Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 281993 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #1050 poslato: Decembar 10, 2015, 11:57 »
Uzećemo mi kurca...  bez pola tima ćemo ostat na zimu...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1051 poslato: Decembar 11, 2015, 12:02 »
Za drugo mjesto i ne treba neki tim. Ovi ostali ce svi padat tokom sezone a mi cemo se nekako dogegat do kraja.

Nego dobro, pricekacemo na neke bolje dane za SDP.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1052 poslato: Decembar 11, 2015, 12:06 »
 Tuzno ispadanje ali to je srpski fudbal,sreca da je paunovic pobegao u ameriku fa ga ne upropaste ovi nadi banditi.Ponasanje igraca Partizana na nivou imenjaka iz bumbarevog brda pa nije cudo sto su na kraju pukli
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1053 poslato: Decembar 11, 2015, 12:27 »
Ahhhhh, Švabe, Švabe, Švabe!    :udaraozid:
Ovakav skenjitis protiv bavarskog tima mi je instant vratio neka od najneugodnijih, da ne kažem, najbolnijih, fudbalskih sećanja ... sproću Švaba, naravno.

1976: Jugoslavija - SR Nemačka 2:4. Polufinale Evropskog šampionata i to u Beogradu, na Marakani. Prvo poluvreme, baš ih razbismo. Džaja ko na LSD-u, vrteo je Vogtsa kako je hteo; Oblak i Jerković gospodari sredine - ma, "rapsodija" kako to vole da kažu komentatori koji inače pojma nemaju šta je to zapravo, rapsodija! ALI, hebga, ima tu i drugo poluvreme! "Panceri" (!?!) smanjuju na 1:2, a onda u igru ulazi 22-godišnji Dieter Müller koji će nas poraziti i poniziti "o svom trošku". Prvo, u regularnom toku daje gol za 2:2 i onda uspeva da nam uvali još dva komaTa u produžetku. Zbogom finale protiv ČSSR koji su napravili veliko iznenadjenje porazivši Oranje na Maximiru.

1979 CRVENA ZVEZDA - BAYERN 3:2. Revanš utakmica 1/8 finala UEFA kupa. Prvu, u Minhenu, izgubili, 0:2. Al, bejaše to neko sasvim drugo, drugačije, vreme. Pa tako, kako se približavala ta sreda, je rastao, ko kvasac i naš optimizam. "Ma, samo ako ga uguramo u prvih 15 minuta..."  Ma, samo ovo ili samo ono... I, baš ko za inat, Dule ga ugura već u 5. minutu! Mi u ekstazi. Gledam, ljudi još uvek ulaze, ili "bi da uđu", obzirom da je gužva bila neopisiva. Na svim ulazima čep i - to ti je što ti je. Ili, zašto nisi došao dva sata ranije, ko sav normalan svet !? Taman kad je trebalo, pred kraj poluvremena, igrač utakmice do tada zabija prelep gol sa 17m., u rašlje. Njegova ekselencija, Mr. Pižon  :klanja:. Kao da je juče bilo (!!) sećam se, svi oko mene, pa i ja sa njima, vičemo, "pucaj, pucaj, pucaj!" dok Pižon rola loptu tik izvan njihovog kaznenog... i onda (valjda nas je čuo ?  :zbunjen: ) - KABOOM! Prelepo plasiran daljinac. 2:0. Stadion u delirijumu. Idemo na poluvreme. Drugo počinjemo u istom tempu! Tj. MI smo ti koji melju i diktiraju tempo, a ne moćni Bayern koji u svojim redovima ima Breitnera, Rumenigea, Augentalera...! I evo ga, Rep(čić) zabija za 3:0 posle sjajnog duplog pasa. Zet mi je posle pričao da je se huk sa stadiona, nakon tog gola, čuo sve do bazena na Košutnjaku gde smo tada živeli  :wacko:  .  Sve je dakle bilo SUPER! Bayern na kolenima (eh, što volim te fudbalere koji umeju da kleče ! ) , navijači u ekstazi, SUDIJA SVIRAJ KRAJ, BRE   :censored:  !
Al, oš kua, što bi rekao naš Mrkvinjo! Jedan drugi Dieter, "neki" Hoeneß ovoga puta, rešio da preuzme stvar u svoje ruke te tako i bi. U roku od pet minuta je baja postigao zwei stücke[t/i] i to je bilo to. Ne sećam se da mi ijedan poraz pao teže od ove pobede .  :hang:  NIJEDAN.

P.S. Ako je išta dobro proizašlo iz finala, ČSSR-Z. Nemačka, onda je to, zasigurno, "istorijski" penal koji je (u penal završnici) izveo Slovak Panjenka. Tada prvi golman na svetu, Maier, je ostao na zemlji u totalnom zbunjitisu. Ko zna - zna   ;) .

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1054 poslato: Decembar 11, 2015, 12:33 »
U životu navijača sam odgledao mnoge poraze, blamove, tragedije i poniženja. Ali ovo večeras ne može da se meri ni sa jednim do sada.
Sramotno gubimo od predposlednje ekipe Bundeslige. Imaš najbolji mogući rezultat i izgubiš...

Kakvo razočaranje.
Na stadion do kraja sezone neću ići, a FSS kazna je dobrodošla ovim jajarama koji se kriju iza maske crno bele.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1055 poslato: Decembar 11, 2015, 12:39 »
Laki, da mogu, zagrlio bih te. Majke mi! ZNAM taj jebeni osećaj, ZNAM GA. Nažalost.

Edit: Drugo poluvreme nisam gledao, već sam ga "preslušao" na radiju u kolima. Još gore...   :udaraozid:
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2015, 12:40 nyc »

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1056 poslato: Decembar 11, 2015, 12:41 »
Citat
Kompletna Uprava Fudbalskog kluba Partizan podnela je ostavku, posle šokantne eliminacije od Augzburga u poslednjem kolu Lige Evrope, nezvanično saznaje B92.

govnari

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1057 poslato: Decembar 11, 2015, 01:00 »
Super, pitam se koji novi politički šljam će zasesti.

Dajte Babića.
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2015, 01:00 Dimitrije BP »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1058 poslato: Decembar 11, 2015, 01:39 »
Možel neko da mi da link za neki grobarsko-navijački sajt?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1059 poslato: Decembar 11, 2015, 08:32 »
 za ovo sinoć ipak su isključivi krivci sami fudbaleri na terenu koji su svojim glupostima dozvolili protivniku da ih pobedi
 imam razumevanja za promašaj ili pogrešno odigran pas prema saigraču ali krljanje na protivničkoj polovini, rasprave sa sudijom i sad već tradicionalno srpsko igranje rukom su ipak glupost samih igrača jer siguran sam da ni jedan trener u FK Partizan to ne traži od njih ali ti majušni likovi nemoćni da igraju 5-6 utakmica godišnje u pravom ritmu naprave toliko glupih stvari da je jednostavno moralo da se poklopi da Švabe i Korejci daju gol na kraju
Nema značajnijeg meča našeg tima da neko od igrača nije dobio crveni karton i kod nas niko po tom pitanju ništa ne preduzima, jedino je onaj nesrećni trajković iz Partizana propao u zemlju posle svog bisera
Sad lepo neka odrape malog naduvenka Živkovića sa jedno 100 soma evrića pa da razmisli drugi put kad će onako glupo dobiti žuti pa crveni karton
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1060 poslato: Decembar 11, 2015, 10:14 »
Moj je utisak da je prelomni trenutak utakmice nadoknada prvog poluvremena. Tu se videlo nekoliko stvari. Prvo, koliki je Bandalovski idiot. Zivkovic kliza cisto na loptu i uzima je, a ovaj to ne prati, ne interesuje ga i nekontrolisano "dize" igraca. Drugo, Zivkovic dobija potpuno, ali potpuno nepotreban zuti karton. Sta je on tu imao da prigovori i sta li mu nije bilo jasno, samo on zna. I trece, Partizan prima retko glup gol iz prekida; odbrana ne postoji.

Da je ostalo 1-0 na poluvremenu to bi, ubedjen sam, bila potpuno drugacija utakmica. Nadam se da ce iduca uprava izvuci mnoge pouke, a svi zajedno, na celu sa kvazinovinarima, mesetarima i politikantima, da jednostavno ne mozes titrati jajca klincima, kolikogod da su talentovani. Taj Ninkovic, grobari ce bolje znati, svojim ponasanjem je upropastio ne jednu bitnu utakmicu. I juce je za onaj imbecilni start zasluzio crveni i samo sudiji moze da zahvali sto danas nije on na stubu srama. Lionel Zivkovic odbija da daje izjave jer je nezadovoljan bio pisanjem posle derbija?! I umesto zestoke kazne od kluba on jos dobija javnu podrsku od smrada Vucelica???

Onda i ne cude ovakve stvari, da on sa svanaest ipo godina daje sebi za pravo da se dere na sudiju...ali sve je to davno ispricana prica.

Jbg, sve ste imali, sami ste sve prosuli. Steta.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1061 poslato: Decembar 11, 2015, 11:18 »
naravno da su igrači glavni krivci, dokurca, dovedeni su u situaciju da imaju sve servirano na tanjiru, a da numeju da pojdu.

Opet, indirektno to ide do uprave koja je sastavila ovako kvalitetom disbalansiran tim.

Ne bih da se vraćam na svoje postove od leta, ali ovaj put nisam puno promašio, definitivno najgora štoperska linije u novijoj istoriji Partizana. Nije to samo ova utakmica, strašno je koliko smo golova primili iz nekih karambola u petercu tokom cele godine. Celokupna ova situacija (tj. zicer da se prezimi) je došla najvećim delom iz individualnog kvaliteta Živkovića i Abubakara.

Možemo mi podcenjivati Augzburg i AZ koliko želimo i gledati njihove pozicije na tabelama Eredivizije i Bundeslige, ali sačekajte da vidimo koliko će godina proći pre nego što neki naš klub bude mogao dati toliko golova ekipama iz tih lige, na kojoj god oni poziciji bili. Najveći deo toga ide na dušu Abua i Andrije koji možda nisu najbolji (fakat, jasno vidimo da su sada po svim kriterijumima bar Katai i Vieira ispred njih) tandem, ali su definitivno po igračkom stilu (ekslozivnost, brzina) najpogodniji za moderan evropski fudbal kakav igra veći deo zapadne evrope.

Imali smo mi prošle godine tandem Lazović - Škuletić koji je dao puno više golova od njih, ali po suvom igračkom kvalitetu nisu mogli prići ovoj dvojici. Nažalost, takav jedinstven trenutak je uništen činjenicom da su nam pozadi igrali momci koji ne da nisu na njihovom nivou, nego nisu ni na nivou prosečnog JSLigaša (što jasno oslikava i tabela u prvenstvu).

Tu se ponovo vraćamo na upravu, jer sve ono što se vidi sad većina ljudi je videla i sredinom avgusta, videli smo

- Fabricija (druga brazilska liga)
- Bandalovskog (Lueven, druga belgijska liga)
- Balažica (Karpati  :'( )
- Ćirkovića (zanimljiv slučaj, tokom igranja u Radu za razliku od nekolicine saigrača nije bio u mladoj reprezentaciji, to je postao tek prelaskom u Partizan, dakle Partizan više ne može dovesti ni najboljeg defanzivca Rada već drugog ili trećeg)
- Ostojića (znamo ga od ranije, zato su dovedeni i ovi gore nabrojani)

Na sve to, u finišu prelaznog roka nije urađeno ništa da se to promeni, već su u nekom polumedijskom spinu svi kiksevi odbrane pali na leđa levog beka Nemanje Petrovića i renoviranje odbrane je zavšeno dovođenjem DVA nova leva beka  :eek:

Posle smo imali i onu fejk sagu oko Ivanića, koja se samo povrdila fijasko Parizana u tom finišu prelaznog roka (pogotovo kada vidimo kako su ga komšije odradile).

Na sve to imamo i totalno populistički potez sa smenom Milinkovića, gde je zapravo doveden isti tip trenera (dakle čovek bez kičme koji radi za CV i spreman je gutati šta mu se god servira) i samo je izgubljeno vreme i (kakav takav) kontinuitet.

E da, da ne bude da sam ostrašćen, ima i druga strana, sve pohvale za angažovanje Abubakara koji je bio na ledu u Belgiji (mada, tu bi pohvale trebale ići Milinkoviću koji je insistirao ne njemu) i ubod sa Subićem koji je jedan od retkih koji za ovu polusezonu zaslužuje prelaznu ocenu
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2015, 11:20 Zgembo Adislić »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1062 poslato: Decembar 11, 2015, 11:25 »
Bravo zgembo,sa svim sto si napisao se slazem.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1063 poslato: Decembar 11, 2015, 11:38 »
Možel neko da mi da link za neki grobarsko-navijački sajt?
koji si ti provokator... :rofl:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1064 poslato: Decembar 11, 2015, 11:41 »
ak se kome da još jednom pogledat seriju idiotarija partizanovih igrača, kako u napadu, tako i u obrani...
ne znam zašto, al fali samo onaj zicer Brašanca u 88. minuti...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=kTmA7UDBHco[/youtube]
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč