Nenade, stvarno nekad preseres sa "odbranom" svega sto ima veze sa Zvezdom.
Kažeš ne mogu se loši odnosi vratiti odma u normalu? A kako se to vratiše ove godine, igrom slučaja mi se ove godine borimo za opstanak
gde sam zvezdu spominjao uopste?gde sam branio bilo sta sto ima veze sa njom?
ne da sam rekao da se losi odnosi ne mogu odmah popraviti nego ih je uvek jako tesko popraviti i opet nikada nece biti kao ranije,da se ne lazemo. odnosi su sada u normali samo prividno,kao sto su bili prividno dobri nekih godina kada se zvezda poptpuno raspadala,a dule cak i hvalio zvezdu. koliko god vi zelite ovo da prikazete kao neku ekstremnu situaciju, zvezda je kroz sve to vec prosla,a kao sto rekoh bili smo i u gorem stanju,imali manji budzet...
i da da se slozim sa profom,iako je grobarima jako tesko da to prihvate,posto ocigledno polaze sami od sebe,apsolutno ne zelim da partizan ispadne. ne moze ni jedna titula protiv mege,metalca,nekada hemofarma,fmpa i sl da bude slatka kao ona osvojena protiv partizana... da se razumemo zelim partizanu da se jos malo muci,tek ste upali u probleme,u kojim smo mi bili godinama.a posebno zelim to zbog pesama kurva umire,kurva gasi se i sl,ali ja partizanu opet ne zelim da umre i da se ugasi,ali nek se muci malo. da vidite kako je to.a onda nek se vrati na neki visi nivo,ali mu naravno zelim da uvek bude ispod i losiji od zvezde...
i da jos jednom ponovim posto neko se pravi lud. naravno da odnosi nisu bili bolji u dve sezone sa vladom jovanovicem. uzasno poremeceni odnosi ostali i duletovom zaslugom,a i zaslugama drugih na obe strane, sigurno nisu mogli da postanu odmah dobri,jer ne mozes gumicom da izbrises ono sto je bilo predhodnih godina. pri tom pojavio se covic,krenuo u stabilizaciju zvezde,i pokazao ozbiljnu nameru i mogucnost da uzme primat partzanu,da uzme nesto sto su u partizanu smatrali da treba da bude samo njihovo i nicije vise(apsolutno su se tako ponasali i ljudi u klubu,a i navijaci). a pri tom bio spreman kako rece da hvata i za guse.
uz sve to mnogi se prave ludi pa ono sto su navijaci radili dikretno pokazuju kao odnose dva kluba. covic jeste zeznuo stvar sto je utakmicu organizovao u zelezniku,a znao je da moze da bude sranja,ali ga to nije zanimalo,po metodu cilj opravdava sredstva,a mislio je da je tako blize cilju(pokazalo se da je pogresio),ali covic sigurno nikome nije naredio ili organizovao drmanje kosa ili pljuvanje vlade jovanovica. iako grobari se ocigledno trude da nam objasne upravo to...