Zvezda gazi. Ovo protiv Rada je delovalo bas dobro. Da nije bilo nonsalancije i neozbiljnosti pre svega Saleta Kataija u nekim situacijama mogli smo da damo jos nekoliko golova. Utisak je - naravno - golcina Grujica. Ne pamtim da sam video savrsenije raslje od ovih. Mozda Milijas u Novom Pazaru ali je to bilo iz prekida. Ovo je Gruja iz punog trka opalio sa 30 m i pocepao mrezu. Tri golmana to ne bi branila. Savrseno. Igra decko "za sve pare". Kahriman je ono malo posla rutinski odradio, imao je jednu dobru intervenciju posle polukontre Rada u prvom poluvremenu. Odbrana bez vecih problema. Jedino je Petkovic par puta zeznuo po desnoj strani, ali u napadu (jedan los centarsut i nekoliko lopti predatih u noge protivniku, a dvaput iz nekog razloga uopste nije protrcao). Donald maestralan. Mislim da mu je ovo bila najbolja utakmica od dolaska. Deli lopte kao rukom, ispucava dijagonale, ucestvovao je u akcijama kod sva tri gola, sjajno je recimo izbacio Plavsica koji je ubacio Kataiju za treci gol. Plavsic je opet bio svuda, mali je pravo blago. IMao je taj savrsen centarsut koji je Katai mogao i vezaniih ociju da pretvori u gol. Sa druge strane Srnic (opet!) nije pokazao mnogo toga, za razliku od Ristica koji ga je zamenio. Katai je po mom misljenju prerano poceo da glumi Piksija. Jeste on sjajan 1 na 1, prolazi kako hoce, i jeste da zna najvise fudbala. Ali brate to ne znaci da je preko noci postao velika zvezda i da moze da se zahebava kako mu dune. Ponavljam, svaka cast, on jeste dirigent u ovom timu ali nas je u ovoj utakmici kostao najmanje tri gola. To sada nije bio problem ali u nekoj neizvesnijoj tekmi itekako moze da bude. Ipak, ona vasionska asistencija petom kod Risticevog gola kao i volej za 3-0 popravili su u mnogome utisak. Hugo Vijeira u spicu je bio bas los. Stalno se zabijao u protivnicke igrace i nista konkretno osim jednog suta nije napravio. Zato i jeste zamenjen u poluvremenu. Usao je Luka Jovic koji se tri puta nasao u izglednim prilikama, ali se nije upisao.
Sto se Rada tice, moram priznati da su me razocarali. Oni su uvek izlazili da igraju fudbal i da - koliko je moguce - probaju da se nadigravaju. Slabo sta od toga smo videli. Ali sa druge strane videli smo nekoliko bas divljackih startova - prednjacili su Vidic i Denic.
Idemo dalje, sreda i Vojvodina. Utakmica koja dosta toga moze da resi.