Ajde, bre, Neške, pusti sad to gde sve Ružna Prošlos nije mogao da se "nametne"! Danas je on najveći "krivac" što osvojismo bod na uvek neugodnom gostovanju u Jerevanu.
Branio je odlično (ne mislim samo na penal), a što se gola tiče... pa i ja sam isprva mislio da je on barem 50% kriv. Ali, kad dobro prostudiraš snimak, vidiš da on tu stvarno nije mogao ništa. Nema tog golmana koji će da istrčava sa prve stative na povratni centaršut kada su ispred njega trojica odbrambenih! Glavni krivci su - broj 22 (jel to možebit Kuzmanović? ) koji nonšalantno posmatra jermenskog igrača kako kupi odbitak Ružne Prošlosti i onda ko metak uleće u kazan. Kriv je i Bane koji MORA da zatvori tu stranu. Bez pogovora!
A onda dolazimo do ključnih "saučesnika" u deliktu! Brojevi 11 i 13, kukala im majka! U prevodu, Kolarov i Mitrović! Pa, ono je da se ladno upucaš. Mislim, ako si nešto, kao, zagrižen, nagrižen, ili, nedajbože, izgrižen. U protivnom, ukapiraš NA VREME da ovaj tim nije vredan niti jedne tvoje ganglije neuronske. I oma se primiriš! Zar ne? U prevodu, ukapiraš da i Kolarov i "Bane Kapiten" i Bambi i Kuzma i Filip (oh, lenje li guzice!) i (č)Markec i ... koga još oš? - ukapiraš da svi oni daju 5x više od danas prikazanog kada igraju za DJENGI. Za klubove koji im obezbedjuju užu obitelj i širu rodbinu! Haj da vidim "kapitena" da onako ladno izdrndava u 69. minutu kod G. Murinja? Ili onog Terzinog malog na levom beku. Sav izmaskiran, ko neka strip tabla, naš Aca Kolarov nema snage da potrči nazad! Kad igra za Srbiju, mislim. Baš ga gledam večeras. Otrčao dečko napred - za pohvalu - i onda nešto drvi, mota, savija, mrvi ... dok ne izgubi loptu. Dobro, desi se to i Mesiju i Ronaldu. ALI, naš ti Acika onda trčkara polako prema svom golu, kao da je siguran da od napada jermenskog neće biti ništa !!?!?!?! Koja vizija, koji ESP! Da, isto tako to ide i kod Manuela P. Aha.
Oh, odoK u širinu i dubinu... a htedoh samo da kažem cigojneru Nenadu da je Ružna Prošlos ipak bio ODLIČAN večeras! Samo tolko. Znam, kiksirao je on i kiksiraće jope. Ali, to nije tema.