Autor Tema: KK Partizan 2015/2016  (Pročitano 319944 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2015/2016
« Odgovor #840 poslato: Januar 17, 2016, 12:44 »
jednom naruseni odnosi sigurno ne mogu se tako lako vratit na staro,to je sigurno(uopste pitanje je da li ih je ikada moguce u potpunosti vratiti na staro,sto je i normalno jer se stvari i menjaju sa vremenom). a dule je jedan od odgovornijih(sigurno ne jedini to je jasno) za izuzetno lose odnos. uz to na odnose utice i opste stanje u drustvu, odnosi u najvecem sportu,tj fudbalu,i oni se sigurno prelivaju u kosarku,a tu tek mrznje ima na sve strane,prvo izmedju navijaca,pa onda i te kako i klubova.
« Poslednja izmena: Januar 17, 2016, 12:46 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #841 poslato: Januar 17, 2016, 12:45 »
Ko je rekao da treba da se zalite? SAmo sam se nadovezao na post iznad mog, u kojem se pominje kako su odnosi bolji cim nema duleta.

Sto je totalna budalastina, vidjeli smo kakvi su odnosi bili tu i dok je bio VJ.

kakvi?

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #842 poslato: Januar 17, 2016, 12:49 »
Dakle, sad je bolje, osim ako Dzile ne pocne da upada u teren?
Dakle,samo od Partizana zavisi. Inace, vas klub nikad nije ni bio problem, jelte.

I sami znate da ta prica ima samo svoju vasu internu upotrbu, da bi lakse opravdali i svarili legendu koja vam vedri i oblaci klubom i prakticno je vlasnik istog. Odlicno se vi sjecate i sezone sa drmanjem koseva,pljuvanjem Vlada Jovanovica i cijele one sprdnje u Cokijevoj reziji. Je li i to Dusko Vujosevic izazvao? Nego dobro, uzivajte. Do trenutka kad Dzile poludi i uleti u teren pa opet zli grobari pocnu da unistavaju srpsku kosarku  ::)

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #843 poslato: Januar 17, 2016, 01:19 »
Smorili ste s ti Limožom de vratite svoje Avatare!Deneb je prvi stavio ostali vraćaj nazad! :zvizvdi:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #844 poslato: Januar 17, 2016, 02:10 »
Da.

Inace ovaj vas novi centar je dobio prinovu juce pa je to razlog vjerovatno on ekriminalne igre.

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #845 poslato: Januar 17, 2016, 07:23 »
Nenade, stvarno nekad preseres sa "odbranom" svega sto ima veze sa Zvezdom.
Kažeš ne mogu se loši odnosi vratiti odma u normalu? A kako se to vratiše ove godine, igrom slučaja mi se ove godine borimo za opstanak
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #846 poslato: Januar 17, 2016, 09:35 »
Pa naravno da se vi necete zaliti, kad je KKP onamo gdje vasi celni ljudi i zele ...

Jel ti stvarno veluješ u ovu budalaštinu??
Recimo i onda KKP ispadne uiZ ABA lige. I ŠTA onda??? Kao., igramo derbi protiv MZT???

Dajte, znam da ste grobari, ali barem MALO logike i razuma.  Žemo? OK ?

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #847 poslato: Januar 17, 2016, 09:46 »
Ti si ocigledno odavno napustio Srbiju i ne shvataš kako stvari funkcionišu, kazu da si profesor, obrazovan si pa ipak vjerujem da neces da shvatiš. Tj siguran sam i da znaš da bi preko 95% navijača Zvezde guzice dalo samo da KKP nema. Iz tog razloga ste i prešli da navijate za drugi klub.

Osim sto prosipaš neku retoriku i glumiš vrhovnu pamet, objasni mi zasto u sezonama kad je VJ vodio KKP nije bilo bolje?

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #848 poslato: Januar 17, 2016, 10:08 »
Ćokijev glavni primat je bilo urušavanje kluba koji je toliko mrzeo. Za tu misiju mu nije bilo ništa sveto, nije mu bilo teško da parama sa Kosova i Metohije kupuje, podmićuje, rastura, da pravi svoju armadu... imao je raspoložena sva moguća sredstva koje ni jedan normalan sportski radnik nije ni pomišljao da upotrebi protiv svog protivnika. Ovaj se nije libio ničega. Imao je korumpirane političare kao zaštitu, imao je kriminalce kao podršku i na kraju imao je nepismen narod koji je tobože verovao u njegove časne namere.

Zato su se i dešavale takve stvari, zato je egocentrik postavio marionete u klub, zato je sektaška banda učinila sve da se klub "prevaspita"
Zato je KK Partizan (a odnedavno i FK) PROPAO.
Ostalo je nekoliko hiljada istinskih navijača koji vole KK Partizan, a ne vole ništa više njegovo.
Takvi ljudi su bili juče na aerodromu da isprate poslednjeg mohikanca u borbi protiv sns sektaša.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #849 poslato: Januar 17, 2016, 10:45 »
Ko je rekao da treba da se zalite? SAmo sam se nadovezao na post iznad mog, u kojem se pominje kako su odnosi bolji cim nema duleta.

Sto je totalna budalastina, vidjeli smo kakvi su odnosi bili tu i dok je bio VJ.

kakvi?

al smo naivni !!

drmanje koseva, bacanje mokrace, pudlica se zalila na sve i svasta devet meseci .... treba jos ?

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #850 poslato: Januar 17, 2016, 11:07 »
Nećemo dodavati. Mokraća je bila u Pioniru, dok je Dule bio.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #851 poslato: Januar 17, 2016, 11:21 »
Nećemo dodavati. Mokraća je bila u Pioniru, dok je Dule bio.

mokraca je bila u pregradju, Vlada je maksimalno iskulirao

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #852 poslato: Januar 17, 2016, 11:25 »
Znam da mu je sako bio natopljen pljuvačkom, ali da su reprizirali kese sa urinom nisam znao

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #853 poslato: Januar 17, 2016, 11:37 »
Nenade, stvarno nekad preseres sa "odbranom" svega sto ima veze sa Zvezdom.
Kažeš ne mogu se loši odnosi vratiti odma u normalu? A kako se to vratiše ove godine, igrom slučaja mi se ove godine borimo za opstanak
gde sam zvezdu spominjao uopste?gde sam branio bilo sta sto ima veze sa njom?  :zbunjen: 
ne da sam rekao da se losi odnosi ne mogu odmah popraviti nego ih je uvek jako tesko popraviti i opet nikada nece biti kao ranije,da se ne lazemo. odnosi su sada u normali samo prividno,kao sto su bili prividno dobri nekih godina kada se zvezda poptpuno raspadala,a dule cak i hvalio zvezdu. koliko god vi zelite ovo da prikazete kao neku ekstremnu situaciju, zvezda je kroz sve to vec prosla,a kao sto rekoh bili smo i u gorem stanju,imali manji budzet...
i da da se slozim sa profom,iako je grobarima jako tesko da to prihvate,posto ocigledno polaze sami od sebe,apsolutno ne zelim da partizan ispadne. ne moze ni jedna titula protiv mege,metalca,nekada hemofarma,fmpa i sl da bude slatka kao ona osvojena protiv partizana... da se razumemo zelim partizanu da se jos malo muci,tek ste upali u probleme,u kojim smo mi bili godinama.a posebno zelim to zbog pesama kurva umire,kurva gasi se i sl,ali ja partizanu opet ne zelim da umre i da se ugasi,ali nek se muci malo. da vidite kako je to.a onda nek se vrati na neki visi nivo,ali mu naravno zelim da uvek bude ispod i losiji od zvezde...

i da jos jednom ponovim posto neko se pravi lud. naravno da odnosi nisu bili bolji u dve sezone sa vladom jovanovicem. uzasno poremeceni odnosi ostali i duletovom zaslugom,a i zaslugama drugih na obe strane, sigurno nisu mogli da postanu odmah dobri,jer ne mozes gumicom da izbrises ono sto je bilo predhodnih godina. pri tom pojavio se covic,krenuo u stabilizaciju zvezde,i pokazao ozbiljnu nameru i mogucnost da uzme primat partzanu,da uzme nesto sto su u partizanu smatrali da treba da bude samo njihovo i nicije vise(apsolutno su se tako ponasali i ljudi u klubu,a i navijaci). a pri tom bio spreman kako rece da hvata i za guse.
uz sve to mnogi se prave ludi pa ono sto su navijaci radili dikretno pokazuju kao odnose dva kluba. covic jeste zeznuo stvar sto je utakmicu organizovao u zelezniku,a znao je da moze da bude sranja,ali ga to nije zanimalo,po metodu cilj opravdava sredstva,a mislio je da je tako blize cilju(pokazalo se da je pogresio),ali covic sigurno nikome nije naredio ili organizovao drmanje kosa ili pljuvanje vlade jovanovica. iako grobari se ocigledno trude da nam objasne upravo to...
« Poslednja izmena: Januar 17, 2016, 11:49 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #854 poslato: Januar 17, 2016, 12:06 »
E,da tada ni 2 godine bez Vujosevica nisu mogli da se poprave odnosi, jebi ga,treba vremena (ili je mozda, nekim slucajem problem bio sto je Partizan i dalje bio br.), medjutim, sada kada Partizan nije na vrhu, odma se situacija popravila, ne da nisu trebale dvije godine, nego ni pola jedne, cim je KKP u donjem dijelu tabele - odsnosi su bolji, srpska kosarka zdravija  :smeh4:

Ovo oba Grima ne bi ovako smislila  :respect
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.