Autor Tema: KK Crvena zvezda 2014/2015  (Pročitano 269647 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2014/2015
« Odgovor #285 poslato: Novembar 13, 2014, 10:32 »
Surovo demoliranje bogatih domaćina. Ne pomažu tu pare, trener, Bertans, Vujčić i ekipa....

Čestitam

Cirbes razvalio
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #286 poslato: Novembar 13, 2014, 10:51 »
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
Sa ovom pobjedom smo 95% u TOP 16...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=zylbjTAqbsA[/youtube]

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #287 poslato: Novembar 13, 2014, 10:51 »
partizanovci su sinoć zaslužili čestitku, a zvezdaši večeras...uglavnom, čestitam oboma... ;)

Kutxa polako ispada Zvezdina bitch za guženje... :jebada:

a plasman u drugi krug je sad gotovo osiguran...bilo bi zbilja jebačko umijeće to zajebat... :D
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #288 poslato: Novembar 13, 2014, 10:56 »
vidim sad na snetu da je ovo Zvezdi šesta vezana pobjeda kontra Španjolaca u posljednjih godinu i pol... :eek:
balkanski cigani vole guzit španjolske cigane... ;) :D

Laboral-Zvezda 63-73
Zvezda-Laboral 81-65
Zvezda-Bilbao 105-87
Bilbao-Zvezda 81-85
Zvezda-Valencia 76-63
Laboral-Zvezda 66-86
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #289 poslato: Novembar 14, 2014, 12:39 »
bitna pobeda...rekao sam vec imali smo fakticki skoro 2 mec lopte za prolaz u top16, tj da smo pobedili jednu od dve izgubljene,plus ove dve pobede kuci do kraja,nam cini 5 pobeda i siguran prolaz.ovom pobedom smo nadoknadili te propustene sanse i ponovo sve drzimo u svojim rukama. jer logicno ako dobijemo kucu i neptunas kuci,sto je vise nego ocekivano sigurni smo u 16.
kuca nam ocigledno lezi,prosle godine smo ih dobili 2puta,a oni su prosli u 16,i tamo imali 5pobeda,znaci nisu uopste bili tako losi. a lagano smo ih i prosle godine dobili tamo,ovo danas je vec bilo razvaljivanje. u svakom slucaju igra raduje, brine povreda jovica,ali kazu na b92 da je samo distorzija,i da bi za par nedelja trebao da se vrati na teren. o igri nema sta puno da se prica,kada ovako razvalis nekog,nema mnogo sta da se mudruje. skoro svi su dobro odigrali.raduje lukina konstantnost,i cini se da izrasta u vrhunskog igraca. blazic je ove sezone za klasu bolji i stabilniji nego prosle godine,iako danas nije nista specijalno odigrao.vilijams pokazao jos jednom klasu. zirbes odlican danas,najbolja utakmica u zvezdinom dresu. mnogi su ga kritikovali,alise vidi da je on jako korektan igrac. ima dobre fizicke predispozicije,dobro zatvara u odbrani,duge ruke, u napadu nije neko ko moze da igra ledjima ka kosu,da sto se kaze gradi,ali dobro skace,daje otpatke i dobro igra pik and rol,i tako daje poene.kazem korektan igrac,ne neki vrhunski nivo,ali sasvim dobro moze da odradi posao...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #290 poslato: Novembar 14, 2014, 09:03 »
   Pisao sam da nema potrebe da se paniči i diže prevelika kritika  :nono:  Ova ekipa ima sve što treba i igraće sve boje i bolje pošto tek očekujem da svoje pravo lice pokažu Dangubić,Đenka i Tejić. Sezona je duga imaćemo mnogo utakmica i svaki igrač će imati svojih 5 minuta kao sinoć Cirbes. Biće i po koji poraz ali nema razloga paničiti i odmah smenjivati trenera i pojedine igrače već se samo treba još jače raditi a Dejo radonjić je veliki radnik i to će napalti sigurno. Još samo da se zahvalim i gazda Čokiju za ove lepe pobede i uživanje u evroligaškoj košarci. :respect  Još samo da dodam da veće govno od onog riđokosog odavno nije bilo na košarci! :pusiga: 
« Poslednja izmena: Novembar 14, 2014, 09:24 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #291 poslato: Novembar 14, 2014, 10:42 »
sto se tice ridjokosog stvarno govnar.od pocetka utakmice je zeleo tucu,bio nervozan, svadjao se,kurcio,udario lazica posle faula...
« Poslednja izmena: Novembar 14, 2014, 11:34 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #292 poslato: Novembar 14, 2014, 11:12 »
sto se tie ridjokosog stvarno govnar.od pocetka utakmice je zeleo tucu,bio nervozan, svadjao se,kurcio,udario lazica posle faula...
stvarno je zabrinjavajuće kolika je mržnja kod igrača koji su prošli čuvenu "školu" dula vujoševića :zbunjen: 

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #293 poslato: Novembar 14, 2014, 01:53 »
Navikao bio na pobjede protiv vas, pa mu sad teško palo.  :D

Čestitam.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #294 poslato: Novembar 14, 2014, 02:02 »
Navikao bio na pobjede protiv vas, pa mu sad teško palo.  :D

Čestitam.
do pobede se dolazi dobrom igrom a ne provokacijama

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #295 poslato: Novembar 14, 2014, 02:24 »
Khm, khm... imao bih dosta toga da kažem na ovu tvrdnju, ali nema veze, nije ni tema...  :D
« Poslednja izmena: Novembar 14, 2014, 02:24 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #296 poslato: Novembar 14, 2014, 02:51 »
   slobodno iznese šta imaš nije doboro da tako mlad prećutkuješ ono što te muči

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #297 poslato: Novembar 14, 2014, 10:40 »
   slobodno iznese šta imaš nije doboro da tako mlad prećutkuješ ono što te muči

Uh, uh, uh.... ovo je bilo baš ispod pojasa!  :whistling:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #298 poslato: Novembar 14, 2014, 11:24 »
Da, evo kao što vidiš ja još uvijek ne mogu da sklopim neki smisleni odgovor... 

javljam se sjutra, ako se oporavim do tada...  :D
« Poslednja izmena: Novembar 14, 2014, 11:24 VolimPFC »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #299 poslato: Novembar 15, 2014, 10:04 »
Ma, hebo "Školu lepog ponašanja, D.V." . Tema je KK CZ, a poslednje izdanje našeg tima mislim da i te kako daje povoda za koliko toliko normalnu diskusiju.
Izneću nekoliko ličnih zapažanja.
1) Za početak, da se vratim(o) na prethodnu utakmicu u EL - protiv Olyja. Digla se i kuka i motika, poletelo i drvlje i kamenje ka treneru i igračima zato što nisu, ako sam dobro ukapirao, zgazili Olympiakos u Areni! Pa su zato neki požurili da odmah ocrne jal Delije ("navijali su više za Oly nego za Zvezdu"!)  jal "simpatizere" ("nisu se čuli tokom cele utakmice"). To je otprilike rezime komentara na b92 i mozzartsportu. Na prvi pogled ovakve kritike deluju pomalo apsurdno: ispada da, samo da smo imali odgovarajuću podršku sa tribina, mi bismo razbili taj Olympiakos!
E, pa neće moći, rodjaci.  Jerbo Grcite su mnoooogo jaki. Al, baš mnogo! Za nas su klasa i apsurdno je zahtevati da ih pobedimo bilo gde! Oly je ubedljivo najjači tim protiv koga smo igrali i uopšte, jedan od 2-3 najjača tima u EL. Mislim da možemo da budemo zadovoljni što nas nisu unakazili i što je i naša odbrana funkcionisala dosta dobro, pa im tako nismo dozvolili više od 60ak poena. Mnogo se moglo naučiti iz te jedne utakmice i ja se iskreno nadam da će neke od tih lekcija već početi da daju rezultate u našu korist.
2) Dal je pobeda protiv Baskijaca, na njihvom parketu, baš takav znak - ne bih mogao da tyvrdim. Jedno je, pak, izvesno: utakmicu smo odigrali timski gotovo savršeno. Opet se pokazalo da je vrhunska odbrana temelj uspeha. Radonjina šema, ali oće to kad ne igramo protiv 2-strukog osvajača EL u poslednje 3 godine   :yes:
3) Da, Radonja. Taman mislim da sam ga zamrzeo za sva vremena, a on me totalno rasturi! Vodio je utakmicu sjajno. Svaki TO mu je bio na mestu, gotovo svaka zamena takodje. Jedino bih mu zamerio što je izveo Djenku na nekih 2-3 minuta pre kraja. Mogao je komotno da ga ostavi.
4) ZIRBES! Nemac je u poslednjih nekoliko utakmica popio tonu kritika.  Po meni neopravdano, jer se videlo - ako ništa drugo - da zna znanje. Sjajno se "odmotava", čita bekove ... ma, krajnje gotivan i zahvalan igrač. Problem je bio što je do sada proveo jako malo vremena na parketu sa MWilom, već je morao da se uparuje sa Jovićem. A Stefan, ma koliko bio drag momak, ipak nema veze sa pozicijom "play-a". Čim mu je Radonja dao da igra sa Marcusom mogli smo da vidimo i te kako konkretne rezultate! Daj bože da je Radonja ukapirao ovo i da ćemo ubuduće češće gledati MWil-Zirbes.
5) Marcus Brutus. Štja reći? Kakvu posluku porati?

I tako to...   Okrećemo se Krkenzi kikiriki evri dej... Jes Aj krk!    :rock: