Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 282005 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #1080 poslato: Decembar 11, 2015, 07:54 »

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1081 poslato: Decembar 11, 2015, 08:00 »
pih, ništa čudno, isti odnos kao ranije kada je za sve Tole bio kriv... Kako ono bi dežurna mantra, "nismo isti"  :D

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1082 poslato: Decembar 11, 2015, 08:07 »

For the record, Ninković je polomio nogu onom liku, završio je sezonu.
kako mu je mali smećar uletio, vidjelo se odmah da čovjek neće dobro proći... :no:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1083 poslato: Decembar 11, 2015, 08:48 »
kriv je vucic ukratko.
Ipak Tole...
Mada, poslednje vreme nema toliko prituzbi na doticnog.

Sto se tice utakmice - srpski fudbal sazet u 90 minuta.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1084 poslato: Decembar 11, 2015, 09:33 »
kriv je vucic ukratko.
Ipak Tole...
Mada, poslednje vreme nema toliko prituzbi na doticnog.

Sto se tice utakmice - srpski fudbal sazet u 90 minuta.

Nikako ne treba zaboraviti produžetke! Tu tradicionalno padamo.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1085 poslato: Decembar 11, 2015, 09:36 »
Što je najgore od svega, Partizan je ispao sa osvojenih 9 bodova, što će u nekom narednom periodu teško da se opet ostvari.
Tim partizana nije loš, ovo ozbiljno kažem. Problem je u glavama tih ljudi i lošoj hemiji koju ni jedan trener nije uspeo da popravi.
Babovićevo ponašanje, Ninkovićev seljacizam, Žiletov egoizam, Živkov kikseraj, Ćirkovo neznanje, Božinoveljvi promašaji ...

Slažem se sa Duletom u vezi njihovog prvog gola. Da ga tada ne dadoše, drugačija priča bi se pričala.

Jedna stvar od juče koja me je "zabrinjavala"
Mocart je kvotu na pobedu Partizana stavio na 3,60 baš kao i na nerešen rezultat. Pobeda gostiju je bila 2,0. Čak je ta kvota pala kako se bližio početak utakmice.

Ukratko.
Upravo, igrači i stručni štab, NOSITE SE U TRI LEPE PIZDE MATERINE !!!
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1086 poslato: Decembar 11, 2015, 10:03 »
Laki dobar ti avatar.... :smeh1:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1087 poslato: Decembar 11, 2015, 10:14 »
Ko je to?

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1088 poslato: Decembar 11, 2015, 10:31 »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1089 poslato: Decembar 12, 2015, 04:51 »
http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/28224/sasa-ilic-kritikuje-boli-me-sto-su-nasa-deca-radila-protiv-interesa-partizana?lang=lat

Citat
- Teško mi je jer je Partizan ispao iako nije morao. Brine me i boli to što je puno igrača radilo neke stvari kao da im nije bio bitan Partizan! Morali smo da budemo pametniji i to nema veze s godinama – rezignirano je objašnjavao Saša Ilić.

Konkretan je i direktan najiskusniji fudbaler crno-belih:

- Evo samo četiri situacije koje smo morali drugačije da završimo... Brašanca mnogo volim, ali, Braš, ako voliš Partizan, moraš da padneš, a ne da vučeš loptu i šutiraš! Ako svira penal – super, crveni karton, gol – 2:2... Ako izvuče van šesnaesterca, opet je dobro: ležiš minut, slobodan udarac, dok se postavi živi zid, prošla su još dva! A ti hoćeš da daš gol...

Imao je još jednu primedbu Ilić na račun požrtvovanog saigrača:

-  Umesto da gurne loptu Ninkoviću, on je šutirao...

Sledeća kritika upućena je drugom Partizanovom detetu:

- Živković šest puta šutira! Stani dete. Dodaj loptu nekome. Polako...

Zamerke idu i na račun trećeg Partizanovog deteta – Nikole Ninkovića:

- Isto i za njega važi – može da doda Abubakaru, on šutira... Mogu da razumem Abua kad hoće po svaku cenu da da gol, ali nekoga ko je prošao Partizanovu školu i kog po prirodi mora da boli poraz, zaista ne shvatam i zato ovo i pričam. To sam im i rekao jer su oni nosioci Partizana. To me ubija! Šta je interes Partizana, da ti daš gol ili da prođemo dalje?

Koliko je Saša Ilić objektivan dokazao je već u sledećoj rečenici i još jednom argumentu...

- Ja Stefana Babovića volim kao da mi je brat, ali, zašto ti koji imaš 29 godina centriraš u 86. minutu umesto da čuvaš loptu, da se uvučeš kod korner zastavice i pokušaš da iznudiš korner, aut? Pa šta i da ti ode lopta u gol-aut, bolje je i to od centaršuta kad nema ko da skoči. Fabrisio je stranac, ne oseća to što osećamo mi koji smo odrasli u Partizanu, zato ne zameram njemu nego nama!

O Druloviću ni reč! Čak ni posle pitanja da li je tačno da se posle utakmice verbalno sukobio sa trenerom, Ilić nije promenio priču:

- Trener nije pitanje za mene. Ono što mogu da pričam, već sam rekao i ne zato što sam ljut jer nisam igrao... Kome bi danas bilo bitno ko je igrao i ko je dao gol, da smo izgubili 1:2 ili da je bilo 2:2?  Baš bi me bilo briga koju će ocenu novinari da mi daju da sam uradio nešto dobro za ekipu a da se to sa tribine nije videlo. Ne možeš da kažeš: nisam video saigrača, ili nisam osetio da me protivnički fudbaler vuče! Ne, reci: hteo sam da dam gol. Ponavljam, Žile, Džigi i Braš su deca Partizana i njima to niko ne treba da kaže, oni sami moraju da znaju šta je interes kluba. Ja bih pao za penal i valjao se po terenu dva minuta i bilo bi me baš briga da li ste mi dali četvorku ili peticu jer nisam šutnuo a mogao sam da dam gol – zaključio je Saša Ilić.

:klanja:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1090 poslato: Decembar 12, 2015, 04:57 »
neh, meni ovde neke stvari ne leže... Saša je car to stoji, ali ovde je dosta toga rečeno baš iz očaja.

Verovatno sutra neće misliti tako.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1091 poslato: Decembar 12, 2015, 05:15 »
Složio bih se djelimično.  Iz ovih samih izjava se vidi da mu je jako teško pao poraz, teže nego većini na terenu.

Možda su sve te stvari malo u fazonu "general poslije bitke", ali sve ove stvari stoje, i čovjek priča upravo o onome što (bi) on radi(o). Primi loptu, pa se zagradi, pa padne, valja se po terenu. Ilić je jednostavno morao da uđe poslije 75-og minuta.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1092 poslato: Decembar 12, 2015, 05:55 »
Ilic je otisao u tintirike.
Pitao bih ga koliko voli Partizn d aga je neko drugi htio a ima masnu platu. Najvecu u klubu.

Brasanac je odlican igrac i posten fudbaler.
Treba da padne, simulira ako voli Partizan?
Pa znas li ti magarce( na ilica mislim) jedan sta je Partizan uopšte. Da su padali i simulirali ne bi osvojili milion medalja na svim takmicenjima.
I sta bi mu reako da je pao a sudija ne svira nista. Da treba da pogine a ne da pada ako voli Partizan?

Ona prva sansa kad je pred trojice prosao iako su ga lomili je primjer kako treba da se covjek bori protiv faula i dodje u stopostotnu sansu a ne da pada ko pizda i siri ruke sto je u velikoj mjeri odlika kapitena.

Nije dodao loptu Ninkovicu?

Kao covjek koji je profesionalni fudbaler treba da znas kad igrac pretrci 50 metara i izdrzi 3-4 duela ne vidi bas jasno, a pogotovo ne u 75. minutu utakmice u kojoj taj Brasanac gine dok neki lelemudaju.

Uostalom neko ima talenat da vidi a neko nema. Da Brasanac to sve ima igrao bi u Engleskoj a ne Partizanu.

On ce da zemjeri decku da ne voli Partizan a momak je na svim utakmicama koje sam gledao ostavio srce na terenu a nije pola utakmice pljuva, mahao rukama i jebavao majku i sudijama i protivniku.

Ja da sam Partizan draza bi mi bila ova "neljuba" Brasanca nego tvoja " ljubav" govedo jedno. Kenjas po svojim kolegama u novinama a one koji su glavni krivci za bruku u sampionatu ne spominjes.

A te kolege su najzasluzniji za sjajnu Partizanovu Evro jesen iako su ih jeblai svi. Od trenera preko uprave i jos ponekog cije se ime ne spominje( nije ni Voldemor ni Vucic).

Zato flasice bolje cuti i shvati da je Brasanac Partizan a ti si nekad bio a sad si obican propalitet.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1093 poslato: Decembar 12, 2015, 06:10 »
 Sve se vidi iz ovih izjava buljavog zasto je fudbal u srbiji propao.On zamera decku da ne voli partizan jer nije pao nego je hteo.da da gol :nono: Nece da kaze da se vec dve sezone slepa i.da.je najplaceniji igrac te da je u klubu dogovoreno da ne dovode igraca koji bi bio.skuplji od buljavog da.mu ne ruse autoritet.Od.svih igraca partizana samo bih Brasanca voleo da vidim u zvezdinom dresu,on grujic i donald bi.pokidali na sredini  ali on ce preko.i ako ga zaobidju povrede verujem da ce napraviti.lepu karijeru
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1094 poslato: Decembar 12, 2015, 06:24 »
Da citiram Nove Fosile(valjda behu oni) "E moj Saša"...