Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 242207 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #360 poslato: Oktobar 17, 2015, 01:51 »
Dečko igra fenomenalno... a kod Lalatovića umalo ne nastrada.
Kao i kod "vrsnih" poznavalaca fubala. Kretenčine.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #361 poslato: Oktobar 17, 2015, 03:38 »
Pravi grof..  :D

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #362 poslato: Oktobar 19, 2015, 09:54 »
Zvezda gazi. Ovo protiv Rada je delovalo bas dobro. Da nije bilo nonsalancije i neozbiljnosti pre svega Saleta Kataija u nekim situacijama mogli smo da damo jos nekoliko golova. Utisak je - naravno - golcina Grujica. Ne pamtim da sam video savrsenije raslje od ovih. Mozda Milijas u Novom Pazaru ali je to bilo iz prekida. Ovo je Gruja iz punog trka opalio sa 30 m i pocepao mrezu. Tri golmana to ne bi branila. Savrseno. Igra decko "za sve pare". Kahriman je ono malo posla rutinski odradio, imao je jednu dobru intervenciju posle polukontre Rada u prvom poluvremenu. Odbrana bez vecih problema. Jedino je Petkovic par puta zeznuo po desnoj strani, ali u napadu (jedan los centarsut i nekoliko lopti predatih u noge protivniku, a dvaput iz nekog razloga uopste nije protrcao). Donald maestralan. Mislim da mu je ovo bila najbolja utakmica od dolaska. Deli lopte kao rukom, ispucava dijagonale, ucestvovao je u akcijama kod sva tri gola, sjajno je recimo izbacio Plavsica koji je ubacio Kataiju za treci gol. Plavsic je opet bio svuda, mali je pravo blago. IMao je taj savrsen centarsut koji je Katai mogao i vezaniih ociju da pretvori u gol. Sa druge strane Srnic (opet!) nije pokazao mnogo toga, za razliku od Ristica koji ga je zamenio. Katai je po mom misljenju prerano poceo da glumi Piksija. Jeste on sjajan 1 na 1, prolazi kako hoce, i jeste da zna najvise fudbala. Ali brate to ne znaci da je preko noci postao velika zvezda i da moze da se zahebava kako mu dune. Ponavljam, svaka cast, on jeste dirigent u ovom timu ali nas je u ovoj utakmici kostao najmanje tri gola. To sada nije bio problem ali u nekoj neizvesnijoj tekmi itekako moze da bude. Ipak, ona vasionska asistencija petom kod Risticevog gola kao i volej za 3-0 popravili su u mnogome utisak. Hugo Vijeira u spicu je bio bas los. Stalno se zabijao u protivnicke igrace i nista konkretno osim jednog suta nije napravio. Zato i jeste zamenjen u poluvremenu. Usao je Luka Jovic koji se tri puta nasao u izglednim prilikama, ali se nije upisao.

Sto se Rada tice, moram priznati da su me razocarali. Oni su uvek izlazili da igraju fudbal i da - koliko je moguce - probaju da se nadigravaju. Slabo sta od toga smo videli. Ali sa druge strane videli smo nekoliko bas divljackih startova - prednjacili su Vidic i Denic.

Idemo dalje, sreda i Vojvodina. Utakmica koja dosta toga moze da resi.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #363 poslato: Oktobar 21, 2015, 09:42 »
Game day, napokon!!! Jes da cu da se smrznem izgleda, ali nema veze ("po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi..." :clap: :clap: :clap:) - ako dobro racunam, nismo igrali na nasem stadionu skoro mesec dana (gostovanja plus pauza zbog reprezentacije)...mnogo, bre. I jos dolazi Vojvodina, sa par sjajnih igraca. Nadam se da ce imati sta da se vidi predvece. Ono sto mi kvari raspolozenje jeste vest da su Junajted i Celzi ozbiljno bacilli oko na Marka Grujica...to ti je nasa qrceva sudbina. Cim neko zamirise na igraca, odmah prodaj i ne pitaj....:((( Ali, ajde, da ne mracimo...nadam se nastavku pobednicke serije.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #364 poslato: Oktobar 21, 2015, 12:01 »
ja se nadam da gruju nece odmah prodati.ima drugih opcija da se uzmu pare.kao sto smo pisali-petko,ne neka velika para, plus luka jovic i jovanovic.izgleda da su u klubu zainteresovaniji njih dvojicu da prodaju,jer imamo igrace na tim pozicijama,a jovic i ne igra previse,pa da bi se manje osetila njihova prodaja.
mada je meni krivi sto jovic ne igra,po meni on je nas najbolji gol igrac.jer vijera nije pravi gol igrac,on je vise onaj drugi spic,uz jos jednog,koji mnogo zna fudbala. po meni oni trebaju zajedno da igraju,cak pre vijera malo po krilu,a luka u spicu,nego obrnuto kako su do sada igrali kada su zajedno bili u igri...

sve u svemu ako se prodaju ova gornja 3 igraca,gruja bi mogao da ostane za prodaju sledece sezone.

inace,vojvodina,i jos tri naredne utakmice igramo na marakani...
« Poslednja izmena: Oktobar 21, 2015, 12:02 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #365 poslato: Oktobar 21, 2015, 12:37 »
Pricao je Grof svojevremeno da vise voli Jovica po strani ali da ovaj to ne moze da izdrzi jer nije sasvim fit (?!)...e sad da li je ta prica samo pokrice sto ga drzi na klupi ili stvarno to misli djavo ce ga znati.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #366 poslato: Oktobar 21, 2015, 12:59 »
I jos jedna stvar Nenade, da se ne zavaravamo: ako Junajted stvarno ponudi 3 miliona funti kao sto se spekulise prodace ga istog sekunda. Voleo bih da gresim ali mislim da tako stoje stvari.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #367 poslato: Oktobar 21, 2015, 01:06 »
 Ako bude dobra ponuda i treba da prodaju ne samo Grujića nego bilokog drugog igrača ali je problem šta će se dešavatipotom sa tom lovom
 obično ispari ... :zbunjen:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #368 poslato: Oktobar 21, 2015, 02:39 »
Završene pripreme.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #369 poslato: Oktobar 21, 2015, 04:56 »
35 minuta do početka meča, nema više od 200 ljudi na marakani

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #370 poslato: Oktobar 21, 2015, 05:28 »
cifra na stadionu 4000+

Najslabija poseta ove sezone

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #371 poslato: Oktobar 21, 2015, 05:43 »
Radni dan 5 i po sati.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #372 poslato: Oktobar 21, 2015, 09:08 »
cifra na stadionu 4000+

Najslabija poseta ove sezone
na b92 stoji 15 000...pumpaju se brojke kao kod OPG-a... :D

nego, jel taj Srnić došao u Zvezdu iz Čuke?! Zvezdin ofanzivni dio izgleda ove sezone jako dobro...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #373 poslato: Oktobar 21, 2015, 09:20 »
Srnic je zevzdino dete ( i brat blizanac mu) i poklonjen je cukarckom i ljetos skupo placen da se vrati nazad.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #374 poslato: Oktobar 21, 2015, 11:23 »
Neverovatno kako se brzo popunio broj od nekih 15 hiljada.
Bez preuveličavanja. Ljudi su ulazili do 25 minuta.

Firma je ušla oko petnaestog.