Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 754481 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1335 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:24 »
Zna Matić bez problema da povuče 20-25 metara loptu ako mu se otvori prostor. Ima odličnu kontrolu i dugačak korak.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1336 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:35 »
Armenija rutinski  :kafa:

Nego, prisilio sam se ovo pogledat do sad i možete vi mene uvjeravat koliko god želite, ali ovo je opasno limitirana reprezentacija Srbije. Osim Matića, koji je nažalost destruktivac, a ne kreator, tu nema dovoljno kvalitete u veznoj liniji i napadu ni za kvalificirat se bilo kuda.  Nikud nikam.

U pravu si za nedostatak "kvalitete", ali si se nalupao za Matića. Čovek je imao ubedljivo najveći % uspešnih dodavanja NAPRED. Mislim da te malo zbunjuje činjenica da je on, kao malo koji igrač, podjednako uspešan i u destruktivnim zadacima. Da li si ga gledao u Čelskiju? Toplo preporučam. I večeram.

Mislim da smo se malčice krivo razumjeli, Matić je igračina, ponajbolji zadnji vezni trenutno na svijetu. Ali baš to, zadnji vezni, a ne playmaker. On u paru s Fabregasom jede malu djecu, ali tako da Fabregas čini magiju, a on mu čuva leđa. Kao Makelele u najboljim danima.

To što je on  danas imao najviše točnih dodavanja naprijed puno više govori o ostatku ekipe Srbije, nego o Matiću. Jer to njegova primarna zadaća uopće nebi trebala biti.

Ako si pratio utakmicu onda si morao da primetiš da je ulaskom Kuzmanovića Matić prešao na prednjeg veznog. O "ostatku ekipe Srbije" je suvišno trošiti reči! Naš poslednji kreativac je bio Piksi. Da li si ti uopšte bio rodjen kada je on igrao !?  ;)

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1337 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:39 »
steta je ovakvu ekipu dati u ruke izlapelom treneru

tosic samo pumpa loptu nazad a kolarov pretrci za 90 min koliko za 10 u sitiju kada dobije sansu da igra

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1338 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:41 »
Nije problem kreativnost problem je kurcobolja.. :kafa:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1339 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:55 »
Ja ću samo reći da ovoj ekipi ne treba neki trenerski mag ili taktičar. Već samo dobar motivator.

Jedan je Radomir.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1340 poslato: Oktobar 11, 2014, 08:58 »
Da,zaista.

Vise vrijedi ono kad ih je on naprzio a na stadion dolazilo 50 000 ljudi, nego ne znam kakve cifre sa transfermarketa. Ne igraju milioni ma koliko skup tim imali.

Nijedan selektor osim njega nije uspio da kanalise nas sabansko-seljacki fudbalski mentalitet u pravom smjeru. On uzme sabana i njegov sabanluk iskoristi na najbolji moguci nacin. Ovi ostali uzmu pristojnog igraca i od njega naprave sabana.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1341 poslato: Oktobar 11, 2014, 09:03 »
Opet vučemo i forsiramo igrače koji nisu u ulogama koje nešto znače u svojim timovima. Opet šurovanje, dogovaranje, procenti, ugradnja, dodjem ti-dodješ mi... Tole je definitivno kreten!

Iako nemam ama baš ništa protiv igrača, ali forsirati Lazovića, Kuzmanovića, Markovića, Nastasića, S. Mitrovića.... a ne ubacivati ili ne pozivati Jojića, Tomovića, Radonju, Škuletića...pa i Darka Lazovića... ne mogu da razumem. Ne mogu da shvatim, a i ne pokušavam.

Samo da prodje koliko toliko uspešno sa šošonima, pa da se ljudski razidjemo sa Advokatom. Neka on štrajkuje i dalje, a mi da se vratimo notaru Druloviću
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1342 poslato: Oktobar 11, 2014, 09:46 »
Shqiperia vodi protiv Danske.  :uzbudjen:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1343 poslato: Oktobar 11, 2014, 11:09 »
Shqiperia vodi protiv Danske.  :uzbudjen:

Na kraju 1-1 baš kako je poželeo čika strajni očajna utakmica ova naša grupa je još najgora bulja po svemu..

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1344 poslato: Oktobar 12, 2014, 01:24 »
vezano za stojkovica,kao sto rekoh na zalost cinjenica je da je nas najbolji golman,ali njegov kvalitet najbolje pokazuje danasnja utakmica.prvo primi gol glavom sa max 2m od gola,a onda odbrani penal. iako se za gol ne moze reci da je on kriv,opet kada primis gol glavom iz peterca,tj sa 2m tesko da bas nisi nikako mogao bolje da intervenises.
a kao sto sam rekao on prima previse takvih golova gde je npr lose postavljen,pa nije strasan kiks,ali je mogao i bolje da intervenise. da ne prima takve golove(i to dosta cesto) bio bi vrhunska klasa,ovako je samo suvi prosek,i to cak neka donja srednja klasa...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1345 poslato: Oktobar 12, 2014, 01:53 »
Daj Nenade ne zezaj od 11 igraca ti si se uhvatio za veceras najboljeg...pustite se Stojketa,bio je i vise nego ok,mene zabrinjavaju Kolarov i drustvo

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1346 poslato: Oktobar 12, 2014, 02:00 »
nisam ni rekao da je bio on problem,daleko od toga.
golman je generalno u igri uvek najmanji problem. jel ako imas cvrstu odbranu i tecnu igru,svaki solidan golman moze da odradi posao...

samo komentarisem da je tuzno da nam je on najbolji golman(igrac koji u nantu,viteseu,sportingu, hetafeu i viganu nije mogao da se nametne),a na zalost jeste...
« Poslednja izmena: Oktobar 12, 2014, 02:01 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1347 poslato: Oktobar 12, 2014, 06:28 »
Ajde, bre, Neške, pusti sad to gde sve Ružna Prošlos nije mogao da se "nametne"!  Danas je on najveći "krivac" što osvojismo bod na uvek neugodnom gostovanju u Jerevanu.
Branio je odlično (ne mislim samo na penal), a što se gola tiče... pa i ja sam isprva mislio da je on barem 50% kriv. Ali, kad dobro prostudiraš snimak, vidiš da on tu stvarno nije mogao ništa. Nema tog golmana koji će da istrčava sa prve stative na povratni centaršut kada su ispred njega trojica odbrambenih! Glavni krivci su - broj 22 (jel to možebit Kuzmanović?  ) koji nonšalantno posmatra jermenskog igrača kako kupi odbitak Ružne Prošlosti i onda ko metak uleće u kazan.  Kriv je i Bane koji MORA da zatvori tu stranu. Bez pogovora!

A onda dolazimo do ključnih "saučesnika" u deliktu! Brojevi 11 i 13, kukala im majka! U prevodu, Kolarov i Mitrović! Pa, ono je da se ladno upucaš. Mislim, ako si nešto, kao, zagrižen, nagrižen, ili, nedajbože, izgrižen.  U protivnom, ukapiraš NA VREME da ovaj tim nije vredan niti jedne tvoje ganglije neuronske. I oma se primiriš! Zar ne?  U prevodu, ukapiraš da i Kolarov i "Bane Kapiten" i Bambi i Kuzma i Filip (oh, lenje li guzice!) i (č)Markec  i ... koga još oš? - ukapiraš da svi oni daju 5x više od danas prikazanog kada igraju za DJENGI. Za klubove koji im obezbedjuju užu obitelj i širu rodbinu! Haj da vidim "kapitena" da onako ladno izdrndava u 69. minutu kod G. Murinja? Ili onog Terzinog malog na levom beku. Sav izmaskiran, ko neka strip tabla, naš Aca Kolarov nema snage da potrči nazad! Kad igra za Srbiju, mislim. Baš ga gledam večeras. Otrčao dečko napred - za pohvalu - i onda nešto drvi, mota, savija, mrvi ... dok ne izgubi loptu. Dobro, desi se to i Mesiju i Ronaldu. ALI, naš ti Acika onda trčkara polako prema svom golu, kao da je siguran da od napada jermenskog neće biti ništa !!?!?!?! Koja vizija, koji ESP! Da, isto tako to ide i kod Manuela P. Aha.

Oh, odoK u širinu i dubinu... a htedoh samo da kažem cigojneru Nenadu da je Ružna Prošlos ipak bio ODLIČAN večeras! Samo tolko.  Znam, kiksirao je on i kiksiraće jope. Ali, to nije tema.

« Poslednja izmena: Oktobar 12, 2014, 06:59 nyc »

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1348 poslato: Oktobar 12, 2014, 11:03 »
poserem se ja na taj tim kome treba top evropski trener da bi igrao dobro. Ne valjda Pižon, ne valja Siniša, Drula, ne valjda Dik... pa majku mu nije valjda da su u ostalim reprezentacijama Murinjo, Anćeloti, Pep i ekipa.

Ja mislim da su glavni problem ovi igrači koji su kao rogovi u vreći, ko zna kakvih tu sukoba ima, klanova, interesa... Dovoljno je videti da u timu nisu Adem i Neven (po svim mogućim standardima među top 10 naših igrača po kvalitetu) i odmah se vidi da tu nešto nije u redu.

Ovde treba jedna govnjiva motka, sjaviti ih u jednu svlačionicu i onda šibati dok svako ne kaže šta misli, od Toleta do Baneta, i isterati stvari na čistac. Ovako ćemo se vrtiti u krug do kraja ciklusa

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1349 poslato: Oktobar 12, 2014, 12:21 »
Daj Nenade ne zezaj od 11 igraca ti si se uhvatio za veceras najboljeg...pustite se Stojketa,bio je i vise nego ok,mene zabrinjavaju Kolarov i drustvo

Šta ima da te zabrinjavaju,oni dođu u reprezentaciju da se odmaraju lade jaja da budu spremni u klubovima već smo naveli par primera eto sad taj isti Kolarov sere kako mi frustrirani navijači jedva čekamo da pljunemo po njima i ostala sranja..to su primadone za mene su juče završili karijeru ne postoje više!

Stvarno Nenade osfavi se tih Zvezda-Partizan relacija Mustafa je juče od svih najmanje kriv i svi već dobro znamo da je linijaš i da ne zna da se postavi ali da nije bilo njega ne bi ni bod usrani videli.