ništicu...

slažem se da postoje zvezdaši koji su degutantni u svom vrijeđanju DV, neke njihove proljeve čitam i na snetu...
al to je njihov problem...

za mene je DV loša osoba zbog svog ponašanja i ničeg drugog...mislim da je to prilično utemeljen stav, zbog svega neprimjerenog što je radio zadnjih godina...

eto, valjda sam sad sve objasnio...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #908 poslato: April 21, 2015, 11:37 »

Blefer je samo 100% direktan lik, ja mu skidam kapu za to, najvise sam u zivotu mrzio ljude koji ti u lice pricaju jedno a cim okrenes ledja pocnu sasvim drugu pricu a danas je, nazalost, 90% takvih ljudi u svakodnevnom zivotu.
I, znaci, Blefer se ne uklapa u ovih gore navedenih 90% i odmah je los ili sta?!
Ti, Saga, gledaj svoja posla, nemoj mi samo jos i ti moralisati, moje je pravo da kazem ono sto mislim i cvrsto stojim iza svojih rijeci, podsjeti se samo skandiranja Vasih navijaca prema bilo kojem Srpskom klubu, kako ono bijese, U... Srbina ili ipak Srbe na V..e???

Auu kako kratko, ali ubitačno!

Ili, hmm... kaj?  :zbunjen:

Čovjek ne smije ništa komentirati jer je, pazi sad ovo  :uzbudjen:, netko iz njegove zemlje, zemlje kao nacionalne države, zemlje kao country, izvin'te- kaunčri, totalno random osoba s kojom Sagica veze nikakve nema, nešto jednom skandirao.

Jel to taj argument? Jel sam dobro ukapirao?

Pa genijalno! Fantastično! Božanstveno! Ingeniozno! Delišs!    :respect

I onda, šećer na kraju, ubacivanje EU u jednadžbu.

Bez zajebancije  :respect

Još bi samo dodao, s poštovanjem, i pravo je budale da bude budala, ali to ne znači i da budala mora biti.

Auu, ovo je duboko.
jebiga, promašio dečko ceo fudbal... :kafa:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #909 poslato: April 21, 2015, 01:53 »
I ovaj razgovor bi trebao da se završi sada.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #910 poslato: April 21, 2015, 01:55 »
Nisi u pravu.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #911 poslato: April 21, 2015, 01:59 »
Nisi u pravu.

Možda nisam.
Ali ovaj razgovor ide u pogrešnom smeru i treba ga sprečiti pre nego što nastane krkljanac.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #912 poslato: April 21, 2015, 02:01 »
Nisi u pravu.

Možda nisam.
Ali ovaj razgovor ide u pogrešnom smeru i treba ga sprečiti pre nego što nastane krkljanac.
Ma zezam se. Udri.  :gun_bandana:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #913 poslato: April 21, 2015, 02:27 »

ne bi trebalo da brises bar dok ne uspemo da oteramo sa foreuma bar 2-3 navijača partizana
tako je to nekad bilo na brdovitom balkanu i ovom forumu ...
« Poslednja izmena: April 21, 2015, 02:58 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #914 poslato: April 21, 2015, 03:44 »

ne bi trebalo da brises bar dok ne uspemo da oteramo sa foreuma bar 2-3 navijača partizana
tako je to nekad bilo na brdovitom balkanu i ovom forumu ...

e to je vec malo teze, nismo mi placipicke da bezimo ko pacovi, tu smo, cekmamo vas !  :rock: