Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 343869 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #1155 poslato: Februar 22, 2016, 07:08 »
Kritikovati Radonjića nakon poraza od Cibone u Areni i kritikovati ga danas nisu baš iste stvari. Umedjuvremenu jje ponešto osvojio,poslao u većina lovišta najmrskijeg neprijatelja i stvorio nekolicinu odličnih igrača na kojima zvezda zaradjuje. Možda je nekom to.malo pa traže da se mora dobiti svaki meč a to teškoda mmože i Željko Obradović da garantuje.
kad čitam tvoje upise vezane za KK, dođem do ovakvog zaključka: "pljuvati Radonju i tražit njegovu ostavku, automatski znači i pljuvat Čovića i tražit njegov odlazak"...

zašto tako gledaš?!

ja osobno mislim da su Džikić i Milojević bolji treneri od njega, al jednako tako mislim da je Čović odličan košarkašku stručnjak kao čelni čovjek nekog kluba...prvo FMP-a, kasnije Zvezde...
znači, ničim ne povezujem odlazak Radonjića i Čovićev status...

kad već spominješ poraze od Cibone i ovaj od nekidan, zajednička stvar je - Radonjić je izgubio od dva autsajdera u datom trenutku...
pritom, čim u određenoj fazi utakmice kola krenu nizbrdo, on to bespomoćno gleda, koluta očima i širi ruke, te ne zna kak to zaustavit...
bilo je takvih utakmica i u EL, od famoznog Strasbourga, do Efesa u Istanbulu...
imao je obje tekme u džepu, a onda sve prosuo u zadjih par minuta...

ja se slažem s tobom da mi se on čini sasvim ok likom i trenerom u smislu ponašanja...
čini mi se i da jako dobro radi treninge s igračima,ali što to vrijedi kad u nekim situacijama tijekom utakmica čovjek jednostavno zablokira, a to onda utječe na ekipu...
« Poslednja izmena: Februar 22, 2016, 07:08 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1156 poslato: Februar 22, 2016, 07:09 »
Kritikovati Radonjića nakon poraza od Cibone u Areni i kritikovati ga danas nisu baš iste stvari. Umedjuvremenu jje ponešto osvojio,poslao u većina lovišta najmrskijeg neprijatelja i stvorio nekolicinu odličnih igrača na kojima zvezda zaradjuje. Možda je nekom to.malo pa traže da se mora dobiti svaki meč a to teškoda mmože i Željko Obradović da garantuje.

Upravo je to sto mu daje kredit da se ne prica o nekoj smjeni ( za koju su posle cibone bili i oni koji se sad kunu u njega) ali ga ne amnestira od kritika.

I to posle cibone nije bila kritika vec pljuvanje.
I jos po necemu nije isto. Mali broj nas je i tada vjerovao u njega a neki su poceli vjerovat tek kad je sve osvojio.
I to govori ponesto o poznavanju materije i o tome cije rijeci treba d aimaju tezinu.
Ako nekjo posle Cibone sere covjeku u usta i tvrdi d aje neznalica a onaj drugi kaze da je napravio odlcian posao do tada i da jedna utakmice ne treba d apromjeni to misljenje, onda bi taj prvi i danas ina kraju prosle sezone trebao da bude tisi.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1157 poslato: Februar 22, 2016, 07:34 »
 Dejana Radonjića ne smjenjuju zbog njegallično, zna se na koga se puča u Zvezdi i ko je poremetio idilu u srpskoj košarci. Što se tiče nekadašnjih kritika Radonjića i ovih danas to je kao što rekoh nebo i zemlja. U medjuvremenu je imao mali milion pobjeda kojima je dokazao da zna o može i to bez pratnji iskandala. MMoguće bi da sam posenilo pa se ne secam da sam bio dežurni pljuvac Radonjića iako se secam da sam ga kritikovati u slučaju Silb. No sve da je tako ponavljam danas kad je uradio ono što niko nije sa Zvezdom kritikuju ga bez razloga
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1158 poslato: Februar 22, 2016, 08:15 »
Jest Radonjic cuva Zvezdu.
Daj Pero ne zajebaji .

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1159 poslato: Februar 22, 2016, 08:50 »
U pravu su braća Grobari kad kažu da zvezdina košarkaška publika ima kompleks od partizana

Apsolutno i potpuno tačno.

To se videlo čak i na utakmicama poput kupa u Nišu.

Radonja je OK lik, ne vidim zbog čega bi se dotični smnjiivao. Jedino da dovedete Paskvala ili Blata, a možda Željka ili Duleta pa da kažete da ste prešli na viši nivo.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1160 poslato: Februar 22, 2016, 08:52 »
Jest Radonjic cuva Zvezdu.
Daj Pero ne zajebaji .
. Ma ne, zvezdu čuvaju,nna prednjači,Jakovljevićmoka i bBoza Maljković.              Svi oni zajedno nisu učinili za zvezdu koliko jedan Radonjic

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1161 poslato: Februar 22, 2016, 09:01 »
i kakve to veze ima sa radonjicem i njegovom smjenom?
ode dejo i zvezda se raspada?

dobro ja rekoh. ti bi ispolitizovao predstavu iz vrtica.

vucic je svemocni kralj ali ne moze nista jadnom deju.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1162 poslato: Februar 22, 2016, 09:03 »
U pravu su braća Grobari kad kažu da zvezdina košarkaška publika ima kompleks od partizana

Apsolutno i potpuno tačno.

To se videlo čak i na utakmicama poput kupa u Nišu.

Radonja je OK lik, ne vidim zbog čega bi se dotični smnjiivao. Jedino da dovedete Paskvala ili Blata, a možda Željka ili Duleta pa da kažete da ste prešli na viši nivo.

Naravno da ima kompleks koji se prenosi na tim i covic je prvi koji ga je pobjedio, odnosno poceo d aga pobjedjuje.
paskval, Blat i Zelko ok.
A Duleta eto vama. Sto se mene tice odmah ga vratite.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1163 poslato: Februar 22, 2016, 09:11 »
i kakve to veze ima sa radonjicem i njegovom smjenom?
ode dejo i zvezda se raspada?

dobro ja rekoh. ti bi ispolitizovao predstavu iz vrtica.

vucic je svemocni kralj ali ne moze nista jadnom deju.
ma jok, Srbija je oaza demokratije i političari se ništa ne mesaju u sport. Vučić ima drugih muka oko kluba se vrzma buranija koja se nije udomila još pa bi da malo sefuju u Zvezdi i pokažu da mogu i oni da ponove Čovicem i Radonjić uspeh. Odlično se secam ko je sedeo pored Čoviča tokom prošle sezone dok se nije osvojilo tri trofeja a odlično vidim i ko se danas gura i hoće da menja.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1164 poslato: Februar 22, 2016, 09:14 »
Ok i da ode Radonjic tacno bi se promjenilo sta?
Ja znam jedno 30 ljudi koji pljuju deja dje god stignu a Vucica jos vise.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1165 poslato: Februar 22, 2016, 09:22 »
Ok i da ode Radonjic tacno bi se promjenilo sta?
Ja znam jedno 30 ljudi koji pljuju deja dje god stignu a Vucica jos vise.
ko bre priča vučicu?  Odlazak radonjica u ovom trenutku bi značio urušavanje sistema koji je posle 100 godina zaziveo u Zvezdi i povratak nekog trife ili Bože. Nadam se da barem donkraja sezone Čović neće podleći pritiscima kakve god rezultate imali.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1166 poslato: Februar 22, 2016, 09:35 »
Kada bi smjenili Radonjića, do kraja sledeće sezone bi bar još trojica trenera sjedila na klupi Zvezde..

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1167 poslato: Februar 22, 2016, 10:30 »

ko bre priča vučicu?  Odlazak radonjica u ovom trenutku bi značio urušavanje sistema koji je posle 100 godina zaziveo u Zvezdi i povratak nekog trife ili Bože. Nadam se da barem donkraja sezone Čović neće podleći pritiscima kakve god rezultate imali.
a ko je ovde uopste na forumu spominjao smenu radonjica osim tebe?i jednom saga.ti branis radonju od smene,od nas koji njegovu smenu ni ne trazimo  :zbunjen:
i uopste te ne razumem.je li radonjic sveta krava koja ne sme da se kritikuje?a sve ostale smemo? ako nije sveta krava,u cemu je problem da kazemo ako napravi neku gresku?apsolutno nista ne razumem sta hoces ovakvom pricom.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1168 poslato: Februar 22, 2016, 10:33 »
Jel zabranjeno da j kritikujem one koji kritikuju Radonjića? Pritom su na mojoj strani uspešni rezultati koje ostvaruje Radonjić koji je najmanje kriv što smo izgubili od partizana u subotu

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1169 poslato: Februar 22, 2016, 11:56 »
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
stvara se novi kult a rugali se grobarima i vujosevicu da su sekta  :smeh3:.