Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 242270 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #405 poslato: Oktobar 29, 2015, 05:43 »
 sve slusam don terzu :no:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #406 poslato: Oktobar 30, 2015, 02:33 »
« Poslednja izmena: Oktobar 30, 2015, 02:39 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #407 poslato: Oktobar 30, 2015, 09:56 »
http://www.mojacrvenazvezda.net/119000/2015/10/30/na-danasnji-dan-grobari-ubili-acu-radovica-signalnom-raketom-na-derbiju/

Odeš tako na utakmicu, a svega ti je 17 godina. I onda doleti "brodska" za koju oni što su je ispalili (i prokrijumčarili u stadion) "pojma nisu imali" danije obična petarda. Čudno onda da su je ciljali da završi usred severa na JNA? Msm, ako pališ petardu, onda rokneš uvis, u vazsduh, zar ne?

Ali, zaista mislim da nema potrebe ovu priču otvarati po hiljaditi put. Šta je bilo - bilo je. Red je samo da se podsetimo da je na današnji dan stradao klinac koji još ni punoletstvo nije proslavio. Da mu odamo počast. Njemu i njegovoj porodici koja je tog dana izgubila jedinog sina.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #409 poslato: Oktobar 31, 2015, 06:43 »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #410 poslato: Oktobar 31, 2015, 06:49 »
 :respect

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #411 poslato: Oktobar 31, 2015, 07:02 »
http://www.sportnetwork.rs/play/81186/slavoljub-srnic-urucio-poklon-sportnetworka

Otkada sam mu dao par savjeta momak razbija :)

Ali "navijač sa severa" pa uz to još najbrži-  :D
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #412 poslato: Oktobar 31, 2015, 07:37 »
Moraju malo :).

Pitali oni da li mogu doci do 3 sata ja dosao i sjedao sat vremena tamo. Znao sam da nesto spremaju ali sam mislio da ce doci Oliveira ili Ibanjez koji su prvi potpisali dres.
Srnica jedva poznah :). To odavno bilo. Polse neke utakmice gdje dobio dva zuta odnosno crveni.

Obratiti paznju na sliku iza nas kad mi predaje dres :).

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #413 poslato: Oktobar 31, 2015, 08:31 »
možeš li nama neupućenima objasnit o čemu se radi?!
dali su ti i potpisali dres, kako i zbog čega?!  :zbunjen:

p.s. ja sam naravno uočio ovu žemsku što prođe kroz kadar...što jest jest, za to uvijek imam oko... :D
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #414 poslato: Oktobar 31, 2015, 08:54 »
Potpisali ibanjez, Viera i Srnic.

Pa kao zasluznom ciganu :).

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #415 poslato: Novembar 01, 2015, 12:50 »
jos jedna pobeda,idemo dalje.nisam uopste gledao utakmicu,bio sam na nekoj svadbi,ali sam pogledao izvestaj.
koliko videh do iskljucenja je bila dosta tvrda utakmica i ofk se dobro branio.a onda genijalni srdja knezevic ni iz cega dobija crveni,naravno iskljucivo svojom krivicom,retard.i posle toga vise nego rutinska pobeda...
srnic je ocigledno u odlicnoj formi,drago mi je da je rile igrao. vidim da grof hvali matosa.ne znam da li se njemu ne svidja igracki jovic,ili mu tako ogranicenu minutazu daje zbog ovog sto je dobrim delom prodat,sto je i sam juce rekao -da nije siguran da je jovic buducnost zvezde,zato sto je prodat.

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #416 poslato: Novembar 01, 2015, 04:18 »
Prodan je verovatno za šerpu ribe?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #417 poslato: Novembar 01, 2015, 04:20 »
prodato je 70% dal za 1,2 ili 1,4mil eura nemoj da me drzis za rec. jos ono kada je trebao da se isplati bronovicki...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #418 poslato: Novembar 02, 2015, 10:23 »
Bravo Ajkula!  :palac:

OFK-u pobedismo opusteno, prvih pola sata je bilo povuci-potegni, onda je onaj debil Knezevic izgleda cak i pljunuo sudiju i posle toga je sve bilo lakse. Kakav je to moron...bio sam na derbiju (tada je igrao za Partizan) kada je nagazio na glavu Lekica kada je ovaj lezao...dzukela. Sve je posle bilo laganica. Prvo Matoseva sjajna asistencija za prvi gol Srnica, i onda redom jos jednom Srnic, Jovanovic i Vijeira. Mada, da sam ja trener OFK debelo bih kaznio pola tima zbog drugog gola Zvezde. Nedopustiva neobaveznost i nonsalancija, prolazili su ih kao na motoru. Raduje dobra igra Matosa (dve asistencije Srnicu) i sto je Vijeira napokon dao gol (nesebicna asistencija - cini mi se - Luke Jovica). Ibanjez opet odlican, kao i dvostruki strelac Srnic. Nisu igrali Katai (zbog kartona) i Plavsic (odlukom trenera, usao tek na kraju). Ne znam sta je Grof smislio sa Plavsicem, u proslom kolu ga je menjao na poluvremenu, to mi je i tada bilo nejasno...jedna skola misljenja kaze da je Plavsic ipak preslab, da ga tuce ko stigne, i da Grof hoce da poradi na njegovoj "fizici". Ako je zaista tako to bi imalo smisla. Negativni utisak je proslava gola onog kretena Simica; zamisli, das pocasni gol u nadoknadi, izgubis 1-4, i nadjes se pametan da u tom trenutku prvociras domacu publiku. Kakva majmuncina...i kad smo kod majmuna, treba pomenuti i linijskog sudiju sa strane istoka u prvom poluvremenu. Ko je tom coveku dao zastavicu u ruke pravo je pitanje...to je kao kada bi slepcu poverio kontrolu leta...neverovatno, to zaista nikada nisam video, covek nam je u prvom poluvremenu svirao najmanje cetiri potpuno nepostojeca ofsajda, dakle ne one situacije pola pola, moze i ne mora, nego sasvim nepostojeca sto se iz aviona moglo videti. Bas svasta.

Sve u svemu, u naletu smo, odavno nisam gledao ovako dominantnu Zvezdu. Pred ovakve utakmice, koje su donedavno bile misaona imenica za nas, sada se maltene uopste ne postavlja pitanje hocemo li dobiti, vec samo koliko cemo golova dati. Sjajno i daj boze da potraje sto duze. Jedino je bez veze sto ima ovako malo publike...nesto preko 10.000 u subotu..jeste da je bilo odvratno vreme (kosava) ali to nije nikakvo opravdanje. Uostalom, protiv Vojvodine je bilo savrseno vreme pa je bilo jos manje gledalaca.

Idemo dalje, subota i Metalac.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #419 poslato: Novembar 02, 2015, 10:30 »
 fenomen manjka navijača na utakmicama FK je stvarno za neku dublju analizu. Koliko mogu da vidim na snimcima više ni sever nije popunjen više od 50-60 posto a o ostale tribine nisu  bile dupke pune "sto godina" ako ne računamo derbi sa komšijama
Ja mogu da kažem u svoje ime da neću otići na stadion pa makar osvojili deset titila zaredom ako su u klubu terzići i kkokezići. Jednostavno nemam želudac za tako nešto, videćemo kako će biti ponovo u Evropi ako uopšte stignemo do prilike da igramo kvalifikacije 
« Poslednja izmena: Novembar 02, 2015, 03:35 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine