Bravo Ajkula!

OFK-u pobedismo opusteno, prvih pola sata je bilo povuci-potegni, onda je onaj debil Knezevic izgleda cak i pljunuo sudiju i posle toga je sve bilo lakse. Kakav je to moron...bio sam na derbiju (tada je igrao za Partizan) kada je nagazio na glavu Lekica kada je ovaj lezao...dzukela. Sve je posle bilo laganica. Prvo Matoseva sjajna asistencija za prvi gol Srnica, i onda redom jos jednom Srnic, Jovanovic i Vijeira. Mada, da sam ja trener OFK debelo bih kaznio pola tima zbog drugog gola Zvezde. Nedopustiva neobaveznost i nonsalancija, prolazili su ih kao na motoru. Raduje dobra igra Matosa (dve asistencije Srnicu) i sto je Vijeira napokon dao gol (nesebicna asistencija - cini mi se - Luke Jovica). Ibanjez opet odlican, kao i dvostruki strelac Srnic. Nisu igrali Katai (zbog kartona) i Plavsic (odlukom trenera, usao tek na kraju). Ne znam sta je Grof smislio sa Plavsicem, u proslom kolu ga je menjao na poluvremenu, to mi je i tada bilo nejasno...jedna skola misljenja kaze da je Plavsic ipak preslab, da ga tuce ko stigne, i da Grof hoce da poradi na njegovoj "fizici". Ako je zaista tako to bi imalo smisla. Negativni utisak je proslava gola onog kretena Simica; zamisli, das pocasni gol u nadoknadi, izgubis 1-4, i nadjes se pametan da u tom trenutku prvociras domacu publiku. Kakva majmuncina...i kad smo kod majmuna, treba pomenuti i linijskog sudiju sa strane istoka u prvom poluvremenu. Ko je tom coveku dao zastavicu u ruke pravo je pitanje...to je kao kada bi slepcu poverio kontrolu leta...neverovatno, to zaista nikada nisam video, covek nam je u prvom poluvremenu svirao najmanje cetiri potpuno nepostojeca ofsajda, dakle ne one situacije pola pola, moze i ne mora, nego sasvim nepostojeca sto se iz aviona moglo videti. Bas svasta.
Sve u svemu, u naletu smo, odavno nisam gledao ovako dominantnu Zvezdu. Pred ovakve utakmice, koje su donedavno bile misaona imenica za nas, sada se maltene uopste ne postavlja pitanje hocemo li dobiti, vec samo koliko cemo golova dati. Sjajno i daj boze da potraje sto duze. Jedino je bez veze sto ima ovako malo publike...nesto preko 10.000 u subotu..jeste da je bilo odvratno vreme (kosava) ali to nije nikakvo opravdanje. Uostalom, protiv Vojvodine je bilo savrseno vreme pa je bilo jos manje gledalaca.
Idemo dalje, subota i Metalac.